ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Која добра бројка , на тие што ви ја водат трибината не им се иде веќе на утакмици од што сте очајни.Сејмани пред некој ден на меч против Борец беа со бројка и старосна граница да им позавидите и вие и Бојси.
Се слагам ама секогаш за дерби ние сме иделе во голема бројкаScreenshot 2025-12-06 123336.pngа
(Гостовање во Гевгелија)
Screenshot 2025-12-06 123456.png
(Кале)
Screenshot 2025-12-06 123628.png
(Дуња)
Screenshot 2025-12-06 123904.png
(Дома)

Има уште милион слики.......

Attachments

• Screenshot 2025-12-06 123904.png
    Screenshot 2025-12-06 123904.png
    479,5 KB · Прегледи: 25
Последно уредено:
Се слагам ама секогаш за дерби ние сме иделе во голема бројкаПрегледај го приврзокот 462887а
(Гостовање во Гевгелија)
Прегледај го приврзокот 462882
(Кале)
Прегледај го приврзокот 462884
(Дуња)
Прегледај го приврзокот 462888
(Дома)

Има уште милион слики.......
Лани у јане кога не избркаа пола ваша трибина се испразни , прати слика пред и после

Со ликот на Ѕинго коцка имаат удрениве
Цела полусезона ја вадат коцката немаше видено до сега :pos: сите НГ вадат од некој нивни починал наивач овие од ѕинго :popce: уште некој да пријави тетоважа со ѕинго и доста е :kluc:каков циркус се чудо едно.

Цела полусезона ја вадат коцката немаше видено до сега :pos: сите НГ вадат од некој нивни починал наивач овие од ѕинго :popce: уште некој да пријави тетоважа со ѕинго и доста е :kluc:каков циркус се чудо едно.
Баш заради тоа и пишав, со ликот на Ѕинго коцка да имаш, баш се циркузанти.

Денес бев во Градски Парк салата и по тоа што видов малку тешко дека ќе се игра скопското дерби на 13.12 , треба ептен да испотат гз за да исполнат барем некакви минимални улови за игра.Треба и технички прием да помине салата пред да се стави во функција.

И по Ѕинго, Ѕинго!!

ne ne.. i po zingo, zingo (mal), zingo 3ti e ovoj...

kakov lik covece vlezen u nekoj grobarski film, kimi mu e idol... maliov e smeska ziva ali bar ete gi razdvizi "krateri"... gi oblekol, sredil da licat kolku tolku na nesto.

ne ne.. i po zingo, zingo (mal), zingo 3ti e ovoj...

kakov lik covece vlezen u nekoj grobarski film, kimi mu e idol... maliov e smeska ziva ali bar ete gi razdvizi "krateri"... gi oblekol, sredil da licat kolku tolku na nesto.
Нека се занимава детето. Коа ќе порасне може и претседател на ФФМ ќе стане.

Нека се занимава детето. Коа ќе порасне може и претседател на ФФМ ќе стане.

samoproglasen kral na kratovo sigurno za pretsedatel treba da go glasaat... jas ne se sekavam deka zingo bil glasan za bilo sto, bil sekogas naznacen osven za pratenik ama toa od robovite sto gi plakase u bonovi...

kako i da e 2-3 pati go imam videno u loza na vardar utakmicite taka da i on dlaboko u dusa saka da e komita (doduse ovoj poveke saka grobar da e, ama ok)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom