E za ova vi se mava hejt decki, zamisli sea ti si lik so moze vodi podgrupa i vakov muabet im pravic na decava. Jas kao so citam tuka a i opsto, uste od lani site vi davaa poddrska i imase samo pozitivni komentari, duri i koga ne navivate od 2016 do skoro, sekogas site sakaa vase vrakanje. Toa sto imate okej brojka, mene iskreno me raduva licno, zatoa sto milo mi e da vidam makedonska grupa, makedonska mladina vo takov grad da dominira a veruvam i na sekoj od tuka ama sepak ne ve pravi najdobri posebno so za samo 2 sezoni imate mnogu propusti koi se veke spomnati pred toa. Da ste pametni, ne vi treba vakov kurc tuku cvrsto stoenje na zemja, ctranje na grafiti, neso so na primer ne go gledam od vas cela ovaa sezona, sto bese mnogu poizrazeno vo prvata, kade imase ogromen broj na grafiti, barem kolku so se sekavam. Druga rabota, treba borbata za vasiot grad da vi e priorotet, ne vikam deka treba da se guskate so drugite grupi, mozam da go razberam i napadot na Ckembari i onoa so avtobusot na Vardar, rivalstvo i peckanje treba da ima ama ako edni vi skrtaat grafiti, drugi ve napagaat i ne bi davaat da pravite grafiti, valjda prioritetot ke treba da vi bide doma da se izborite da ste glavni i seta taa brojka i masovnost sto ja ima kaj vas momentalno, koja pak ke kazam me raduva, da ja iskoristite najprvo za toa a ne za vakvi muabeti. Ubavo pocnavte, ne gledajte da sjebete se i da vlezete pak vo zimski son pa kako pred nekolku godini niz vas centar da gledam samo grafiti na drugite dve neprijatelski grupi. Poveke borba za vasiot grad, pomalku bezpotrebno dokazuvanje so muabeti od tipot na nie sme najdobri. Sportski pozdrav do samo makedonsko Kumanovo.