ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Сељаче кажи ми сега ти, камења си зема ли во Охрид со тебе, у случај да не ве нападне некој?
Никогаш во животот мој, раце да ми се исушат. И зошто дволичност, зошто ниедна бус компанија не не прифаќа од струга па до кавадарци и денес мораше дел од луѓето да патуват во тенк од рудниците во рек? Ама си пичка ти, зато то ти е изговор, да не ни падниш враце..
Оклопно возило за животните од Битола

Attachments

• att.x6fUWypCfiBX2umPvxl9ZJNYfMaHYM24V8if7BYHUtw.jpeg
    att.x6fUWypCfiBX2umPvxl9ZJNYfMaHYM24V8if7BYHUtw.jpeg
    89,4 KB · Прегледи: 173
Прашање до ЦПБ,зашто нема дечки од Центар што идат повеќе со вас на утакмици???Групата ви ја водат тие пет луѓе тројца од Ѓорче, еден од Влае и од Козле.
Јадрото ви е далеку од Центар деца собрани од Ѓорче и Вале ви е најголем дел од трибината.Жално што ги изгубивте сите населби што на времето ја основаа групата.И од Карпош само дечки неколку од Лептокарија што идат ,сите ударни населби што ја креваа групата кренаа раце од вас.

Прашање до ЦПБ,зашто нема дечки од Центар што идат повеќе со вас на утакмици???Групата ви ја водат тие пет луѓе тројца од Ѓорче, еден од Влае и од Козле.
Јадрото ви е далеку од Центар деца собрани од Ѓорче и Вале ви е најголем дел од трибината.Жално што ги изгубивте сите населби што на времето ја основаа групата.И од Карпош само дечки неколку од Лептокарија што идат ,сите ударни населби што ја креваа групата кренаа раце од вас.
Имаше изјава на еден стар политичар мал си ти веројатно не ја памтиш.

Некои прашања не заслужуваат одговор.

Кој сака да дојде бујрум кој не кој го ебе.

Мерите муда со групи на ваши години и ранк а не на Рибари и други помали групи што не прошетате така во Скопје и да ги барате на телефон
namali malce dozivlaj i komiti bea brkani posle derbito imas i ovde pisano mozis da si procitas
ako nekite “pomalite”grupi da merite madina nemora o suzana da pejte t.s peat ribari vo ovaj slucaj
pisano zvonato nemase odgovor se ojde v centat kako odgovor na provokacijata
natamu so bese bese
i na kraj kraeva ne go pikaj gazo kaj so se merat K pozdrav

Ојодвме низ охрид оти в сала рибарчињата пееа о сузана, зелено белите ќе ги ебиме и тие од првите редој цело време тупајнци покажваја демек провоцират за тепање. Добродојдени се во Битола нареден или имат забораено кај е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom