- Член од
- 12 март 2025
- Мислења
- 7
- Поени од реакции
- 40
една од појаките акцииПрегледај го приврзокот 460057Ајдее соберете се сите од форумов и сработете нешто,и обавезно да го земете Декси уште солзи и мрсули му течат па ќе ги искористите![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
една од појаките акцииПрегледај го приврзокот 460057Ајдее соберете се сите од форумов и сработете нешто,и обавезно да го земете Декси уште солзи и мрсули му течат па ќе ги искористите![]()
![]()
А кофа со топла вода?Прегледај го приврзокот 460057Ајдее соберете се сите од форумов и сработете нешто,и обавезно да го земете Декси уште солзи и мрсули му течат па ќе ги искористите![]()
![]()
Ќе се изладеше дур да објаватА кофа со топла вода?
Немате гајле вие од баирот и да се олади, на семафори сигурно не ви ја загреваат водатаЌе се изладеше дур да објават
Битола не е село како скопје никогаш немало и нема да има по семафори за разлика од ʼʼглавниот градʼʼНемате гајле вие од баирот и да се олади, на семафори сигурно не ви ја загреваат водата
ПС. Дали се љутите за столчињата дека тоа е вашата матична трибина, или ја сменивте матичната трибина и сега другата ви е?
Малку семафори многу цигани има во Битола, ќе се скараат кој да работиБитола не е село како скопје никогаш немало и нема да има по семафори за разлика од ʼʼглавниот градʼʼ

sportstation.mk
sportsport.mk