ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе се изладеше дур да објават
Немате гајле вие од баирот и да се олади, на семафори сигурно не ви ја загреваат водата :vozbud:
ПС. Дали се љутите за столчињата дека тоа е вашата матична трибина, или ја сменивте матичната трибина и сега другата ви е?

Немате гајле вие од баирот и да се олади, на семафори сигурно не ви ја загреваат водата :vozbud:
ПС. Дали се љутите за столчињата дека тоа е вашата матична трибина, или ја сменивте матичната трибина и сега другата ви е?
Битола не е село како скопје никогаш немало и нема да има по семафори за разлика од ʼʼглавниот градʼʼ

После средата можи да се прекрсти од El Clásico во Superclásico, Дале Бока против Ривер Плата(да отпадне туку така). :ojeaa:

Ќе почнам од нас ЧКЕМБАРИТЕ, иако стигнав скоро пред да почни натпреварот ко влегвав на трибина му реков на првиот од нашите "ЕЈ ЛА БОМБОЊЕРА, ДАЛЕ БОКА". Aтмосферата беше топ сите загреани со уба енергија пиц пец спремни за дерби. ДАЛЕ ПЕЛИСТЕР скокање и урлање фалеа ми се чини малите баранчиња од по страни да биди уште појако. Се долови атмосферата од Јужна Америка со балоните и стробојте. Фалеа мегафоните кај воџите, секоја чест за надвиквањето за сите подобро да слушнат. Второ полувреме после пирото имаше некој пад во навивањето барем во крајниот дел од трибината. Исто така и неколку пати се поклопи да не усогласваме со стихојте пак ради мегафоните. Од сликите шо се објавени прејаки пароли имавме и најава за прослава 20 години на една од постарите подгрупи GREEN FRONT. Според мене требаше да го поздравиме козарот посилно. Организацијата одлична на ниво, бројката солидна (да имаше подобри резулатати ќе имаше повеќе) и морат да се пофалат дечките кој не се спиени со деној.

За ривалите од спротивниот табор. Очекувана бројка, многу касно влегоја можи дека 1312 ги вртеа низ град без врска. Одма се фатија за работа со местење кореографија, чкртање со фломастери и лепење лепенки место да навиват помина полувремето ништо не ги слушнав. Второ полувреме видов кореографија и стробој ми се чини или незнам тие беа за голо на ѓуптино заедно со некоја бакла. Ништо не слушнав, освен на кратко една песна шо ја имат со побрз ритам. Исто ги видов гестикулациите шо ги прат со песната пушиме сеа дали против нас или свињенко незнам.

На теренот тешка утакмица се гледа дека можат да играт нашите иако се бранеа покажаја дека има уште крв во нив. Пенал непостечки бидејќи избива прво топка па ни најмал контакт пошто падна сам. Ни гледа вар кучето дирек суди пенал се да му ебам (глата ме искина од нерви и карање стрикно по него до 96та). Не само пеналот низа пропусти имаше шо од авион се гледаше дека мираФци треба да тепа и да му се дај титулата предвреме. Имам уште многу ама да не тупам во ова тема за фудбало.
За столчињата се нашите криви шо не ги извадија, баш сакам да ја слушнам причината.

ДА ЖИВЕЕ МАЈКА МАКЕДОНИЈА и сите јунаците во неа !!!

Спортски поздрав. :ајнапиво:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom