Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od naredna utakmica da se vratat I centar boys, I finaleto generalot od budimpesta pa sreka nova 2012 godina.Пирати пак активни.
Прегледај го приврзокот 472764
Вие во струга идете само за Комити или?Хулигани имаше напад на сечените или само кога сме ние во ѓорче вие интересно
Ова е во ваш градВие во струга идете само за Комити или?
20 пати и доларите и овие тогаш нигде ве нема.
Немој да лажиш против шкупи бевме во Струга имаше извештај шо се деси таму, арно ама излега нов си дете и не знајш а можи за тоа и треба снимање на сите случки да нема после не знам не сум од тука како шо се прај по обичај не сме навивачи и небо и земја е разликата од наше одење во Струга до ваше бранење на град0т за тоа мукла и поарно не пиши ништо од колку нас да не клаваш во уста !Вие во струга идете само за Комити или?
20 пати и доларите и овие тогаш нигде ве нема.
Na sto se palite znaci svaka vi cast. Ako nekoja grupa ima napadi i presmetki so dolarite toa se Komiti i nikoj drug. I oni i balisti gostuvale vo Bitola i Kavadarci pa ne bile napadnati i sho sea? Ne go branite gradot? Kaj vas gi cuva policija a kaj nas kao ne?Немој да лажиш против шкупи бевме во Струга имаше извештај шо се деси таму, арно ама излега нов си дете и не знајш а можи за тоа и треба снимање на сите случки да нема после не знам не сум од тука како шо се прај по обичај не сме навивачи и небо и земја е разликата од наше одење во Струга до ваше бранење на град0т за тоа мукла и поарно не пиши ништо од колку нас да не клаваш во уста !
Никој на ништо не се пали к*р ме боли нас за другите но не смеј да се кажи и измислува дека не сме биле Струга!Na sto se palite znaci svaka vi cast. Ako nekoja grupa ima napadi i presmetki so dolarite toa se Komiti i nikoj drug. I oni i balisti gostuvale vo Bitola i Kavadarci pa ne bile napadnati i sho sea? Ne go branite gradot? Kaj vas gi cuva policija a kaj nas kao ne?
Znaete dobro deka so niv sekad vrie policija i ne moze direkten napad na tribina ali zatoa ima akcii po grad sto vo golem slucaj se poedinecni. Aj decava sto ne se razbiraat pa se palat tuka ali ti si vol star bar treba da gi razbiras ovie raboti.
ако не прашај ја ...Ne sporeduvam so struga, sporeduvam so Bitola i Kavadarci kade imaat gostuvano a nisto ne se desi.Никој на ништо не се пали к*р ме боли нас за другите но не смеј да се кажи и измислува дека не сме биле Струга!
Па дека сум вол и разбирам пишам оти лажите како ѓупци ја вртите водата на своја воденица секогаш имате глупи оправдувања за се и сешто подобро ќути не пиши ништо од колку да лажиш и прајш филмој тука на децата !
Балисти никогаш немаат дојдено во Битола а пред некоја година му беше правен џепотрес евидентирање и претрес на колите дали се балисти или обични гледачи на неколку коли шоббеа дојдени во Битола на фудбал и од тогаш нема за лек па ни управа дојдено
За шверцери исто од ко беа еднаш а потоа го украдија знамињата на хрин фронт и бфц од сала односно ги зеде некој работник и му ги даде нив немаат намирисано за Битола а реков за Струга требаше да дојдат арно ама бојкотираа во последен момент а ние бевме и ги чекавме таму шо значи муабето ваш паѓа во вода дека иделе и ние не сме направиле ништо и реков не е исто кур и колено не можи да споредуваш дали сме оделе ние Струга против нив и тоа дали ви биле вас во ѓорче патем шо сакате прајте прво решете си го проблемот кај вас во групата после тука продавајте приказни и сказни уствари шо сакате прајте ваш проблем но немојте да не споредувате и ставате нас на отстрел со ваши лаги иделе на секое море бе бетер од онај забеганиот од Австралија се напрајвте сто пати кажана лага можи ќе стани вистина само не знам кој поќе може да ви верува кога ни сами не си верувате во лагите инаку сега фака ми текна и за нападот на управата на Воска вадење на пиштол на трибина па напад на тој министер не знам шо беше на истата утакмица во Битола имаше и дуел со спортскиот директор на шкупи пред некоја година и на трибина исто и во Епинал уште многу работи шо не треба ни да се кажат за Кичево за музејот итн ..но ете штом ти велиш дека они и балисти гостувале во Битола така нека биди теле едно мислам знајш волот како прај телеако не прашај ја ...
P.S.А да не ти пишам за нашите гостувања во Гостивар ,Добри Дол ,Чегране Кичево во тоа селото итн...тоа е начуна фантастика за сите вас !
Kako toa sve ti ubavo znaes sho se desavalo, koj kade idel i koj kogo brkal. Srekja sto si tuka da ni kazes poso nie ne znaeme sto kako e.Знаме рандом сликате од турците однопаку, а ако имало некакво бркање спонзорирано ќе го пуштевте то. Секоја зима видео излегва сами кај шо се бркате, а демек со доларите контакт сте имале. ДА, имавте контакт ама на интернет. Поќе ни децата шо ви идеа на трибина не ве верват, почнаја да си одат во маалските навивачки групи, пошто највероватно пореална му изгледа приказната
Shvercerat g.2009 u BitolaЗа шверцери исто од ко беа еднаш а потоа го украдија знамињата на хрин фронт и бфц од сала односно ги зеде некој работник и му ги даде нив немаат намирисано за Битола

zasto prais decki filmovi tuku, Furkan eden Skopjanec,SHVERCER,Albanec sto go saka svoj klub i grad, go krene glasot za svoji lugjje , a za kale da ne zborime 500 pati se glea so video slobodno koj saka moze da pisuva Shvercerat vs Komiti za sekogas i ednaska se glea koj e pobednik niz ulicite, i za Strumica pred tri dena od utakmicava imase status u oficialna strana na facebook deka nema gostuvanje i nema da bideme tamu radi zabranite (uste e objaveno) i nemam da zboruvam vise podobro da se kazuva deka ste najakite da ne zborite vise posto balon mu se topkite na site tuku u forum, soglasuvam so tebe tamu sto vikas deka dvete strani imame poraz da, inace toa e toada kazam vas ve precekuvaat so amburgeri a koa ke cuat Komiti deka idat odma Furkan go vikaat i digaat tenzija... Sramota e da teses zeleni na tie godini.
I nas u dva navrati Omer ni ima vadeno pistol, i nie imave go zdrvivme Artan na kale koj ne minister nego do vtor covek u drzavata .
za Gjorce ne se znae, ali u Aftokomanda daОва е во ваш град
Вистина е страмота прво да пишам оти не сум таму плус не ме личи на годините арно ама не можам да преќутам некој работи и ко ќе лажите оти тој шо лажи и кради по тавани спие и има вошки а во случајот сте вие и не само сега на повеќе пати но шо реков има деца најубо расправајте се со нив да не ја исправам јас кирва Дрина но можи убо да се прочиташ поназад стојат постовите од каде почна реплицирање имаше прашање од наш член пти не сте ѓорче денес а сте толкави навивачи хулигани и македонци нејсе потоа некој ваш индијанец пиша дека ние не сме биле во Струга на шо вратив дека лажи и дека бевме појдени Струга да ги пречекаме доларите арно ама тие не дојдоа а тие шо ги престертнавме рекоја дека не се шверцери и навивачи и после ти се појави пак со лага дека тие ни иделе редовно шо го пиша пак сега продолжуваш со тоа сто пати кажана лага да стани вистина па сега со големи букви оти не гледаш Шверцери беа ЕДНАШ во Битола и после никогаш потоа а Балисти НИКОГАШ немаат дојдено во Битола не знам од каде вака бладаш не си наспан а баш ме заинтересира да те видам шо имаш пишано уназад и секогаш горе долу си бил реален шо сега те мана толку ова шо денес не направивте ништо вистина ме знам треба да си го бараш проблемот кај вас а не кај нас кој кога и дали дојдол мислам не треба да продолжувам со решила на лажните твои приказни дека сте биле секаде пред дестина и повеќе години и самиот знаеш како било Гостивар не бевте против ако добро паметам на неутрален беше Кичево исто за Куманово не ни влеговте пред дваесет години исто и Тетово но ете секаде сте биле најјаки сте мак тифо бр 1 а во ѓорче ќе ви шетаат денес да не збораме за онај со моторот сам шо дојде за тој по го спомена на секое шо ве слекуваше голи неќам да пишам да се радуваат другите но ме влечеш за јазик со лагите ќутите таму гледајте си го дворот и проблемот а не коментирајте за нас не можевте со пољаците не знам со ,бугарите грците но да продавате мадиња за бубрези и се силите на деца од Битола во Ѓорче а денес за живо ве нема ни кај Арсими ни во Ѓорче и сега нас да не прозивате при сме немале судир со нив е глупа работа ти шишал дел и од тогаш нема за лек некој дојдено шо треба да направиме за да се докажиме и покажеме да дојдеме ние да ви го браниме градот нејсе ете ви признавам најјаки сте на форумот ви нема рамни продолжете да се лажите ако вие така полесно од мене и ова вие многу ме вредите шо велиш за реферати се се гледа никој повеќе на ништо не ви верува сега уште овај од пирати да ви се врати да ве треси ќе бидите чешит поздрав до некое видување и да ќе заборавев да кажам вие го страмите името комити не само сега туку со години поради разни политики партии пари и суети плус најубајте ,,деца" ви заминаа странство а капаче беше ова со свињата и расколот наместо тоа да си го решите вие тука решлицорате оти ние сме немале судири со браќата а тие никаде ги нема да дојдаѕ да се видат со нас е ај сега шо муабет поќе да прајме поздрав до сите телетабиси и навивачи шо го читаат форумотNe sporeduvam so struga, sporeduvam so Bitola i Kavadarci kade imaat gostuvano a nisto ne se desi.
Iame i nie ideno i gostivar i kicevo i kumanovo (kaj sipcite) i tetovo i sho? Toa e naucna fantastika? Ako pagjam na tvoe i kano nivo onda treba da kazam vas ve precekuvaat so amburgeri a koa ke cuat Komiti deka idat odma Furkan go vikaat i digaat tenzija... Sramota e da teses zeleni na tie godini.
I nas u dva navrati Omer ni ima vadeno pistol, i nie imave go zdrvivme Artan na kale koj ne minister nego do vtor covek u drzavata dogura , i nie iame napad na sloga i shkendija uprava i na sever i na juzna ako za tebe toa e VAU akcija na vekot. I nie gi cekavme u Strumica dolarite pa ne se pojavia poso ko sho vikas ti bojkotiraa u posleden moment...
ne te boli kur a pisuvas tuka referati, se zamaras sho se desava u Skopje, sto se desava so grupata, koj vodel koj sto pravel, tuka ispisa cel manifest a od seto toa nemate edna asalna akcija ili tucha so albanska grupa. Komiti imaat preku 10 golemi sudiri vkupno i so balisti okolu stadionot u Tetovo i so sverceri niz Skopje, nekoi fightovi sme gi dobile nekoi izgubile ali za razlika od vas bar sme gi imale. I toa ova se golemi sudiri a ne poedinecni akcii kade ucestvuvaat 2,3 ili 5 lugje taka da ako ima nekoj nekad nesto da zbori za presmetki so niv toa sme nie.
Celta mi e da ne se pisuvaat gluposti, bar od postari clenovi sho treba kolku tolku da se razbiraat. Aj decava ke razberam, za edna maica ili eden shamar ke strakaat tuka 10 strani jako ke im bide ali ti bar imas godini i iskustvo kolku tolku da razberes nekoi raboti a ne da gi palis decata i da bladas so manifesta
Автоматски споено мислење:
Kako toa sve ti ubavo znaes sho se desavalo, koj kade idel i koj kogo brkal. Srekja sto si tuka da ni kazes poso nie ne znaeme sto kako e.
Kakvi petardi ima na forumov toa e fenomen. Najdobro e da ve ostavat tuka site 20 bitolski profili zaedno so resistencija i revolucionerot pa daj boze i spasitelot da se vrati i kano i tafta i da si pisuvate bajki poso toa vi e nivoto na komunikacija.
Дете си не знаеш ша тоа пишав дека бевте еднаш после ги украдија знамињата греин фронт и бфц имате уште едно значи да повторам ги украдија работници од салата ви ги дадоја поклон вас и од тогаш повеќе немате дојдено значи еднаш и повеќе никогаш а баш ќе беше убо да дојдете исто и ние на Чаир а не вака да остани толку години НГ без гостувања тоа беше муабето дека сте биле еднаш и ниту еднаш балисти а баш треба и тие некогаш да пријават барем ако е идат исто и вие немате ни пријавено да дојдете шо е голема грешка оти имаше јасен став од кај нас секаде каде што ќе ни биде дозволено да гостуваме а секаде се пријавува дека сакаме да одиме секој може да дојди каде ќе одиме ако не не пуштаат нас тогаш нема шо друг да бара да иди во Битола со исклучок беше лани за Гостивар дека никогаш нема да му биди дозволено да дојдат оти педерски постапија управта на Гостивар пред стадион не не пуштија да влеземе нејсе било како било фудбалот се игра за навивачи и утакмицата е по јака со две НГ без разлика дали сме Македонци или Албанци мора да има две групи топ да бидиShvercerat g.2009 u Bitola
Прегледај го приврзокот 472813
![]()
01/08/2009 Pelister - Shkupi (Sloga) 0:0 (Shvercerat)
Sezona 2009/2010VIDEOREPORTAZHEJava e pareManastir: Pelister - Shkupi (Sloga) 0:0youtu.be
Прегледај го приврзокот 472814
Sigurno ne e dadeno , koj glup od Bitola saka da dade ZNAME CKEMBARSKI, na nekoi Albanci od Skopje, eve ti 2 pati neli nemavme mirisano za Bitola?
zasto prais decki filmovi tuku, Furkan eden Skopjanec,SHVERCER,Albanec sto go saka svoj klub i grad, go krene glasot za svoji lugjje , a za kale da ne zborime 500 pati se glea so video slobodno koj saka moze da pisuva Shvercerat vs Komiti za sekogas i ednaska se glea koj e pobednik niz ulicite, i za Strumica pred tri dena od utakmicava imase status u oficialna strana na facebook deka nema gostuvanje i nema da bideme tamu radi zabranite (uste e objaveno) i nemam da zboruvam vise podobro da se kazuva deka ste najakite da ne zborite vise posto balon mu se topkite na site tuku u forum, soglasuvam so tebe tamu sto vikas deka dvete strani imame poraz da, inace toa e toa
za Gjorce ne se znae, ali u Aftokomanda da![]()
Не знаев дека толку ќе те погоди моето мислење ама сепак човек во години си се ти е простено…. А тоа индијанец и слични изрази на дечињата кај тебе на трибина да им кажуваш и дај више наброја секаде сте биле и сте тепале ајде ако е така знаете кај да се обратите има многу ливади ама лесно е да се коментира од страна…Вистина е страмота прво да пишам оти не сум таму плус не ме личи на годините арно ама не можам да преќутам некој работи и ко ќе лажите оти тој шо лажи и кради по тавани спие и има вошки а во случајот сте вие и не само сега на повеќе пати но шо реков има деца најубо расправајте се со нив да не ја исправам јас кирва Дрина но можи убо да се прочиташ поназад стојат постовите од каде почна реплицирање имаше прашање од наш член пти не сте ѓорче денес а сте толкави навивачи хулигани и македонци нејсе потоа некој ваш индијанец пиша дека ние не сме биле во Струга на шо вратив дека лажи и дека бевме појдени Струга да ги пречекаме доларите арно ама тие не дојдоа а тие шо ги престертнавме рекоја дека не се шверцери и навивачи и после ти се појави пак со лага дека тие ни иделе редовно шо го пиша пак сега продолжуваш со тоа сто пати кажана лага да стани вистина па сега со големи букви оти не гледаш Шверцери беа ЕДНАШ во Битола и после никогаш потоа а Балисти НИКОГАШ немаат дојдено во Битола не знам од каде вака бладаш не си наспан а баш ме заинтересира да те видам шо имаш пишано уназад и секогаш горе долу си бил реален шо сега те мана толку ова шо денес не направивте ништо вистина ме знам треба да си го бараш проблемот кај вас а не кај нас кој кога и дали дојдол мислам не треба да продолжувам со решила на лажните твои приказни дека сте биле секаде пред дестина и повеќе години и самиот знаеш како било Гостивар не бевте против ако добро паметам на неутрален беше Кичево исто за Куманово не ни влеговте пред дваесет години исто и Тетово но ете секаде сте биле најјаки сте мак тифо бр 1 а во ѓорче ќе ви шетаат денес да не збораме за онај со моторот сам шо дојде за тој по го спомена на секое шо ве слекуваше голи неќам да пишам да се радуваат другите но ме влечеш за јазик со лагите ќутите таму гледајте си го дворот и проблемот а не коментирајте за нас не можевте со пољаците не знам со ,бугарите грците но да продавате мадиња за бубрези и се силите на деца од Битола во Ѓорче а денес за живо ве нема ни кај Арсими ни во Ѓорче и сега нас да не прозивате при сме немале судир со нив е глупа работа ти шишал дел и од тогаш нема за лек некој дојдено шо треба да направиме за да се докажиме и покажеме да дојдеме ние да ви го браниме градот нејсе ете ви признавам најјаки сте на форумот ви нема рамни продолжете да се лажите ако вие така полесно од мене и ова вие многу ме вредите шо велиш за реферати се се гледа никој повеќе на ништо не ви верува сега уште овај од пирати да ви се врати да ве треси ќе бидите чешит поздрав до некое видување и да ќе заборавев да кажам вие го страмите името комити не само сега туку со години поради разни политики партии пари и суети плус најубајте ,,деца" ви заминаа странство а капаче беше ова со свињата и расколот наместо тоа да си го решите вие тука решлицорате оти ние сме немале судири со браќата а тие никаде ги нема да дојдаѕ да се видат со нас е ај сега шо муабет поќе да прајме поздрав до сите телетабиси и навивачи шо го читаат форумот
P.S.Пак ќе ти повторам оти го маргинализираш тоа шо го имаме ние поминато по тие селата не научна фантастика тоа на филмовите го немате гледано (пример само инцидентот во Ресен против цела трибина) остај ти приказните за средношлоски тепачки по автобуси и близу камен мост оти да кажувам никој нема да верува а и не треба кој треба знае ! А јас сум крив шо пишувам со луѓе шо немаат поминато на Бит Пазар низ чаршија а не за симит да купат од Чаир ако е најубав во ,,метрополата" моја грешка и за тоа еве јавно се извинувам и пивеќе на темата за ова не пишуам живејте во вашиот розов свет на бајките.
P.P.S.Кога го спомна Фуркан ми текна можи да го прашате како беше истресен во ресторан Корзо (Битола)после една утакмица со Шкупи мислам беше па да видиш како е добар за нас еве од тогаш збор нема кажано лошо за Чкембари или да не спомени туку знај кај вас село без кулиња не ви се плаши си прај гледаност и рејтинг на вас
Дете си не знаеш ша тоа пишав дека бевте еднаш после ги украдија знамињата греин фронт и бфц имате уште едно значи да повторам ги украдија работници од салата ви ги дадоја поклон вас и од тогаш повеќе немате дојдено значи еднаш и повеќе никогаш а баш ќе беше убо да дојдете исто и ние на Чаир а не вака да остани толку години НГ без гостувања тоа беше муабето дека сте биле еднаш и ниту еднаш балисти а баш треба и тие некогаш да пријават барем ако е идат исто и вие немате ни пријавено да дојдете шо е голема грешка оти имаше јасен став од кај нас секаде каде што ќе ни биде дозволено да гостуваме а секаде се пријавува дека сакаме да одиме секој може да дојди каде ќе одиме ако не не пуштаат нас тогаш нема шо друг да бара да иди во Битола со исклучок беше лани за Гостивар дека никогаш нема да му биди дозволено да дојдат оти педерски постапија управта на Гостивар пред стадион не не пуштија да влеземе нејсе било како било фудбалот се игра за навивачи и утакмицата е по јака со две НГ без разлика дали сме Македонци или Албанци мора да има две групи топ да биди
P.S.Ако не се лажам и во Автокоманда му беа појдени балисти без знаме по стара екипа лани или оломнани и тогаш не беа во град0т само колку да се знае дека паметиме не сме риба во мозокот
Кој од двете групи биле во Кавадарци?? Грешка си.Ne sporeduvam so struga, sporeduvam so Bitola i Kavadarci kade imaat gostuvano a nisto ne se desi.