ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Па никогаш не сме нападнале група која не провоцирала или не била директно инволвирана во дуел со Вардар, особено ако била составена од вакви екскурзијанти. Овие не се ни навивачка група.

Во поновиве генерации на Комити, биле нападнати скоро сите кои заслужувале напад на некаков начин. ЦСКА Москва, ЦСКА Софија, Левски (да, се ловеа поединци со реквизити, ама тие што беа дојдени како група беа чувани во обрач од ебр), АЕК, англичаните во 2006 откако се курцаа пијани, Стеауа на автопат, ПАОК откако се појавија сред Центар, веднаш имаше реакција, ама веднаш ги депортираа, а имаше инциденти и со Легија (додуша они ги испровоцираа), Малме итн.

Па никогаш не сме нападнале група која не провоцирала или не била директно инволвирана во дуел со Вардар, особено ако била составена од вакви екскурзијанти. Овие не се ни навивачка група.

Во поновиве генерации на Комити, биле нападнати скоро сите кои заслужувале напад на некаков начин. ЦСКА Москва, ЦСКА Софија, Левски (да, се ловеа поединци со реквизити, ама тие што беа дојдени како група беа чувани во обрач од ебр), АЕК, англичаните во 2006 откако се курцаа пијани, Стеауа на автопат, ПАОК откако се појавија сред Центар, веднаш имаше реакција, ама веднаш ги депортираа, а имаше инциденти и со Легија (додуша они ги испровоцираа), Малме итн.
Znachi ako ne igra ss Vardar mozhe da vadiv transparenti i da se shetav slobodno po ploshtad ? Ne znam za vas ama toj u Kumanovo ne bi bilo sluchaj ali dobro vi si znaete golemi ste .

Znachi ako ne igra ss Vardar mozhe da vadiv transparenti i da se shetav slobodno po ploshtad ? Ne znam za vas ama toj u Kumanovo ne bi bilo sluchaj ali dobro vi si znaete golemi ste .
Од кога дојде вие да објаснувате и да кажувате што треба што не треба,на мапа ве немаше 10 години.
@Saber Rider не вреди на секој да му даваш објаснување, батали ги нека пишуваат што сакаат.

Па штотоку ти наброја навивачи на клубови што не играле со Вардар. Паок, Левски, Аек, Легија

Ти личат ли на ултраси овие бе амебо една

Attachments

• IMG_7433.jpeg
    IMG_7433.jpeg
    298,8 KB · Прегледи: 92
Во Куманово на плоштад се славеше титула на Ѕвезда, членови со обележја на групата и прослава во сред ваш град, така да те молам без многу врева. Ако си и ти еден од милион профили на деца од Кумани во последно време и не помниш историја на Кумани, има некој што бил навивач цел живот и помни.
Шкендија играа домашни утакмици во Куманово и првенство и Европа, коллу пати ги нападнавте?

Зелено - бел пушта муабет за на крај сам да ја заклучи темата. И сам знаеш дека денес во Скопје се дојдени 90% туристи, претежно постари лица, ни У од Ултраси.

Во Скопје се нападнати речиси сите групи кои нешто вредат навивачки во последниве години, ги наведов погоре. Сите на форумот многу добро го знаат тоа, како што и многу добро знаат дека во саботата имаше уште едно комитско пекол издание, ама тогаш Комити не се интересни за на форум, тогаш ќе се збори за паднат шал, за кој на кого му покажал среден прст, зошто реално без Комити тоа е до некаде за жал и реалноста за ужаснава тифо сцена.

Скопје е увек било интересно за гостовање, што заради Комити, Фејмили, шверцери. Не ги наброја и Галатасарај, Енглези сг брзо што играсмо у квалификације имасва паднато заставе, на Аек имаше падната некоја застава оригинал 21 ама одамна сеќам се дека имаше слике... Стеауа имаше инцидент на ленинову ако се такој викаше улица и слично, интересно ви е на вас по Скопје за акцијање
Автоматски споено мислење:

Исто и Варвари бесва нападнати од Комбат ли или такој некоју подгрупу к'д играсва у Јане Сандански не се сеќам што.

Последно уредено:
Варвари направија напад врз Комбат, а не обратно. Гаѓаа со топовски удари, на збирното место пред Мајчин дом. Краткотраен инцидент, без директен дуел. Таму не ни дадоа гостување, а на Ф4 не дојдоа, иако им бевме намерачени.
Изедоа ќотек од Балисти на автопат.

Зашто од ниедна група не беше пофален нападот на Комити врз ултрасите на АЕК?
Убав ќотек им се даде им беа паднати повеќе реквизити.Тогаш темава беше штама, а сега кога има обични фанови на турски екипи се јавија експерите со критики зашто не се напаѓаат.

Олади малко сс провокацие, ништо подобри не смо.

Зашто од ниедна група не беше пофален нападот на Комити врз ултрасите на АЕК?
Убав ќотек им се даде им беа паднати повеќе реквизити.Тогаш темава беше штама, а сега кога има обични фанови на турски екипи се јавија експерите со критики зашто не се напаѓаат.
Dva padnati transa na fener isto 2017.

Toa e druga prica, sepak bea osvoeni. Tie dve nivni znaminja, maickite od aek sega i tie 7,8 salovi na levski kazuvaat dovolno deka sekogas se reagiralo vo granicite na moznostite.
Мора да има дежурни критичари ,а најлошо е што се јавуваат од група која 10 години не беше активна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom