ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се дозволени и има гостувања во Србија и Црна Гора ќе биди уба работа но ако се играат балони во некој град или има забрана тогаш живи глупости и забава за комшиите во ракометна смисла му правиме услуга но во навивачка , да повторам нема забрани ќе биди супер дури тогаш не треба Алкалоид да види четврта (наша) екипа туку Тиквеш пример или други шо имаат навивачи иако ретко кој се пали на ракомет во европа можи кај нас да се размрда сцената и крени нивото сакале неќеле сепак Партизан и Војводина имаат дома навивачи тие од ЦГ не знам но сигирно ќе бидат интересни ако имаат домашни НГ а и да немаат тие се едно село ќе сакаат да се докажат и покажат црногорските НГ но сепак далеку е ова за дебатирање оти уште абер немаат во кој формат и кој се каде и како ќе игра во СЕГА лигата а рековме ракомето е слабо посетуван од НГ скоро секаде за тоа ваква лига фали во фудбал е тогаш е сосема друг муабет за докажување и покажување на балканот вака ќе видиме има време за ракомето ...
Да, така е мислам дека оваа ке придонесе на ракометот кај нив како спорт за да им се спасат домашните лиги од пропаст. Но, мислам дека за нашите навивачки групи ова ке биде одскочна даска за да се покажат и во меѓународната сцена. Секако Комити и Чкембари веќе имаат моќни изданија и гостувања низ целиот балкан историски, но оваа ке биде прилика да се направи едно повисоко ниво во секоја смисла. Највеќе бенефит би имале Рибари , а секако понатаму и Лозари ако им дадат прилика на Тиквеш да играат во таа лига.

За нашите групи да растат потребно е само вечерен термин за утакмици па ќе видите како стадионите се фул насекаде
Поголема гледаност и зголемен интерес за оваа тажна лига да, а полни стадиони заборави и тоа е веќе минато.
Помалите градови полека изумираат, а интересот за спорт во Скопје е 0 за разлика од 90тите години, а на повеќето од младите хоби им е ноќниот живот, коцка и дрога за жал.
Според мене треба големи вложувања како во рскометот уште повеќе во фудбал и не само во Вардар туку и во Пелистер, Тиквеш, Беласица, Тетекс итн. За жал само со силна конкуренција, добри буџети и услови и секако вечерни термини може да се врати посетеноста на стадионите низ Македонија.

некој да не има некое инфо за сликава?Прегледај го приврзокот 473628
Не знам кога е направена, ама во 90-тите пред формирањето на ЦПБ, Комити официјално навивале за КК Работнички (дел навивале и за МЗТ, но сепак официјално со транспаренти по осамостојувањето бил бодрен Работники) и ОК Работнички (на поважни натпревари). Оваа слика треба да е направена малку подоцна. Мој тип е некаде 2000-2002 (КоЖити знамето е паднато во 2006 во Романија). Ми личи дека црнецов на сликата е Лоренцо Ор, што би значело дека сликата е од сезоната 2000/01, ама можеби грешам.

Најретардирано беше тоа, се сеќавам на една утакмица пред 99 мислам беше Вардар играше фудбал (преку ден) не ми текнува со кого (слабо ме држи меморија) а попладне дерби МЗТ - Работнички. Јас тогаш одев со Лојал фанс и добар дел од тие што беа со мене на трибина отидоа на дербито, дел со МЗТ дел со Работнички. Истите тие што заедно навиваа на Вардар во фудбал се искинаа од мавање после утакмицата во кошарка, тоа беше лудило низ цел Аеродром брканици, тепање, хаос. Како и да е мило ми е што младиве генерации полека полека се освестуваат и дека почнуваат да навиваат само за еден тим како и што треба да биде. Исто така ме радува кај помладиве генерации што не се палат на таа YU 4, партизан, ѕвезда, хајдук и динамо, што во мое време ги имаше премногу. Единствено што ме лути кај младиве е што немаат никаква почит, мора да поработат малку на тоа.

Видео запис од натпреварот со Струга☘️

Одличното издание против Струга да го пресликаме во среда против Вардар.

Наскоро повеќе информации околу собирот.

Видео запис од натпреварот со Струга☘️

Одличното издание против Струга да го пресликаме во среда против Вардар.

Наскоро повеќе информации околу собирот.
Имате информации околу терминот за утакмицата Пелистер Вардар, времето ќе биде супер идеално треба да ја стават ноќна.

Не знам кога е направена, ама во 90-тите пред формирањето на ЦПБ, Комити официјално навивале за КК Работнички (дел навивале и за МЗТ, но сепак официјално со транспаренти по осамостојувањето бил бодрен Работники) и ОК Работнички (на поважни натпревари). Оваа слика треба да е направена малку подоцна. Мој тип е некаде 2000-2002 (КоЖити знамето е паднато во 2006 во Романија). Ми личи дека црнецов на сликата е Лоренцо Ор, што би значело дека сликата е од сезоната 2000/01, ама можеби грешам.
цпб видимо се у недељу
Хххх
Автоматски споено мислење:

П/А 92

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom