ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Кумани, кој од подгрупите се активни и дали имавте гости од Струмица сега за купот, какви ви се сега односите со струмичани пошто и кај вас и кај нив нова генерација е во прашање
Активни су блу елит, соколанци, илегал фирм, карпош кумани, јангард, локалисти, струмичани бесва лани сс нас на гостовање у кавадарци и на још едну-две утакмице дома

Овде може да се прочитаа само глупости од деца со 1 сезона стаж на трибина запалени у глава а у реалност им ги тепаа воѓете по фудбалски утакмице и лижеа гз на свака група ка се вратија на трибина…

@ZelenoBel преименуј го од Тифоманија у PUBERTET HOOLIGANS KUMANOVO и на слика воџата со фантомка дур води у сала стај го хахахахахсхахаххахахахаха

Овде може да се прочитаа само глупости од деца со 1 сезона стаж на трибина запалени у глава а у реалност им ги тепаа воѓете по фудбалски утакмице и лижеа гз на свака група ка се вратија на трибина…

@ZelenoBel преименуј го од Тифоманија у PUBERTET HOOLIGANS KUMANOVO и на слика воџата со фантомка дур води у сала стај го хахахахахсхахаххахахахаха
Место да дадеш подршку на Кумани како град кој исто такој води борбу сс шипци ти од чиста мира и без никакву провокацију од страну на Кумани идеш против њима. Епа затој македонче никад нема да га бидне.

Место да дадеш подршку на Кумани како град кој исто такој води борбу сс шипци ти од чиста мира и без никакву провокацију од страну на Кумани идеш против њима. Епа затој македонче никад нема да га бидне.
Vie vadete go kurot na site pa ocekuvajte podrska.

Attachments

• IMG_20260218_102631_582.webp
    IMG_20260218_102631_582.webp
    47 KB · Прегледи: 71
ne ste samo vie sto imate vo svoj grad Albanska navijacka grupa i sto ke vi dadat podrska koga i drugite imaat istiot muabet ne e nisto strasno, vie ne vodite nisto, imate dobri odnosi so tie i ste tepani sekad i tocka, 18 godisen najgolemiot vo grupa saka da se tepa so nekoj apapap ,sedi si miren posto mnogu letate po filmovi a niz grad ne ste nigde, zato posleden pat so Ckembari nemavte muda da iskocete vo svoj dvor zamisli , ama ebr bese zaboraiv:tapp:

Vie vadete go kurot na site pa ocekuvajte podrska.
Разбирам да хејтаат Цпб, Фејмили Чкембари пошто ајде да речам со нив овој период имаше закачки. Ама од кај искочија Војводи и зошто ? Или гледаат коњот дигнал нога да се поткове па ајде о жабата.
Автоматски споено мислење:

ne ste samo vie sto imate vo svoj grad Albanska navijacka grupa i sto ke vi dadat podrska koga i drugite imaat istiot muabet ne e nisto strasno, vie ne vodite nisto, imate dobri odnosi so tie i ste tepani sekad i tocka, 18 godisen najgolemiot vo grupa saka da se tepa so nekoj apapap ,sedi si miren posto mnogu letate po filmovi a niz grad ne ste nigde, zato posleden pat so Ckembari nemavte muda da iskocete vo svoj dvor zamisli , ama ebr bese zaboraiv:tapp:
Ти на овј форум си битан како песак у пустињу такој да не ми реплицирај више

Последно уредено:

брату врску сас врску си нема овој што га збориш, ја не знам или имаш намеру да провоцираш или само да се каже нешто макар и шљапнато...
Твои цењени илирет 2 пута у сред центар куде гарнизон правимо преправљамо га графит пошто знаете преко ноќ да га уништуете и куде бесте ? Сред бел д'н појасмо песме и скандирасмо а од илирет ни трага ни глас? Што не искочисте ако сте мужи толко? Ми смо еделе ќутек а ај потсети ги твои како бегасва по кеј а некои и га изедесва калај к'д у ниедно време дојдесте пред нашу салу да се сликате па к'д ви дојдесмо пете ги запалисте по кеј а некои га изедесва немиенога... 18 годишан е бија воѓа уживај дека е 18 можда куде вас е тј ќелав што се снима по интернети ви е 18 годишан....

За илирет ќе кажу само соколански парл д....он скршен од ќутек, још у болницу, пред недељу дна тепани сте у доброшане на пријатељску, повреден ви е пријавен како вработен у тим за да може да тужите, кој ве врти, топрв има да ви ебемо мамицу

za zal jasum od glaven grad metropol nemam vrska so iliret site znaat deka nemame dobri odnosi so tie, mojata namera ne e provociranje, ne vi odgovara muabetot da ne zborime sega za personalni problemi posto od nekolku strani nazad gi imam mislenjite, i ve naucija site tuka, ne gi branam 0.

za zal jasum od glaven grad metropol nemam vrska so iliret site znaat deka nemame dobri odnosi so tie, mojata namera ne e provociranje, ne vi odgovara muabetot da ne zborime sega za personalni problemi posto od nekolku strani nazad gi imam mislenjite, i ve naucija site tuka, ne gi branam 0.
А сг кд ти кажу сс факти не си добар, ама знаеш дека га едемо од њима? Еве кажи у коју ситуацију га едемо? Улазамо ги на дивља фронт у дворови, дежурасва сс огањ да чував графити и па бегасва? На дочек на нову годину прешкртасте графит у соколану, затој ги и снаваѓа беља, бегав како глусци, ама нека ги тек е почетак, мајчино млеко ќе га повратив.

А сг кд ти кажу сс факти не си добар, ама знаеш дека га едемо од њима? Еве кажи у коју ситуацију га едемо? Улазамо ги на дивља фронт у дворови, дежурасва сс огањ да чував графити и па бегасва? На дочек на нову годину прешкртасте графит у соколану, затој ги и снаваѓа беља, бегав како глусци, ама нека ги тек е почетак, мајчино млеко ќе га повратив.
da da ova e samo pocetok da znaes , ali samo osven so komiti i iliret ke nemate nisto, za drugite se glease prosliot pat i ako ne davas ogovor za ova so slucajnata so ckembosi sto dojdoa i nisto nemozevte da praite 3000vs 150-200? ova e sramota da nemozete da idete pozadi kordonot od ebr i go koristete kao pricina , vo tvoj grad vo tvoj vdor.

da da ova e samo pocetok da znaes , ali samo osven so komiti i iliret ke nemate nisto, za drugite se glease prosliot pat i ako ne davas ogovor za ova so slucajnata so ckembosi sto dojdoa i nisto nemozevte da praite 3000vs 150-200? ova e sramota da nemozete da idete pozadi kordonot od ebr i go koristete kao pricina , vo tvoj grad vo tvoj vdor.
Да, ширум бесва отворени врата и ми не сакасмо да искочимо, само га ти читај форум набиен у сопче у чаир и све ќе знаеш, иако не сте искочиле сс месеци кд мочан чаир

plus kjuteci po grad , plus ulazanje u teritoriju na njini grafiti 3 nokja po red...
nego ne smo ckembari pa da pisuemo sve na kajganu , a imamo i slike i videa i sve. Pozdrav

Сас Чкембари у ноември имаше тепачка пред салу к'д Чкембари искочисва порано, еве и они пишасва туј дека имало контакт и размена на ударци без никакви надворешњи фактори... Па ќе кажу исход нејќу да га коментирам да не биду пристрасан али тој по град беше жив циркус сас деца, сви тија што кршесва гаѓасва и бегасва немав врску сас запад него детска работа да си направив забаву, гаѓав и бегав, 0 оправдање за тој и знаесе кои су правиле такви 'беље' врску немав сас ултрас... да е било све организирано не би било бегање или криење по улази... едини контакт прав имаше пред салу куде бидна што бидна еве и Чкембари нека си пишев дека имаше контакт и напад сас бакље
На овуј последњу у куп имаш и видео куде Чкембари на профил, видисе кордон на Ебр около њим, нема што да се објаснуе и плус на врата знаесва сви од надлежни дека не треба да се пуштав групе ако сакав да искочив. Не е овој Чаир овој е куп и имаше големо присуство на мвр!

Ама кои дупли стандарди хахаххаха, Чкембари к’д паднава шал (што може било кој да га купи на свакоју утакмицу) и тој на дете, т’га беше усерување по форум и тој не само за т’ј шал него и целокупно едење гомна и подсмев на целу групу, не викам дека тој што е купљив и на дете га мења факт дека е паднат, ама затој одма штом се прати нешто од Кумани, например еве ов’ј паднат шал на ФА, викате усерувале смо се и не знам још што не, а плус пратени слике бева одговор на провокације на ФА од пред неколко д’на, ама тој свакако ви нема никакво значење пошто очигледно е цел да се едев гомна на Кумани за све и свашта, без разлику на ништо… не знам што е по жално дали овој дали шверцер што вика дека илирет нѐ тепале свак дн…
Дај бе доста го дуете со шалот сте го земале сте го земале тоа е. Него кажи ми која е разлика од вашиот шал што го земале чкембари и вие нашиот? И двата можеле да се купат на утакмица и кој сака можел да ги купи. И кажи ми од тој што сте го земале шалот имал ли поише од 15години или сепак сте придонеле за буџетот на групата? Пошо вашиот бил земен на дете...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom