Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш во животот мој, раце да ми се исушат. И зошто дволичност, зошто ниедна бус компанија не не прифаќа од струга па до кавадарци и денес мораше дел од луѓето да патуват во тенк од рудниците во рек? Ама си пичка ти, зато то ти е изговор, да не ни падниш враце..Сељаче кажи ми сега ти, камења си зема ли во Охрид со тебе, у случај да не ве нападне некој?
kako pisat ovie crvenite po forumSo sluzbeni koli ot mvr go nosat Gllavniot Transparent ahahahah demek a.c.a.b haahahah komitimvr.
)Напред Пелистер во срце те носам!Ноќва ќе се напијам, за Пелистер за Битола и за сите Чкембари!!!
НБ-15 години.
Прегледај го приврзокот 463628
Али мислу дека нема нешто поглупо и понелогично навивање од "и кој не скока, тој е педер".Добро навивање за сега и од Фејмили и од Цпб
Кој се тие ЧЛЕНОЈ??Вас ве копираме да, ККВ - МВР
Поќе членој имате в полиција од колку во подгрупата![]()
![]()
![]()
Имаше изјава на еден стар политичар мал си ти веројатно не ја памтиш.Прашање до ЦПБ,зашто нема дечки од Центар што идат повеќе со вас на утакмици???Групата ви ја водат тие пет луѓе тројца од Ѓорче, еден од Влае и од Козле.
Јадрото ви е далеку од Центар деца собрани од Ѓорче и Вале ви е најголем дел од трибината.Жално што ги изгубивте сите населби што на времето ја основаа групата.И од Карпош само дечки неколку од Лептокарија што идат ,сите ударни населби што ја креваа групата кренаа раце од вас.
Мерите муда со групи на ваши години и ранк а не на Рибари и други помали групи што не прошетате така во Скопје и да ги барате на телефонВо центарот 1 сат ви седевме,и кренете на телефон не се плашете
Прегледај го приврзокот 463687
namali malce dozivlaj i komiti bea brkani posle derbito imas i ovde pisano mozis da si procitasМерите муда со групи на ваши години и ранк а не на Рибари и други помали групи што не прошетате така во Скопје и да ги барате на телефон