- Член од
- 2 февруари 2023
- Мислења
- 130
- Поени од реакции
- 723
Како некој што нешто направил во ова безредие од сцена ќе си дадам право да упатам конструктивна критика, без никаква омраза затоа што тоа се мој колеги пријатели и луѓе со кој константно имам контакт. Најдобриот пријател на работа ми беше дел од истата група и блоковски секогаш биле добри со Блу Елит. Локалисти знамето и барјакот и уште пар двомотки нема да замери екологијата ако ги запалите верувајте. Отскокнување од стандардниот и специфичен фонт на Куманија, даље без разлика на моите убедувања политички Германската застава од 1937/8 како и да му доаѓа а ти стои Карпош и раме уз раме брани се кумановско знаме е што би рекле Мераклије тотално отсуство мозга. Преседан над преседаните од кога се вратија во сала не стојат под никаква застава Куманија но цела ограда им се подгрупи очито е побитно од каде си него што си. Драго ми е дека овие детски болести уште во 2019 та ги разрешивме. Мене ми е разбирливо на чкмебадија да им биде ударната штампана, главната подгрупа да го носи ликот со најголемиот лузер, за група која вади рамбовки и преку ноќ ја оштампа цела ограда. Не е природно за група која знам какви луѓе имааат и се х10 поквалитетни да ads (ult lib) 2. Има ли некоја ривалска екипа да се исцима за добробит на сите нас да ги угаси оние 34 кретени под назив Ултра Банда што преку ноќ навијааат за клуб за кој ни песни немаат али
ќе никне некоја застава и дуксер со фантомки. Јавно ги замолувам којотите пошто имаме дуги обавези да го расчистат ова или Лихнид или кој год за најдобробит на сцената прво нив. Секое добро на сите.
ќе никне некоја застава и дуксер со фантомки. Јавно ги замолувам којотите пошто имаме дуги обавези да го расчистат ова или Лихнид или кој год за најдобробит на сцената прво нив. Секое добро на сите.
Он и тој во средина беа УКБ.