2026 во втора лига ке сте, здравје.nisto ne se slucilo vaka da se znae od sega, 2026 sezona ke go napraime dali ste za da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2026 во втора лига ке сте, здравје.nisto ne se slucilo vaka da se znae od sega, 2026 sezona ke go napraime dali ste za da ?
Poradi Greska na nekoj kurton u toj moment nemoze da se crni grupata do den denes. Momentalnata ekipa nema vrska so nisto od toa. Znaeme nie koj sme i sto sme denesНе така одамна ЦПБ примија на трибина дел од Шверцери за да бидат Анти Аеродром заедно.
Нема да го правиме, мрш у втора лигаnisto ne se slucilo vaka da se znae od sega, 2026 sezona ke go napraime dali ste za da ?
Милам дека нема,а и да има у мал број.Тоа најдобро може да одговори некој активно што иде.Има ли уште членови или дечки од Центар бојс што идат со ЦБП? Исто така Маџир маало, Пролече, Центар, Кисела Вода и итн?
Групата е основана од страна на Гокси што живееше во Ѓорче не знам што сакаш да кажеш со ова?Прашање до ЦПБ,зашто нема дечки од Центар што идат повеќе со вас на утакмици???Групата ви ја водат тие пет луѓе тројца од Ѓорче, еден од Влае и од Козле.
Јадрото ви е далеку од Центар деца собрани од Ѓорче и Вале ви е најголем дел од трибината.Жално што ги изгубивте сите населби што на времето ја основаа групата.И од Карпош само дечки неколку од Лептокарија што идат ,сите ударни населби што ја креваа групата кренаа раце од вас.
Vrie Nacionalizmot Allbanci-Makedonci zatoa nikoj ne e svesen sto znaci ultrasНезнам зошто ги напаѓате Чкембари? Баш Ултрас акција шетање во туѓ град повеќе треба рибари да ги напаѓате што се криеле и дозволиле такво нешто а не само се курчат против сите.И пред некоја година комити се шетаа лагано по Охрид не беа ниту нападнати низ град ниту пак низ форум комплексаши
Убава бројка, само го имате истиот проблем како ФА во најдобрите денови каде што на големи натпревари и бројки се мешаа многу од симпатизерите на навивачка трибина.Рк Охрид- Рк Пелистер (14.12.2025)
Прегледај го приврзокот 463702
Групата е основана од Гокси(ѓорче)Нешо(центар)КК(карпош) и целта е да се обедини централното(урбано)подрачје и да се навива за најголемиот кошаркарски клуб у мкд(во изумирање)Групата е основана од страна на Гокси што живееше во Ѓорче не знам што сакаш да кажеш со ова?
Ако салата е причина за тоа што не идеш да го гледаш и бодриш тимот за кој навиваш да не збориме понатаму.Што навивачи ќе бевте,по напишаното твое децава што идат во Кисела Вода во Кале да навиваат за Работнички што треба да кажат,секоја чест за тие деца,ама срамно е да ми кажуваш дека не идеш на утакмици поради овие причини.Дечки од капиштец(центар) ја води групата.Карпош 1 и 2 бил јадрото на групата,секогаш и не се согласувам дека населбите се изгубени ,напротив.Јас лично како неактивен веќе неколку години(од кога почна да се игра на кале),како и многу други кој порано биле многу сктивни во функционирање на групата сме во секојдневен контакт и прашање на време е кога ке се направи враќање на трибина(мислам дека тоа ќе биде на терасата).А факторите за неидење на голем број луѓе се многу добро познати.За строг центар ско мислиш таму не постои навивачко движење.
Далеку од тоа дека само салата е причина што не се оди има инред други причини како што кажав добро познати.Сакам да кажам дека бојс е темпирана бомба која може у секој момент да пукне.Не заборавај дека клубот на мапа го нема 15год(за европа да не праиме муабет) пто исто така има големо влијание и разочараност кај членството.Ако салата е причина за тоа што не идеш да го гледаш и бодриш тимот за кој навиваш да не збориме понатаму.Што навивачи ќе бевте,по напишаното твое децава што идат во Кисела Вода во Кале да навиваат за Работнички што треба да кажат,секоја чест за тие деца,ама срамно е да ми кажуваш дека не идеш на утакмици поради овие причини.
Ајде сега за месец дена ќе ја отворат салата ќе видиме бројката.
За изгубените населби ,еве околу Центар на времето идеа многу видни членови,Капиштец не го рачунај таму Комити и Лф си имаат база и многу повеќе е насочена млафината околу Вардар, и од Дебар Мало од кај мене нема никаков интерес за кошарка помладиве идат на Вардар бар што ги гледам кога има утакмици.
Имавте подгрупа на времето и од Кисела Вода и таму исчезнавте, Тафталиџе да не зборам.Козле може имате по некое дете што ги носи главниот и тоа е.
Чисто дебатираме да нема лутење.Поздрав
Zosto ne sakam da im repliciram, jas koga bi se prasuval istite ne bi mozele da pisuvaat tuka ama toa e, ke napisam vaka pa neka citaat. Ubistvoto e so prethodna umisla, nemalo ni da se sluci ako se odelo da ostane na navivacka akcija. Sudot fala Bogu presudi pravedeno iako nikoj ne go ocekuvase toa iskreno. Za mene od toj den i oni kako grupa i sekoj koj go podrzuva toj klub se ubijci na Sazdo iako i momentot koga probaa da baraat pravda za niv ne dobija nikakva poddrska od nivnata naselba na protestot koj im bese totalno neupesen, so sepak kazuva deka i vo taa naselba i pomegu niv sepak ima zdravi luge so svest, so vo posledno vreme i se zabelezuva ama tema za drugo mesto. Na samo nekolku dena posle toa, od kako bese organiziran protest od nasa strana imase eden kup pogrdni grafiti kon ubieniot Sazdo, vo nivniot "dokumentarec" zboruvaat za "padnatoto" crveno momce, znaci ne samo so grupata so ne se ograduva tuku slavi ubistvo koe mozelo da zavrsi samo so navivacka pobeda. Nema potreba da se objasnuva poveke na ovaa tema, zalno e sto togas na toj mars sa Sazdo ne izleze pola Skopje na ulica ama toa e druga tema. Za skandiranjeto MSDS, isto e totalna glupost da se objasnuva ama kao so rekov, koa se veke na temava neka citaat iako se daleku od zdrava diskusija, istoto toa skandiranje se pojavuva posle napadite od albanska strana vrz makedonski sredoskolci i ucenici, napadi organizirani od nivnata partija, isto od omraza kon nas, edonstavno kaj najgolemiot del od niv se zadoeni samo so omraza se i toa moze da se vidi sekade na Balkanot, edinstveno me raduva so kaj nivnite mladi gledam promena, ama i toa e druga tema, poentata mi e deka takvoto navivanje ne doaga od nasa omraza kon niv tuku stav na veke prethodni nastani, istoto skandiranje dobiva na intezitet posle Smilkovsko. Postojat poradi omraza kon nas, postojat za da probaat da ne unistat nas, zatoa i najgolem zenit im bese koga bevme padnati dole ama ne im uspea. Taa im e servirana prikazna na cela nivna zaednica niz godini, iako kako so kazav, se dvizam mnogu megu niv, megu nivni mladi potocno i za volja na vistinata ima ogromen broj na deca koi se ograduvaat od samata taa prica nasilstvo kon Makedonec samo zatoa so e Makedonec, ogromen broj na nivni deca, posebno od gradskoto podracje, sfakaat poradi nacinot na zivot deka smislata na postoenje ne e vo omrazata ama poradi celokupnata situacija kade so kaj niv e servirana taa mantra od koja kako opsestvo tesko moze da ispadnat ne dava do izraz takvi deca da izlezat na povrsina, za zal i istite tie deca cesto se stavani vo ista grupa so vakvi likovi kako ovie so pisuvaat na temava i toa e pogresno ama nekoi raboti ne se menuvaat taka lesno. Poentata sepak ostanuva ista, slavenje ubistvo ne moze da bide prosteno nitu zaboraveno, najmalku pa da ides na makedonska tema i da sakas da stavas slika kao vadis -1 i utre da mi diskutiras najnormalno za druga tema ili pa da mi baras pravda za UBIJCI demek bile osudeni nepravedno 19 godini.И да било случајно, а верувам дека не биле со намера да го убијат иако биле 3 на 1, зошто тогаш вие како група го славите тоа убиство? Имате еден куп пароли, извици и итн за тој настан? -1?
Да се оградевте од убијците и од настанот и да се извинувате можеби денес ќе имаше ултрас натпревар.