ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Prasaj go bratot od siva mazda dali e okej i dali mu treba pomos. I poleka vozenje nazad bez prozori ladno ke e
Тој со сива мазда сам беше в кола излезе како пички назад одјовте. Па уште се фалиш дека џамој искршивте сељак еден.

Сложују се дека не е у реду да ае фрљав камења и не знам кој е тој фрљаја и тврду дека никој од подгрупе не е искочија од салу такој да мавале сте сс некои деца или људи што врску немав сс групу.
Како и да е на крај ќе га еде некој невин. :)
До следно видување.
Ovaj nad tebe se fali deka krsel kola
so kamenja, to pisis nemale lugeto vrska so grupata.
A da napraja dobar napad ke se falevte do utre.

Tepani vo vasiot grad.

a kolku zgresivte so ova, doprva ke si ositite;)

Ако има гаѓано сс камењс од страну на Кумани тој би било много прост и селски потег. Надам се дека не су дошле до тој ниво.

Што се деси надвор ако знае некој да каже затој што најголем дел бесмо унутра ?
Не е у реду ако сте мавале некое дете у град што носи шал а нема врску затој што се продавасва шалови пред утакмицу.
Ништо страшно за нас.

More teletabisi jas pisam za istorijata na NG (oti nekoj prasa) jas prasuvam kako ,kade da kazite deka ste 87 godina da dajte slika nesto video toj mi klava slika od vmro bog da cuva magareto na zajakot mu veli kolkavi usi imas barem vie ne zborajte na taa tema stramota e vi kladoja sliki od promeni zeleno zolti znaminja uste da ve prasaa kako bese podelbata na Loyal Fans od sds i drugite od vmro pa vie ste edina NG vo svetot so zaradi partija vi se podeli grupata na sds i vmro plus navivavte od dve razlicni tribini sega toj slika od nasa glupost pred mnogu godini poststavil xaxax skopje 2014 ti tekniva ...

Ovaj nad tebe se fali deka krsel kola
so kamenja, to pisis nemale lugeto vrska so grupata.
A da napraja dobar napad ke se falevte do utre.

Tepani vo vasiot grad.

a kolku zgresivte so ova, doprva ke si ositite;)
И тј над мене е некое дете и треба да еде ќутек да му дојде памет, затој викам дека сс некои деца сте закачиле никој друг не би гаѓаја сс камења . :)

И тј над мене е некое дете и треба да еде ќутек да му дојде памет, затој викам дека сс некои деца сте закачиле никој друг не би гаѓаја сс камења . :)
Како бе оти лажите сега, толпа бевте 100 души мавате со камења по коли а никој не застанва од вас.. се гледаме Битола.

Ке каже некој да ли имало близок контакт(мавање тупаници) или паднат реквизит ?

Во 18 години на кајгана, мислам дека ова е прв пат да следам расправија меѓу две групи на форумов (на страна ФА и ЦПБ), а да не сме инволвирани на никаков начин :D

Ме изненадија Кумани, ме демантираа дека пријателски ќе ги пречекаат Чкембоси. Иако во најавите не се очекуваше да има провокации, за разлика од дуелот со нас кога уште одма мобилизираа на карта омраза на противникот.

Ноу хард филингс, ама и порано имам кажано, имам чувство дека секој член на Чкембари има профил на форумов :D
Стално сите што пишуваат, баш во секоја фрка присуствувале лично :D Едино братот Гоки е во дијаспората и не удрил некој тупаЈнца :D

Како и да е, Чкембари се далеку поискусна и појака екипа од новава генерација Кумани кои се деца без никакво навивачко искуство. Очекуван епилог :D

Во 18 години на кајгана, мислам дека ова е прв пат да следам расправија меѓу две групи на форумов (на страна ФА и ЦПБ), а да не сме инволвирани на никаков начин :D

Ме изненадија Кумани, ме демантираа дека пријателски ќе ги пречекаат Чкембоси. Иако во најавите не се очекуваше да има провокации, за разлика од дуелот со нас кога уште одма мобилизираа на карта омраза на противникот.

Ноу хард филингс, ама и порано имам кажано, имам чувство дека секој член на Чкембари има профил на форумов :D
Стално сите што пишуваат, баш во секоја фрка присуствувале лично :D Едино братот Гоки е во дијаспората и не удрил некој тупаЈнца :D

Како и да е, Чкембари се далеку поискусна и појака екипа од новава генерација Кумани кои се деца без никакво навивачко искуство. Очекуван епилог :D
На натпревар фудбал еднаш ,два пати се имаме сретнато многу одамна , само незнам дали навиваа за Силекс или за некој клуб од Куманово.
Имаше еднаш и напад кога гостуваа против Цементара како што ме држи памтење.
Може да имало дуел со дечкиве од комбат на баскет период 2010,друг дуел на релација Комити со Кумани немало ,освен кога беа тепани во лименката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom