ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ic da ne se sekirash za Kumani ti , znaemo mi sto treba i sto ne treba. Na forum svite ste jaki kd treba da dojdete gostovanje shtama, pa posle delite saveti kako ne znaemo kude teramo i kako smo dignale nos. Kd se otide Skopje na svi strane samo Kumani maice , shkole, molovi, ploshtad itn. Svi ste vi forum navivaci , znae se deka ulice su nashi i dominira plavo bela i ovoj e samo pochetak.
Sportski pozdrav ;)
Улице ќе бидат ʼ ваши ʼ коа ќе ги изгасите црвено белите а до тогаш доста пување

Attachments

• IMG_5762.jpeg
    IMG_5762.jpeg
    322,3 KB · Прегледи: 143
Што се однаса за Чкембари ни у едн момент немаше пцување на утакмицу(нормално има песме што се повише однасав за протовнички тим) за да они после утакмицу мавав 10 годишни деца по град да земев шал и да постирав туј по форум.
Оти сте бе сите со низок праг на интелегенција, 2019та дешавката шо се пишеше пред некоја страна за истата работа е, ко рибари рекоја "ама ние на играчите му каравме не на вас". За сите важи истото ако карате по Пелистер, Битола, Чкембари ќе налетате на ќотек од Чкембари, било и ќе биди. Ако мислите дека ќе соберите поќе на бројка ако логото од Пелистер однопаку го клајте на најава, нема да ви трај долго, оти на крајот некој ќе јади ќотек и ќе владеј страв на трибина. Доказот е кај кумани, до со нас сите утакмици чоек на чоек седеа на трибина, вчера против работнички 1/3 празна трибината.

А за децата види да не беа 5 годишни шо беа тепани, грешка да не е инфото случајно

Прегледај го приврзокот 464141
Прегледај го приврзокот 464142

Соколи - Овче Поле 19.12.2025
Не официјална слика од Банда Штип, одличен дерби натпревар, каков нема ни во супер лигата. Повеќе вакви екипи треба да има во суперлигата да има интересни навивачки дуели... Знам дека некој ќе се фати за шалот на дечкото на ногата, не е паднат туку пола од тие дечки имаа идено со Банда Штип и имаат почит спрема групата
Барав сабајлево да гледам Клиперс-Лејкерс, на крај налетав на Соколи-Овче Поле. Неповрзано со навивањево (убаво е да заживее тифо сцената меѓу младите на истокот), каква мизерија од кошарка имаме. Дури и на полошо отишло од сезоните кога навивавме со Комбат во трета и втора лига. Земале вовеле правило по еден странец во екипиве да има. Кај ги нашле овие америве, господ знае. Играта мизерија. Караколев гази со 100 години :D
Штета што е поделена на два региона, а во регионов во кој е КК Вардар нема екипи со навивачки групи.
Кога сме веќе кај Караколев. Кога премина од МЗТ во Работнички таму некаде во 2006 или 2007, беше најомразен лик кај ФА. Маста му ја вадеа. Го следеа со коли после тренинзи, му се закануваа, се посра братот :D
Штета што ради некоја болест мораше да прекине со кошарка некој период, се гледа дека го разбира баскетот во однос на младиве.

Оти сте бе сите со низок праг на интелегенција, 2019та дешавката шо се пишеше пред некоја страна за истата работа е, ко рибари рекоја "ама ние на играчите му каравме не на вас". За сите важи истото ако карате по Пелистер, Битола, Чкембари ќе налетате на ќотек од Чкембари, било и ќе биди. Ако мислите дека ќе соберите поќе на бројка ако логото од Пелистер однопаку го клајте на најава, нема да ви трај долго, оти на крајот некој ќе јади ќотек и ќе владеј страв на трибина. Доказот е кај кумани, до со нас сите утакмици чоек на чоек седеа на трибина, вчера против работнички 1/3 празна трибината.

А за децата види да не беа 5 годишни шо беа тепани, грешка да не е инфото случајно
Ckembari ako ste tolku jaki na forum zosto begavte vo vasiot grad koga dojdoa Komiti
Ili ostanete do kraj jaki ili batalete forum navivaci

Ckembari ako ste tolku jaki na forum zosto begavte vo vasiot grad koga dojdoa Komiti
Ili ostanete do kraj jaki ili batalete forum navivaci
На едно око ќор демек си? Чкембари имаше екипа со коли шо ги бркаше комитите кој беа дојдени со коли Битола, ама не дојде до контакт. За нашата јачина има дела еден куп, ако ти бодат очи и не можиш да ги прифатиш, жалам.

Видео запис од натпреварот со Алкалоид☘️
Кога ке видам вака татко со дечиња во коп, душава бавча. Браво вака треба, како што гледам дечињава не застанаа со навивање го пратат копот од шалови кревање до раце и све.

Ти си стварно изгледа ќорав, пушти гу утакмицу од ичера и гледај гу ке видиш дека целу утакмицу е иста бројка у целу салу. Е сг друго е ако сакаш да збориш од инат. Иначе какви ќутеци збориш ако си барем малко реалан сам ке кажеш како е земен шал и од кога.

Пишав еднаш , изгледа има потреба пак за курчот на кумани..Групата му е во форма 2 сезони (ќе видиме до кога) стигат да зборат за групи шо се 40 години во континуитет и мерат кур мислам дека е нелогично :tapp: .. Околу фајтот во ваш град имам само едно да кажам - тикток и улица не е исто , поздрав до следно видување.:kuracc:

E za ova vi se mava hejt decki, zamisli sea ti si lik so moze vodi podgrupa i vakov muabet im pravic na decava. Jas kao so citam tuka a i opsto, uste od lani site vi davaa poddrska i imase samo pozitivni komentari, duri i koga ne navivate od 2016 do skoro, sekogas site sakaa vase vrakanje. Toa sto imate okej brojka, mene iskreno me raduva licno, zatoa sto milo mi e da vidam makedonska grupa, makedonska mladina vo takov grad da dominira a veruvam i na sekoj od tuka ama sepak ne ve pravi najdobri posebno so za samo 2 sezoni imate mnogu propusti koi se veke spomnati pred toa. Da ste pametni, ne vi treba vakov kurc tuku cvrsto stoenje na zemja, ctranje na grafiti, neso so na primer ne go gledam od vas cela ovaa sezona, sto bese mnogu poizrazeno vo prvata, kade imase ogromen broj na grafiti, barem kolku so se sekavam. Druga rabota, treba borbata za vasiot grad da vi e priorotet, ne vikam deka treba da se guskate so drugite grupi, mozam da go razberam i napadot na Ckembari i onoa so avtobusot na Vardar, rivalstvo i peckanje treba da ima ama ako edni vi skrtaat grafiti, drugi ve napagaat i ne bi davaat da pravite grafiti, valjda prioritetot ke treba da vi bide doma da se izborite da ste glavni i seta taa brojka i masovnost sto ja ima kaj vas momentalno, koja pak ke kazam me raduva, da ja iskoristite najprvo za toa a ne za vakvi muabeti. Ubavo pocnavte, ne gledajte da sjebete se i da vlezete pak vo zimski son pa kako pred nekolku godini niz vas centar da gledam samo grafiti na drugite dve neprijatelski grupi. Poveke borba za vasiot grad, pomalku bezpotrebno dokazuvanje so muabeti od tipot na nie sme najdobri. Sportski pozdrav do samo makedonsko Kumanovo.
Da normalno hejt samo na Kumani posto ima samo rast na grupata .
Fer muabet napisan od tvoja strana ama...
Ama nikoj ne spomna najdobra grupa Kumani , deka ke gi gasat komiti ckembari ili nekoj drug.
Na vas Ckembari vi bese sve obezbedeno , problem bidna od vasu stranu i sg posto cela grupa imate akaunt na forum , samo vase se cita..
Za razliku od Kumani golem del ne se znae koj pisue na forum , valjda nekoi deca...
Za grad smo se borile , borimo se , i ke se borimo iako 90% e nas...
Pozdrav do site posebno do ckembari i se gledame u Bitola u mart.

1000017744.jpg
11 ГОДИНИ ПОДОЦНА

Традиционална предновогодишна дружба на бригадерската чкембарска екипа!

Интересите на Чкембари секогаш пред личните интереси!

ПЕЛИСТЕР-БИТОЛА-МАКЕДОНИЈA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom