- Член од
- 1 март 2026
- Мислења
- 60
- Поени од реакции
- 98
Бевме во студентски со битолчанки гледавме заедно.Комбат дали вчера во 20 часот имавте ММА тренинг и позирање пред камера или па се собравте и го гледавте фудбало пред телевизор?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бевме во студентски со битолчанки гледавме заедно.Комбат дали вчера во 20 часот имавте ММА тренинг и позирање пред камера или па се собравте и го гледавте фудбало пред телевизор?
Шо гледавте бе хемафродити?Бевме во студентски со битолчанки гледавме заедно.
Што се однесува до идеологијата, многу е јаснa дека ја сакам мојата и нема да дозволам никој да ја засегне. Она што го кажуваш не е толку точно. Реалноста на омразата не е на екстремно ниво бидејќи секојдневно работиме se sretname vo ulica tolku ni e gradot, da sakame sekoj den ke ima incidenti. Многумина од vashata strana учат во населби со mnozinsko албанскo, da bevme tolku rasipani nemaa da mozhat 17-18 godisnite da vi idat u skolo, ne go praeme toa бидејќи не е во рамките на ултра менталитетот. Мислам дека како групi, ние самите сме виновни бидејќи дозволуваме луѓе од други структури на животот да се вклучат, како што се медиумите, политичарите и другите. Треба да работиме со младите за да го гледаат ривалството повеќе како спротивставување меѓу групите, дури и ако има некаква клевета на национална основа, da ne se diga mnogu prasinaОрганизацијата ви е на место, ама идеологијата што се мрзи се што е македонско повеќе од се друго .. не знам што да ви кажам.
So poslednoto se soglasuvam ama treba da ima nekoja granica koja treba da se znae. Eve ti kako najverojatno poiskusen navivac kako mislis deka mladinata kaj vas ke znae da razlikuva navivacki folklor so nekoe skandiranje koe treba da ja pecna drugata grupa/klub, nebitno dali igrate so Vardar, Pelister, Tikves do toa deka ne pocituvate minuta molk za Kocani i navivate a pritoa se raboti za tragicen nastan kade zaginuvaat mladi luge, tema koj nema nikakva dopirna tocka ni so navivanje ni pak dopira nekako na nacionalna tema. Kade e tuka ultras mentalitetot?Што се однесува до идеологијата, многу е јаснa дека ја сакам мојата и нема да дозволам никој да ја засегне. Она што го кажуваш не е толку точно. Реалноста на омразата не е на екстремно ниво бидејќи секојдневно работиме se sretname vo ulica tolku ni e gradot, da sakame sekoj den ke ima incidenti. Многумина од vashata strana учат во населби со mnozinsko албанскo, da bevme tolku rasipani nemaa da mozhat 17-18 godisnite da vi idat u skolo, ne go praeme toa бидејќи не е во рамките на ултра менталитетот. Мислам дека како групi, ние самите сме виновни бидејќи дозволуваме луѓе од други структури на животот да се вклучат, како што се медиумите, политичарите и другите. Треба да работиме со младите за да го гледаат ривалството повеќе како спротивставување меѓу групите, дури и ако има некаква клевета на национална основа, da ne se diga mnogu prasina
vidi sekoj ima pravo na sopstveno mislenje i go pocituvam no ne znaci deka go prifakam. Ako mislis deka Komiti se vo bojkot pa togas oficijalno kazete nie taa podgrupa sme vo bojkot poradi toa i toa. A ne na tifomanija da doznavame deka NEKOJ useri se vo bojkot. Zosto sosema drug muabet imase dokolku si out od toj nastan mozam da ti prenesam.Друже те молам не треси зелени кога ништо не знаеш, подобро пратија темава немора секаде да влагаш во конверзација кога си out од сите настани.
Ako ti kazhuvam deka bil eden del toa sto go napravija so minuta molk ke mi vikash lazhesh, no ja iskreno mozhe da ti potvrduvam deka tie uste den denes se na sudski proceduri, Ова се случи толку брзо што сите бевме збунети зошто се случи, uste eden komentar za ova, dali znaete deka pred edna nedela neznam koja utakmica bese u tetovo shkendija igrashe, imase pak edna minuta molk posle edna godina i se pocituvashe, no nikoj od mediumite ni zbor ne kazha zoshto sega se pocituvashe, sto pokazhuva deka i tie ne ni ja sakat dobroto, decko ja sum ovde za konstuktivna debata i mislam deka ne treba da dozvoluvat naviackite grupi da bidat instrumenti od dnevnata politikaSo poslednoto se soglasuvam ama treba da ima nekoja granica koja treba da se znae. Eve ti kako najverojatno poiskusen navivac kako mislis deka mladinata kaj vas ke znae da razlikuva navivacki folklor so nekoe skandiranje koe treba da ja pecna drugata grupa/klub, nebitno dali igrate so Vardar, Pelister, Tikves do toa deka ne pocituvate minuta molk za Kocani i navivate a pritoa se raboti za tragicen nastan kade zaginuvaat mladi luge, tema koj nema nikakva dopirna tocka ni so navivanje ni pak dopira nekako na nacionalna tema. Kade e tuka ultras mentalitetot?
Ako ti kazhuvam deka bil eden del toa sto go napravija so minuta molk ke mi vikash lazhesh, no ja iskreno mozhe da ti potvrduvam deka tie uste den denes se na sudski proceduri, Ова се случи толку брзо што сите бевме збунети зошто се случи, дали имаше политичка позадина или не, uste eden komentar za ova, dali znaete deka pred edna nedela neznam koja utakmica bese u tetovo shkendija igrashe, imase pak edna minuta molk posle edna godina i se pocituvashe, no nikoj od mediumite ni zbor ne kazha zoshto sega se pocituvashe, sto pokazhuva deka i tie ne ni ja sakat dobroto, decko ja sum ovde za konstuktivna debata i mislam deka ne treba da dozvoluvat naviackite grupi da bidat instrumenti od dnevnata politika
Ne znam kolkava brojka ste bile togas ama sekako deka peese poveke od eden covek, ama totalno e nebitno zosto sepak se slucilo duri i eden da bil, na takva reakcija trebalo vo najmala raka da go stopirate navivanjeto. A za ova deka sega se ispocituvalo minutniot molk realno nema zosto da pisuvaat mediumite, toa treba da se ocekuva da se ispocituva od bilo koja strana, ne treba da ni prestavuva vest na denot deka se ispocituvalo minuta molk za takov tragicen nastan. I ovaa tema e del od debatata za koja si ovde, konstruktivna debata opfaka se okolu navivanjeto pa taka i ovaa slucka, ti replicirav bas za toa deka prv pisa kako treba da se raboti na zdravo rivalstva i ultras mentalitet za sto si celosno vo pravo ama vakviot nastan za koj zboruvame e daleku od toa i ne treba da se povtoruva.Ako ti kazhuvam deka bil eden del toa sto go napravija so minuta molk ke mi vikash lazhesh, no ja iskreno mozhe da ti potvrduvam deka tie uste den denes se na sudski proceduri, Ова се случи толку брзо што сите бевме збунети зошто се случи, дали имаше политичка позадина или не, uste eden komentar za ova, dali znaete deka pred edna nedela neznam koja utakmica bese u tetovo shkendija igrashe, imase pak edna minuta molk posle edna godina i se pocituvashe, no nikoj od mediumite ni zbor ne kazha zoshto sega se pocituvashe, sto pokazhuva deka i tie ne ni ja sakat dobroto, decko ja sum ovde za konstuktivna debata i mislam deka ne treba da dozvoluvat naviackite grupi da bidat instrumenti od dnevnata politika
Pa sea toa e nadminato i nemozheme da ja vratime vremeto imalo dosta vnatreshna debata, odime napredNe znam kolkava brojka ste bile togas ama sekako deka peese poveke od eden covek, ama totalno e nebitno zosto sepak se slucilo duri i eden da bil, na takva reakcija trebalo vo najmala raka da go stopirate navivanjeto. A za ova deka sega se ispocituvalo minutniot molk realno nema zosto da pisuvaat mediumite, toa treba da se ocekuva da se ispocituva od bilo koja strana, ne treba da ni prestavuva vest na denot deka se ispocituvalo minuta molk za takov tragicen nastan. I ovaa tema e del od debatata za koja si ovde, konstruktivna debata opfaka se okolu navivanjeto pa taka i ovaa slucka, ti replicirav bas za toa deka prv pisa kako treba da se raboti na zdravo rivalstva i ultras mentalitet za sto si celosno vo pravo ama vakviot nastan za koj zboruvame e daleku od toa i ne treba da se povtoruva.
vazi sve okej, ako moze nekoj od vas da kaze zasto na koreografijata za Kocani osven “faleminderit” imase na site jazici ama Albancite se nekoj od tie sto pomaga i bea blisku do semejstva na zrtviteNe znam kolkava brojka ste bile togas ama sekako deka peese poveke od eden covek, ama totalno e nebitno zosto sepak se slucilo duri i eden da bil, na takva reakcija trebalo vo najmala raka da go stopirate navivanjeto. A za ova deka sega se ispocituvalo minutniot molk realno nema zosto da pisuvaat mediumite, toa treba da se ocekuva da se ispocituva od bilo koja strana, ne treba da ni prestavuva vest na denot deka se ispocituvalo minuta molk za takov tragicen nastan. I ovaa tema e del od debatata za koja si ovde, konstruktivna debata opfaka se okolu navivanjeto pa taka i ovaa slucka, ti replicirav bas za toa deka prv pisa kako treba da se raboti na zdravo rivalstva i ultras mentalitet za sto si celosno vo pravo ama vakviot nastan za koj zboruvame e daleku od toa i ne treba da se povtoruva.
Ne bea random obdrani bas tie jazici, gi nema site jazici tuku opfateni bea samo tie jazici cii drzavi oficijalno pomognaa so toa sto prevzemaa pacienti koi bea povredeni vo nesrekata pa zatoa i bese preveden zborot blagodaram.neznam kade e problemot inace dvete strani lazat, nekoj kazuva deka tie se pravi komiti nekoj tie se so kozarot, znaci pak izleze deka ima lazenje i se glea kaj e problemot na sekoja grupa vo makedonija ima i spiuni , nadevam da se resat problemite na sekoja grupa i neka se diga scenava samo za zal vie bevte tie sto se smeevte na site tuku i imavte stav deka ste br1 dodeka site ve znaat ne ste u realnosta kako ste u zivo ziv fakt e ova, smesno e deka neznaete sto da kazete sega ima prasanje dali ovie “aktualna” uprava dali se pravi komiti ili pratenici na kozarot ?
Автоматски споено мислење:
vazi sve okej, ako moze nekoj od vas da kaze zasto na koreografijata za Kocani osven “faleminderit” imase na site jazici ama Albancite se nekoj od tie sto pomaga i bea blisku do semejstva na zrtvite
Не знам како не им е срам на овие 32-ца, толку ли немаат образ да видат дека тоа што го прават не е тоа што треба дека освен што се потрчковци на козарот ниту еден член нема застанато позади нив!?!?!
neznam kade e problemot inace dvete strani lazat, nekoj kazuva deka tie se pravi komiti nekoj tie se so kozarot, znaci pak izleze deka ima lazenje i se glea kaj e problemot na sekoja grupa vo makedonija ima i spiuni , nadevam da se resat problemite na sekoja grupa i neka se diga scenava samo za zal vie bevte tie sto se smeevte na site tuku i imavte stav deka ste br1 dodeka site ve znaat ne ste u realnosta kako ste u zivo ziv fakt e ova, smesno e deka neznaete sto da kazete sega ima prasanje dali ovie “aktualna” uprava dali se pravi komiti ili pratenici na kozarot ?
Автоматски споено мислење:
vazi sve okej, ako moze nekoj od vas da kaze zasto na koreografijata za Kocani osven “faleminderit” imase na site jazici ama Albancite se nekoj od tie sto pomaga i bea blisku do semejstva na zrtvite
Шо дрога земаш бе, дај смени дилер почиста шо продава најди. Види со овие новото раководство шо ви се од кај нив земи, пошто по то се само познати. Во фантази живејш само. По муабетот гледам дека обичен глодар си во групата. Јави му се на м.г, прашај го како помина на една средба. Или запалиго тој велешкиот голф шо го имаш, оди до кај него види како е.Brkaj rabota be kopito edno cekaj naredna utakmica so Vardar za da vidis poln stadion i ne objasnuvaj mnogu tebe ke ti se pravdam sto i kako, takvi izdanija kakvi sto sme napravile kako grupa 1001 godina da ne postoime nema da gi ima toa sfatete go site sto ne mrazite, za nas postoite ako ne nema nas avtomatski ke ve nema. Vidovte proslava nasa 35 godini i proslavata vasa, tolku ni e razlikata, NE E MNOGU! Hahahah