ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Хулигани имаше напад на сечените или само кога сме ние во ѓорче вие интересно
Вие во струга идете само за Комити или?
20 пати и доларите и овие тогаш нигде ве нема.

Вие во струга идете само за Комити или?
20 пати и доларите и овие тогаш нигде ве нема.
Немој да лажиш против шкупи бевме во Струга имаше извештај шо се деси таму, арно ама излега нов си дете и не знајш а можи за тоа и треба снимање на сите случки да нема после не знам не сум од тука како шо се прај по обичај не сме навивачи и небо и земја е разликата од наше одење во Струга до ваше бранење на град0т за тоа мукла и поарно не пиши ништо од колку нас да не клаваш во уста !

Немој да лажиш против шкупи бевме во Струга имаше извештај шо се деси таму, арно ама излега нов си дете и не знајш а можи за тоа и треба снимање на сите случки да нема после не знам не сум од тука како шо се прај по обичај не сме навивачи и небо и земја е разликата од наше одење во Струга до ваше бранење на град0т за тоа мукла и поарно не пиши ништо од колку нас да не клаваш во уста !
Na sto se palite znaci svaka vi cast. Ako nekoja grupa ima napadi i presmetki so dolarite toa se Komiti i nikoj drug. I oni i balisti gostuvale vo Bitola i Kavadarci pa ne bile napadnati i sho sea? Ne go branite gradot? Kaj vas gi cuva policija a kaj nas kao ne?

Znaete dobro deka so niv sekad vrie policija i ne moze direkten napad na tribina ali zatoa ima akcii po grad sto vo golem slucaj se poedinecni. Aj decava sto ne se razbiraat pa se palat tuka ali ti si vol star bar treba da gi razbiras ovie raboti.

Na sto se palite znaci svaka vi cast. Ako nekoja grupa ima napadi i presmetki so dolarite toa se Komiti i nikoj drug. I oni i balisti gostuvale vo Bitola i Kavadarci pa ne bile napadnati i sho sea? Ne go branite gradot? Kaj vas gi cuva policija a kaj nas kao ne?

Znaete dobro deka so niv sekad vrie policija i ne moze direkten napad na tribina ali zatoa ima akcii po grad sto vo golem slucaj se poedinecni. Aj decava sto ne se razbiraat pa se palat tuka ali ti si vol star bar treba da gi razbiras ovie raboti.
Никој на ништо не се пали к*р ме боли нас за другите но не смеј да се кажи и измислува дека не сме биле Струга!
Па дека сум вол и разбирам пишам оти лажите како ѓупци ја вртите водата на своја воденица секогаш имате глупи оправдувања за се и сешто подобро ќути не пиши ништо од колку да лажиш и прајш филмој тука на децата !
Балисти никогаш немаат дојдено во Битола а пред некоја година му беше правен џепотрес евидентирање и претрес на колите дали се балисти или обични гледачи на неколку коли шоббеа дојдени во Битола на фудбал и од тогаш нема за лек па ни управа дојдено
За шверцери исто од ко беа еднаш а потоа го украдија знамињата на хрин фронт и бфц од сала односно ги зеде некој работник и му ги даде нив немаат намирисано за Битола а реков за Струга требаше да дојдат арно ама бојкотираа во последен момент а ние бевме и ги чекавме таму шо значи муабето ваш паѓа во вода дека иделе и ние не сме направиле ништо и реков не е исто кур и колено не можи да споредуваш дали сме оделе ние Струга против нив и тоа дали ви биле вас во ѓорче патем шо сакате прајте прво решете си го проблемот кај вас во групата после тука продавајте приказни и сказни уствари шо сакате прајте ваш проблем но немојте да не споредувате и ставате нас на отстрел со ваши лаги иделе на секое море бе бетер од онај забеганиот од Австралија се напрајвте сто пати кажана лага можи ќе стани вистина само не знам кој поќе може да ви верува кога ни сами не си верувате во лагите инаку сега фака ми текна и за нападот на управата на Воска вадење на пиштол на трибина па напад на тој министер не знам шо беше на истата утакмица во Битола имаше и дуел со спортскиот директор на шкупи пред некоја година и на трибина исто и во Епинал уште многу работи шо не треба ни да се кажат за Кичево за музејот итн ..но ете штом ти велиш дека они и балисти гостувале во Битола така нека биди теле едно мислам знајш волот како прај теле ;) ако не прашај ја ...

P.S.А да не ти пишам за нашите гостувања во Гостивар ,Добри Дол ,Чегране Кичево во тоа селото итн...тоа е начуна фантастика за сите вас !

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom