ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Kumani zakjutasmo ve ss dve poruke
заќутаја си не... чекам одговор на прашање што сте направиле прошли годину дна ви како навивачка група, или не смо довољно битни да ми одговориш на прашање :pos:

заќутаја си не... чекам одговор на прашање што сте направиле прошли годину дна ви како навивачка група, или не смо довољно битни да ми одговориш на прашање :pos:
Ако викаш навивачка група значи мислиш Гробари што су направиле у послеѓни годину дна, а тој да га прашаш е смешно... а ако прашуеш за нашу фракцију, кажа ти има куде да прашаш и да се обратиш што те интересира.

Pa za razliku od vas za nas klub u edn dn vozimo 800km da gledamo utakmicu a vi najdaleko do skopje ste otisle... I ovija sektasi crveni imav povise evropski gostovanja nego vasi lokalisti u sportsku salu.

Pa za razliku od vas za nas klub u edn dn vozimo 800km da gledamo utakmicu a vi najdaleko do skopje ste otisle... I ovija sektasi crveni imav povise evropski gostovanja nego vasi lokalisti u sportsku salu.
Што не запаливте коли и не дојдовте на ракомет Вардар партизан на 40км ви е слата?

Молу ви се не се бламирајте да пишуете дека ми србомани идемо само на две утакмице у сезону….Работите малко на вашу шпијунажу ми за вас све знаемо…А и за секташи кд како и кој идев на итакмице.

da vi se mocam na ekipu ja da vi kazu.
Dobile ste kuraz tuj na forum od nigde.
Znale ste sve za nas posto mi ne se kriemo kako vas.
I ne se kurcitr tuj posto kd ve fatimo uvek nemate nisto protiv nas i davate poddrsku.
Za da ne dojdwmo do problemi posle pa ke vrtite smeemo li da dojdemo ...
Dobro znaete kakva e situacija
Автоматски споено мислење:

Ако викаш навивачка група значи мислиш Гробари што су направиле у послеѓни годину дна, а тој да га прашаш е смешно... а ако прашуеш за нашу фракцију, кажа ти има куде да прашаш и да се обратиш што те интересира.
pa ajde kazi kako takoj ste formirani ednu ?
Neli gr ku postoi odamna ?
Sto ste naprwvile za ednu godinu vi ?
Smesna ekipa ste 14 coveka

da vi se mocam na ekipu ja da vi kazu.
Dobile ste kuraz tuj na forum od nigde.
Znale ste sve za nas posto mi ne se kriemo kako vas.
I ne se kurcitr tuj posto kd ve fatimo uvek nemate nisto protiv nas i davate poddrsku.
Za da ne dojdwmo do problemi posle pa ke vrtite smeemo li da dojdemo ...
Dobro znaete kakva e situacija
Автоматски споено мислење:

pa ajde kazi kako takoj ste formirani ednu ?
Neli gr ku postoi odamna ?
Sto ste naprwvile za ednu godinu vi ?
Smesna ekipa ste 14 coveka
Jos edn put ke prasam koga vi toj tacno fakjate i ako imate muda da tepate ke ne tepate nema da imamo vreme da vi odgovorimo dali ve postuemo...

тој су веќ срби, за вас србоманчиња збору, 3 пута га постављам прашање, никој од вас не може да даде одговор, крај на разговор, сг терај си филм тамо у кафиќ док гледате утакмицу и смири се сс провокацие, поз.

Back
На врв Bottom