- Член од
- 14 април 2025
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 55
izlezot e za cela sala ne e samo za n g kumaniод ваш излез од салата никој од групата?
хахахахахахахахахахахахах
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
izlezot e za cela sala ne e samo za n g kumaniод ваш излез од салата никој од групата?
хахахахахахахахахахахахах
Тој со сива мазда сам беше в кола излезе како пички назад одјовте. Па уште се фалиш дека џамој искршивте сељак еден.Prasaj go bratot od siva mazda dali e okej i dali mu treba pomos. I poleka vozenje nazad bez prozori ladno ke e
Ovaj nad tebe se fali deka krsel kolaСложују се дека не е у реду да ае фрљав камења и не знам кој е тој фрљаја и тврду дека никој од подгрупе не е искочија од салу такој да мавале сте сс некои деца или људи што врску немав сс групу.
Како и да е на крај ќе га еде некој невин.
До следно видување.

Ништо страшно за нас.Што се деси надвор ако знае некој да каже затој што најголем дел бесмо унутра ?
Не е у реду ако сте мавале некое дете у град што носи шал а нема врску затој што се продавасва шалови пред утакмицу.
Pa kazano bese ponazad realno nie sme komiti vie samo go stramite imeto nekolku pati no kako so rekoja se kradite taka I toa ima razni muabeti deka trebalo da bidime vojvodi so znam ajduci no kako se odlucile na ckembari ne znam muabeto mi e zosto samo Ckembari a prvicno bile vo optek pokje iminja treba da se rasprqsa coek
a imase isto kazano za Ckembari prvicno bese mandofi,motokari,ckembari ,makedonci,M.M.C.M. TOA PISUVA NA PRVIOT TRANSPARENT NA CKEMBARI
Taka nekade imav procitano I del sporat dali bilo toa mandofi pojma nemam so mu znaci ili matufi demek ulaj
1987, Dubochica...
И тј над мене е некое дете и треба да еде ќутек да му дојде памет, затој викам дека сс некои деца сте закачиле никој друг не би гаѓаја сс камења .Ovaj nad tebe se fali deka krsel kola
so kamenja, to pisis nemale lugeto vrska so grupata.
A da napraja dobar napad ke se falevte do utre.
Tepani vo vasiot grad.
a kolku zgresivte so ova, doprva ke si ositite![]()

Како бе оти лажите сега, толпа бевте 100 души мавате со камења по коли а никој не застанва од вас.. се гледаме Битола.И тј над мене е некое дете и треба да еде ќутек да му дојде памет, затој викам дека сс некои деца сте закачиле никој друг не би гаѓаја сс камења .![]()

Едино братот Гоки е во дијаспората и не удрил некој тупаЈнца 

Да, ќе има слика наскоро.Ке каже некој да ли имало близок контакт(мавање тупаници) или паднат реквизит ?
Нема никој тепан не шири дезинформацие, а поготово нема паднати реквизити...Да, ќе има слика наскоро.
Има и ваши членој тепани.
На натпревар фудбал еднаш ,два пати се имаме сретнато многу одамна , само незнам дали навиваа за Силекс или за некој клуб од Куманово.Во 18 години на кајгана, мислам дека ова е прв пат да следам расправија меѓу две групи на форумов (на страна ФА и ЦПБ), а да не сме инволвирани на никаков начин
Ме изненадија Кумани, ме демантираа дека пријателски ќе ги пречекаат Чкембоси. Иако во најавите не се очекуваше да има провокации, за разлика од дуелот со нас кога уште одма мобилизираа на карта омраза на противникот.
Ноу хард филингс, ама и порано имам кажано, имам чувство дека секој член на Чкембари има профил на форумов
Стално сите што пишуваат, баш во секоја фрка присуствувале личноЕдино братот Гоки е во дијаспората и не удрил некој тупаЈнца
Како и да е, Чкембари се далеку поискусна и појака екипа од новава генерација Кумани кои се деца без никакво навивачко искуство. Очекуван епилог![]()