- Член од
- 1 март 2026
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 101
А на гостување планирате да идете негде или сега за сега доволно е што се појавувате дома??Сабота да падне каменица од 15 30
Напред Скопје и верните Пирати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А на гостување планирате да идете негде или сега за сега доволно е што се појавувате дома??Сабота да падне каменица од 15 30
Напред Саса и верните Багери!Сабота да падне каменица од 15 30
)мора да ви признаемо ви сте најјака екипа у европу прав ултрас против вас неможемо едноставно сте најдобри...Kumani zakjutasmo ve ss dve poruke
заќутаја си не... чекам одговор на прашање што сте направиле прошли годину дна ви како навивачка група, или не смо довољно битни да ми одговориш на прашањеKumani zakjutasmo ve ss dve poruke

Ако викаш навивачка група значи мислиш Гробари што су направиле у послеѓни годину дна, а тој да га прашаш е смешно... а ако прашуеш за нашу фракцију, кажа ти има куде да прашаш и да се обратиш што те интересира.заќутаја си не... чекам одговор на прашање што сте направиле прошли годину дна ви како навивачка група, или не смо довољно битни да ми одговориш на прашање![]()
Pa za razliku od vas za nas klub u edn dn vozimo 800km da gledamo utakmicu a vi najdaleko do skopje ste otisle... I ovija sektasi crveni imav povise evropski gostovanja nego vasi lokalisti u sportsku salu.заќутаја си не... чекам одговор на прашање што сте направиле прошли годину дна ви како навивачка група, или не смо довољно битни да ми одговориш на прашање![]()
Што не запаливте коли и не дојдовте на ракомет Вардар партизан на 40км ви е слата?Pa za razliku od vas za nas klub u edn dn vozimo 800km da gledamo utakmicu a vi najdaleko do skopje ste otisle... I ovija sektasi crveni imav povise evropski gostovanja nego vasi lokalisti u sportsku salu.
pa ajde kazi kako takoj ste formirani ednu ?Ако викаш навивачка група значи мислиш Гробари што су направиле у послеѓни годину дна, а тој да га прашаш е смешно... а ако прашуеш за нашу фракцију, кажа ти има куде да прашаш и да се обратиш што те интересира.
Jos edn put ke prasam koga vi toj tacno fakjate i ako imate muda da tepate ke ne tepate nema da imamo vreme da vi odgovorimo dali ve postuemo...da vi se mocam na ekipu ja da vi kazu.
Dobile ste kuraz tuj na forum od nigde.
Znale ste sve za nas posto mi ne se kriemo kako vas.
I ne se kurcitr tuj posto kd ve fatimo uvek nemate nisto protiv nas i davate poddrsku.
Za da ne dojdwmo do problemi posle pa ke vrtite smeemo li da dojdemo ...
Dobro znaete kakva e situacija
Автоматски споено мислење:
pa ajde kazi kako takoj ste formirani ednu ?
Neli gr ku postoi odamna ?
Sto ste naprwvile za ednu godinu vi ?
Smesna ekipa ste 14 coveka
тој су веќ срби, за вас србоманчиња збору, 3 пута га постављам прашање, никој од вас не може да даде одговор, крај на разговор, сг терај си филм тамо у кафиќ док гледате утакмицу и смири се сс провокацие, поз.Ако викаш навивачка група значи мислиш Гробари што су направиле у послеѓни годину дна, а тој да га прашаш е смешно... а ако прашуеш за нашу фракцију, кажа ти има куде да прашаш и да се обратиш што те интересира.