ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ah be deca ,deca ko vi velam celo vreme od igracka ke stani placka rabotata ne me slusate edno dve koj stigna bitolski picki ova ona ...
A tuka vi se rece na site pomali NG so tri cetiri koli da vi dojdat nema postoite povekje za toa ova e ubav zolt karton za decata od ohrid I so um za drug pat da ne skokaat tolku istoto vazi za tie krateri malteri bandi falangi koj li bea tamu so go videle konjot ja kreva nogata pa I zabata ja krena nogata da mu klat potkovica odete si navivajte si ubo e maldinata da se celici na tribina tera svoj film vo ovaa subkultura da se prat drugartsva I drzubi na gostovanja no ne znaci so site da se karas I posle da begas pa sega site na bajac kaj cicko Nikola ili so blaga voda da setaat pokraj ezero od uplav to vazi za site tie kumani ajduci vinari itn...gledaj te si go klubot I gradot ne se karajte so dvete NG iako ednata sega e vo stecaj ne smejte da ja potcenite iako tuka nekoj od niv ve silat posle ke placite od doma nema da mozi da izlezite za toa :roker:

Шо тријете јајца скУпјанчиња ?
Шо не е ферски во нападот ? Ист напад како шо дркате изминатиот период на Ред Арми и остали од Босна, во Хрватска и Србија на секој чекор го има ова, ко ќе се напрај исто тука, алиби мора да има, нападот е 10/10 ај сеа на спиење :свиркам:
Nema sto tuka, navivacka akcija i toa e toa da ne treba lektira doktor of boli da citate normalno takvi se tie momenti ste sozdale vie prilika na vasa inicijativa, ja vodite akcijata i zavrsuva so golem plus za vas i toa e, samo sto toa sto e golem okis za vas ne znaci i deka e tolkav minus za ekipata na ribari sepak imaat vo predvid sto moze u toj moment da se sluci zatoa i ne zemaat ucestvo vo desavkata videle sfatile imaat i pomladi deca so niv ne mozele celosno da gi zastitat a decava otisle na nivna odgovornost i do nekade po mene ( sto ne mora da znaci deka sim vo pravo ) pameten poteg na ribari, samo neka ne misli nekoj deka posle vakvi desavki sve e isto, ohrigjani ne se za potcenuvanje kakva i da im e situacijata vo grupata samo za da vratat nema da ostavat na ova barem ne bi trebalo, pozz i sekoja cest do mladite aj pa i nie da si docekame vakvo nesto od vas, da ne iznenadite odnosno da se iznenadite hehehe

Од младите Чкембарчиња среде скопје шамари јадовте бе алооо ахахахахахаха сакаш видео да ти пуштам? Уствари јавно е секој можи да го види

А овие рибарчињата незнам во шо филм се влезени
Што сакаш повеке? Ни 10 души не беа дечките, летна бакља внатре напред се рваа па отпосле искочивте. Се утепавте од палење. :kezec:

Се посрала лиХнида кууриња..Како шо рекоја погоре ова е само жолт картон :vozbud:

Наредно гостување на Рибари во Струмица преку Скопје или Кожани. Уште се чудам и неможам да разберам ничим изазвани да пеат против Битола :tapp: Заебана генерација ултрас едуцирана со сите нишани.

Nema sto tuka, navivacka akcija i toa e toa da ne treba lektira doktor of boli da citate normalno takvi se tie momenti ste sozdale vie prilika na vasa inicijativa, ja vodite akcijata i zavrsuva so golem plus za vas i toa e, samo sto toa sto e golem okis za vas ne znaci i deka e tolkav minus za ekipata na ribari sepak imaat vo predvid sto moze u toj moment da se sluci zatoa i ne zemaat ucestvo vo desavkata videle sfatile imaat i pomladi deca so niv ne mozele celosno da gi zastitat a decava otisle na nivna odgovornost i do nekade po mene ( sto ne mora da znaci deka sim vo pravo ) pameten poteg na ribari, samo neka ne misli nekoj deka posle vakvi desavki sve e isto, ohrigjani ne se za potcenuvanje kakva i da im e situacijata vo grupata samo za da vratat nema da ostavat na ova barem ne bi trebalo, pozz i sekoja cest do mladite aj pa i nie da si docekame vakvo nesto od vas, da ne iznenadite odnosno da se iznenadite hehehe
Daj be brat ne gi sili ,ne praj majtap ne mu davajte vaka lazna nadez ednas na edni posle na drugi(ovie najmnogu so mozat lepenki na BT kola da klat letoto vo OH) a ke se ufilmaat vistina pa ke jadat kojtek tuku kazi mu kaj mu e na sekoj mestoto da ne pikaat gaz kaj so se merat kurovi sekoj neka si ja gleda cergata I pusti nozete kolku so mozi a ne vaka da begaat pa sega na sekoe da se dumaat

A za drugiot del od decata sigurno ke si docekate nekade oti nie ne ve docekavme nikade ne dojdovte po selata I gradovite niz Makedonija :D

P.S.a decata vi dojda Struga godinava no vasite izbegaa na poluvreme a drugite neli ne bea komiti I ,,kodoseja"

Последно уредено:
Нема што гомна да се јадат ако се сметаш за навивачка група мораш да си спремен на секакви работи,во моментот напад одличен нема што тука немора да значи ако Комити и Чкембари се најдобрите групи во државата и ајде само меѓу себе ќе се напаѓаат. Мора секој да биде спремен на се

Нема што гомна да се јадат ако се сметаш за навивачка група мораш да си спремен на секакви работи,во моментот напад одличен нема што тука немора да значи ако Комити и Чкембари се најдобрите групи во државата и ајде само меѓу себе ќе се напаѓаат. Мора секој да биде спремен на се
Ako si NG treba da ho bodris timot a ne samo da karas protiv koj I da igras eve sinmi ima 6 godini ke mi okara ke jadi samar taka I ovie nicim izizvani da skandiras protiv drugite so sakaa da kazis deka krateri oti vikale bitolski picki swga se NG I spremni se za protiv nas so muabet tie ova ne mozam da razberam ako bevte vie tolku spremni so ne gi napadnavte polajcite na kej so sedeja tie od paok livcinja so mu davavte itn...daj be zaozbilete go muabeto ne go silete komsrot posle vaka da odat po bajaci za uplav sw si ima granica I sekoj treba da si go znaj mestoto

Ako si NG treba da ho bodris timot a ne samo da karas protiv koj I da igras eve sinmi ima 6 godini ke mi okara ke jadi samar taka I ovie nicim izizvani da skandiras protiv drugite so sakaa da kazis deka krateri oti vikale bitolski picki swga se NG I spremni se za protiv nas so muabet tie ova ne mozam da razberam ako bevte vie tolku spremni so ne gi napadnavte polajcite na kej so sedeja tie od paok livcinja so mu davavte itn...daj be zaozbilete go muabeto ne go silete komsrot posle vaka da odat po bajaci za uplav sw si ima granica I sekoj treba da si go znaj mestoto
Другар што збориш да го бодриш тимот не само против другите. Па Чкембоси а играат против скопска екипа 60минути скандирањето е анти Скопје и ништо друго. Дури и претпоследната против Охрид немаа против кого на судиите скопски пички им завикаа. Ебате комплексашите/ За што правиме муабет. И не ми е јасно навивачкиве групи треба посебна дозвола да викаат битолски пички?

Back
На врв Bottom