ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Чудно како во ваш стил не сте го објавиле ко паднат реквизит, немаше да не чуди. Пратете го на балкан ултрас или некоја друга страна можда ке ви пуштат некое лајкче хахахха

Што видовме од дербито, 2 скршени столчиња, КЉУЧ трофеј и барање на забрана на гостински навивачи. Цел живот калимеровци, секад некој друг им е крив..
Тркало едно скопско, го кладов клучо за случајно некој ако си го бара да знај кај е.
Се гледа дека поќе од пола профили од кај вас на форумо не ни одите на утакмици, само за глупости зборање сте..
Еден коментар убав за дербито не видов...

Тркало едно скопско, го кладов клучо за случајно некој ако си го бара да знај кај е.
Се гледа дека поќе од пола профили од кај вас на форумо не ни одите на утакмици, само за глупости зборање сте..
Убав коментар споделив за дербито ,само ви дадов критика со Дале Пелистер.
Немаше за што да се фатите па да се раздрма темава за стикери и за два искршени стола се пишува.
Да се даде пример кај соседите Грција, Србија се палат по цели трибини.

3 скршени столчиња и забрана за гостинсски навивачи. Чисто ме интересира што треба Чкембари да добијат за дивјачкото однесување во сала на два пати? Влегување на трибина напраени хаос од амфаз и тресење ограда дивеење, фрлање бакљи кон обична публика?

Кој ве ебе, не забрана за гостување, забрана за студирање во Скопје треба да имате :kuracc:

Убав коментар споделив за дербито ,само ви дадов критика со Дале Пелистер.
Немаше за што да се фатите па да се раздрма темава за стикери и за два искршени стола се пишува.
Да се даде пример кај соседите Грција, Србија се палат по цели трибини.
Секој различно мислење има, за мене Дале Пелистер беше интересно, малце аргентински стил не е лошо да не е само исто.
Исто и за столојте секој различно мислење има, за мене ништо специјално дека сте залепиле стикери и дека неколку се скршени.
Организаторо требаше да ги извади столчињата пред утакмицата ако сакаше да нема оштетени кај гостинскиот сектор.
Добра бројка на комити за во Среда, мора некако да решиме со термините смрт се ова сезона не дупат како сакат...

Секој различно мислење има, за мене Дале Пелистер беше интересно, малце аргентински стил не е лошо да не е само исто.
Исто и за столојте секој различно мислење има, за мене ништо специјално дека сте залепиле стикери и дека неколку се скршени.
Организаторо требаше да ги извади столчињата пред утакмицата ако сакаше да нема оштетени кај гостинскиот сектор.
Добра бројка на комити за во Среда, мора некако да решиме со термините смрт се ова сезона не дупат како сакат...
аргентински стил корео дале чавасе со стробови што одлично беше за око и јас мислам дека дале пелистер беше утка можеше да се смисли подобро , навивање прво полувреме добро грмење за разлика од второ полувреме каде комити доминираа со песна и навивање , бројка одлична на 2 страни како за дерби во среда во 5 чиста десетка .

Ако си приметил секад само одговарам на небулози и глупи коментари со сличен стил со цел да се прочисти темата, никад прв не пишувам глупост за да се труе форумов. Одговорот беше не само за заебанцијата со кључот туку 10 коментари каде се плаче и подржува забрана на навивачи наместо да го коментирате дербито, али нормално само ко сомови за кључот се фаќате. Бараш нормална дискусија а пишувате небулози, тркала мркала, куртони муртони (Горанчо не ти личи на годините, контролирај тоа емоциите) ко демек тоа ќе погоди некого што ќе го прочита, боже сачувај.

Секој втор коментар ви е миравци, тркала, државен проект, орце, рвр бренд, миленко свињенко курци палци, а најголем број на активни профили (пропорционално гледано) имате на форумов. Ете биг мек даде добар коментар исто за дербито, од ваша страна нема ниту еден (shweps i ти само објавивте слики и ништо друго).

За утакмицата, Комити имаа ок корео ко за гостовање, плус ваков термин у работен ден. Ништо спектакуларно но сепак една од ретките групи (ако не и едиснтвена) што е вади кореографии на гостовања.
Исто и за Чкембоси, избација некаков аргетински стил, каде освем тоа "дале пелистер" што делуваше смешно од наша страна пошо или можеше подобра парола или поголема бар да се направи да покрие цел дел. Исто подобро поквалитетни бели најлони наместо тие провидните, дури и на сликите едвај се гледа и не изгледа најдобро. Другиот дел нагоре беше добро изработен. Од моја страна единствена замерка е што не сте познати по тој стил и самите порано се фалевте дека практикувате англиски стил (а у задње време и полски ве пали) за да сеа избаците аргетински. За репертоарот на песните нема да коментирам, работите не се сменети од 90сти навака.

Како ве работат алал вера... Чист дефокус е соопштениево, да сокријат тоа што се неспособни и не можат ни ФК Припрдарево да го победат, да ви ги замачкаат очите да се фокусирате на "штетава" (која секако не е за оправдување, но во споредба со она што вие го правите со воодушевување во Јане Сандански, е НЕСПОРЕДЛИВО), а да не размислувате на тимот и формата кои моментално ви се на ниво на општинска лига...
Еве за ова се сложавам дека е чист дефокус соопштението , шо не го менува фактот дека она со маркерите како првооделенци на екскурзија :))) , а за скршени столчиња и оштетени столчиња треба козарот да плати
Автоматски споено мислење:

Е, да си жив и здрав. Инаку не знам дали сте свесни дека утре може централата од Вардар директно да ви го донесе вас, "да ви го спаси клубот"
Не знам само кој ќе добие приоритет, ФК Скопје или Пелистер
ФК Скопје

Видовме како нејќите да ве спасуваат,ко со Работник ли е Еурфарм ли е :angel:Стојат уште мислењата на форумов... затоа за да зборите за чест поштеноќа и морал, првин треба да го имате.
Koj manipulatori ste cudo edno prvo oti sme kjutele porano za ffm a pisav nie ako kjutevme nemase da bidime sto pati 2liga, pa eve sega sporedba nebo I zemja mas nikoj ne ne spasi osven samite sebe za rakometo e platforma alo edno glasno vo opstinata pdorzana od pogolem del od NG znaci nikoj ne go natera so sila eurofarm tuku toj sakase da vlezi od rabotnik vo Pelister I toa da go sporeduvas so ova vaseto vo vremeto na grujo I samsoneko isto I sega so micko so vi rece ili milenko ke bidi ili nema da postoite e razlika od svetlosni godini so vi rekoja vie ne znajte koj vie gazda kako prvo ona svinjata ve izmoca nekolku pati na javna scena za swga se da zaboravite ne znam so da recam kolku ste za greota I so kompeksi ej ko bevte 2liga(iako vi dogovaraa od psrtija igraci) I vie uprava bevte pet pati podobri vo se brojka izgled hemija drugarstvo a sega ne licite na nisto iako bez poraz godina dena cela srekja srednoskolcite uste se palat I lazat inaku 50 ke nema na tribina I rekov daj boze da otpadnime pa da vidite so znaci Pelister za vardar I za komiti ke nema za koj da odite na stadion ne evropa ne titula ,kup se da vi dadat uste ne razbirate deka ako ne se jaki Pelister pa I skupi nema za koj da napreduvate kako grupa rekov porano vo rakometo srekja so nie ko bevme slabi metalurg I pirati vi bea konkurenti racunaj da ne nema nas so ke bidi kaj vas na stadion samo pak ke recam nasite se krivi ne ste vie tolku

I za kraj daj be objasni koj toa nas ne spasi so eurfoarm I kako ?
bas sakam da znam so filmoj tepate pred koperacija

Која е причината што член од раководството на Чкембари си ја напушти "матичната" трибина и беше вратар на гостинскиот сектор? Да не е разочаран од својата подгрупа што изгубила у фајтот?

Не можеш да го решиш другар, се ова плански им е направено, апсолутно ништо не е случајно.

Леле НАВИВАЧКА група,"најхулиганската" најјаките на улица,наједуцираните,мак тифо н1 плачат и пишуваат соопштенија за исчкртани столчиња и 2 скршени.Ало мизерни сте бе гревови...

Леле НАВИВАЧКА група,"најхулиганската" најјаките на улица,наједуцираните,мак тифо н1 плачат и пишуваат соопштенија за исчкртани столчиња и 2 скршени.Ало мизерни сте бе гревови...
Кој пиши бе????? ФК ПЕЛИСТЕР напиша, никаква објава нема на наш официјален профил!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom