ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
На таква бројка треба фокус да се даде многу повеќе со навивање за клубот,разбирам неколку песни против Скопје и Комити ама цела утакмица не е во ред нешто.
Незнам како е на утакмици кошарка кога им гостуваат фа и цпб дали со иста мера се иде анти Скопје.

чкембарчиња нели ќе изгориме во вулканО уште една прошетка за нас до битола ајде ако сте за плетвар ќе се чукниме:kezec:
Шо очекуваше од небо да изелзиме над 10 полициски возила пратња имаше плус на секој 10 метри стоеше полиција. Сакаш да ти кажам шо ќе беше исходот на обид за напад денес на толку полиција, еднодтсвно пирведени членој и од кај вас и од кај нас, а немаше да дојди ни до најмал контакт ни една тупајнца немаше да летни. Кој плетвар бе секое ново гостување се по мизерна екипа идите, ќе ви падни филмо шо си го терате. Поздрсв до следно дерби ЃОМИТИ.

Koj go pocna prv toj trend u makedonija da se snimaaat klipovi da se glumi velja nevolja?
Искрено колку што памтам прв клип беше со командант Коки. После доларите нормално, кај нив е тоа класика редовно снимање, па пирати со Нинџа и рекетарите коа киднапираа две 15годишни деца од укб и сеа еве и чкембосите. Комити само у задни неколку години имаат 3-4 клипа од лозари (2 клипа од бензински каде еден се крие внатре и вика полиција и еден каде у сред кавадарци е сопрен и соблечен гол еден од воџите нивни) , од рибари каде седат 4ца на маса со главите доле и ќутат, од чкембаров што се заканува на клипов тука што го постирал, истиот го имаме на клип како вика не сум чкембар не ме гибајте, а воџа им е. Од шверцери има неколку клипа исто али помлади ликови кои се фатени со $ реквизити а коа ке ги прашаш класика "ја не знам ја нисам одавде". Имаше и клип со звук само од упадот на комити на сокол али среќа тоа се среди после и односите се ок сеа и ко скопјани треба да се држиме. Овие клипови не се за во јавност (фб, инста, јутуб) пошто лесно е коа си 10 на 1 да се закануваш и да снимаш, затоа и не се објавуваат јавно од наша страна а поготово не со фаци на ликовите.

Мене лично снимање вака ми е најлош филм пошо не докажува ништо и нема врска со ултрас прича али толку е културата изглеа...

Шо очекуваше од небо да изелзиме над 10 полициски возила пратња имаше плус на секој 10 метри стоеше полиција. Сакаш да ти кажам шо ќе беше исходот на обид за напад денес на толку полиција, еднодтсвно пирведени членој и од кај вас и од кај нас, а немаше да дојди ни до најмал контакт ни една тупајнца немаше да летни. Кој плетвар бе секое ново гостување се по мизерна екипа идите, ќе ви падни филмо шо си го терате. Поздрсв до следно дерби ЃОМИТИ.
Хаххахаха а нас ни викасте пола саат смо пред салу искочите, абе идиоти невидени сте

Снема антидепресиви по еурофарм аптеките,мораше хосни да чурне една да намали стрес :pos:
Темава е за навивање и треба за тоа да се води дискусија,ова во друга тема можеше да иде.

Ako mislis pod mizerna ekipa faktot deka nema keljavi glavi i lanci, toj trend vo Skopje pocnuva da go snemuva 2005ta mozda pa navaka, ili pa na prsti se broea seljacite, nesto sto kaj vas ke stigne 2035ta ako dade Bog.

Мене лично снимање вака ми е најлош филм пошо не докажува ништо и нема врска со ултрас прича али толку е културата изглеа...
Se soglasuvam so tebe , inace ako nema snimanje primer kao ova snimka ke kazete deka se filmovi i lazenje od strana na Ckembari, kako pred 2 godini koga Komiti Lisice begaat od Shvercerat vo Vero jumbo kaj mostot koga se vrtat na mostot bevme 2 dusi i gi provocirame za da imame fight i tie odma dojdat kon nas, koga nasite pocna od pozadi da trcat za da gi mesteme u sredina, tie pocnat da trcat na kaj zeleznicka ,tamu imase i poznati clenovi vasi sto ne sakam da gi spomnam ( ova e koga bea tepani 3 clenovi vasi so rekfiziti deka bese tatko so sin ), na ova slucka vo vero jumbo nemase snimka ni nisto , koga pisevme tuka site kazuvaat deka lazeme i praime filmovi dodeka znaevte deka nema snimka ni nisto, toa e toa bez dokazi nema diskusija da se prai so vas.

Se soglasuvam so tebe , inace ako nema snimanje primer kao ova snimka ke kazete deka se filmovi i lazenje od strana na Ckembari, kako pred 2 godini koga Komiti Lisice begaat od Shvercerat vo Vero jumbo kaj mostot koga se vrtat na mostot bevme 2 dusi i gi provocirame za da imame fight i tie odma dojdat kon nas, koga nasite pocna od pozadi da trcat za da gi mesteme u sredina, tie pocnat da trcat na kaj zeleznicka ,tamu imase i poznati clenovi vasi sto ne sakam da gi spomnam ( ova e koga bea tepani 3 clenovi vasi so rekfiziti deka bese tatko so sin ), na ova slucka vo vero jumbo nemase snimka ni nisto , koga pisevme tuka site kazuvaat deka lazeme i praime filmovi dodeka znaevte deka nema snimka ni nisto, toa e toa bez dokazi nema diskusija da se prai so vas.
Vie i da snimate i da objavuvate ste oficijalno dusmani zakrveni, ama od Ckembari ne se ocekuvalo ova, zosto sekoj Komita ima kolku tolku pocit prema niv bar za vakvi raboti, ne vi trebalo da go objavite deckovo so faca sramota e . Batali toa sto ste 15-20 dusi minimum a oni 2-3ca. Samo ve pravi pogolemi pedercinja nisto poveke. Mangupski ke bilo da im kazete samo da ve pozdravime vie si znaete sto i kako mozese i toa ke bese poraz za Komiti. Vaka vie se spustivte -10 od golemata 0 koja ste.

Последно уредено:
Vie i da snimate i da objavuvate ste oficijalno dusmani zakrveni, ama od Ckembari ne se ocekuvalo ova, zosto sekoj Komita ima kolku tolku pocit prema niv bar za vakvi raboti, ne vi trebalo da go objavite deckovo so faca sramota e . Batali toa sto ste 15-20 dusi minimum a oni 2-3ca. Samo ve pravi pogolemi pedercinja nisto poveke. Mangupski ke bilo da im kazete samo da ve pozdravime vie si znaete sto i kako mozese i toa ke bese poraz za Komiti. Vaka vie se spustivte -10 od golemata 0 koja ste.
dusmani od strana nacionalisticki nacin mozes da kazuvas ali i za ova e sramota da zborime nie vo Makedonia uste se zamarame so ti si Shq#ptar ti si Kau#, ama za navijacki e uste po absurdno da bides dusman, imame historia nazad megju sebe so mnogu losi odnosi ,ali za mene ste isti kako sto vie me mislete mene, dobro sto Ckembosi ne gi skrsija deckite od tepanje podobro da bidat tepani od vas sto se spiuni.
(postovanje za deckoto od Ckembari sto zboruva na najavata so konji isto i na snimkata:kafence:)

dusmani od strana nacionalisticki nacin mozes da kazuvas ali i za ova e sramota da zborime nie vo Makedonia uste se zamarame so ti si Shq#ptar ti si Kau#, ama za navijacki e uste po absurdno da bides dusman, imame historia nazad megju sebe so mnogu losi odnosi ,ali za mene ste isti kako sto vie me mislete mene, dobro sto Ckembosi ne gi skrsija deckite od tepanje podobro da bidat tepani od vas sto se spiuni.
(postovanje za deckoto od Ckembari sto zboruva na najavata so konji isto i na snimkata:kafence:)
A sto ispiuniraa? Takvi iminja znaes kolku ima vo Skopje? Samo maloumni moze da objavat vakvo video i da pisat se kodosite, kako da te fatat vo stanica so joint da kazes go zemav od eden Dejan koj Dejan daj kontakt i da kazes nemam kontakt i da kazat ovoj spiunira.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom