ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Да ли има некој повеќе информации околу паок што се сликале на плоштадот во Скопје? Видов некаде слика и не можам да ја најдам истата пак, беа сликани со знаме на плоштадот, се споменуваа и Комити кои наводно им кажале во Бугарија на Лудогорец не смејат низ Македонија да поминат.

Да ли има некој повеќе информации околу паок што се сликале на плоштадот во Скопје? Видов некаде слика и не можам да ја најдам истата пак, беа сликани со знаме на плоштадот, се споменуваа и Комити кои наводно им кажале во Бугарија на Лудогорец не смејат низ Македонија да поминат.
Вратени се од граница со бугарија ,сакале да одат на Еуролига во петокот.Преку наша граница немаат ни пробано да поминат.

Има ли некој што беа во Кале на неутрална да кажат како било дербиво со искрено мислење.
Автоматски споено мислење:

Slaba brojka i za fa i cpb
У последни 3 години таа е бројката за дерби,мислев околу навивањето,пароли,кореграфии.

Последно уредено:
Веројатно поради прошлите прекини на дербињата полицијата не ограничи и не дозволи спуштање до доле како на нас така и на фемили. Еве една слика од вчера, што би рекле девојчињата победа за плаво белата страна хехе

Attachments

• IMG_20251215_132507_341.jpg
    IMG_20251215_132507_341.jpg
    51,6 KB · Прегледи: 215
Storinjata na Gogo

Attachments

• Screenshot_20251214-233943_Instagram.jpg
    Screenshot_20251214-233943_Instagram.jpg
    209,1 KB · Прегледи: 281
  • Screenshot_20251215-145334_Instagram.jpg
    Screenshot_20251215-145334_Instagram.jpg
    217,7 KB · Прегледи: 268
Последно уредено:
Nisto ni pisav, ni iskriviv.

Deckoto sam si pisal toa na negovi story-nja.

Spodeliv skrinshoti od negovi objavi.

Inace mu ja znaeme navivackata istorija so CPB i Ekipa 1060, ali milo mi e sto vrie Komitskata krv vo nego.
Друг профил го објавил видеото и го пишал тоа,Гого само го споделил видеото на својот профил.

Друг профил го објавил видеото и го пишал тоа,Гого само го споделил видеото на својот профил.

Prav si, neprimetiv toa.

Sekako, respekt za deckoto, izrasnat na Skopskite tribini i ulici.

Prav si, neprimetiv toa.

Sekako, respekt za deckoto, izrasnat na Skopskite tribini i ulici.
Респект, ама далеку од тоа дека е израснат на трибините. Идеше некоја сезона со 1060 и тоа е тоа.

Респект, ама далеку од тоа дека е израснат на трибините. Идеше некоја сезона со 1060 и тоа е тоа.
Ќути подобро кога незнаеш ,не е работава да напишеш нешто само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom