- Член од
- 25 октомври 2023
- Мислења
- 106
- Поени од реакции
- 700
Ова пробавте да го изведете на прославата?Логото од фк миравци сте го заборајле

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова пробавте да го изведете на прославата?Логото од фк миравци сте го заборајле
Кога бедата е поголема од очајотЛогото од фк миравци сте го заборајле
Не е баш за навивачките групи, ама е поврзано со македонскиот менталитет и неизбежниот пораз кој ни следи за деценија, а можеби и помалку.
Прегледај го приврзокот 458244Прегледај го приврзокот 458245
Чим би разбрал за 2015та, ќе разбереш и сега...Во 2015 да му се понудеше во Штип 1к ќе разберев, немаше тогаш многу избор на работа а и вредеа парите. Ама во 2025та напад на твое дете, на другар на твоето дете да го ставиш под тепих за 1к....
Не знам што е смешно, @kano @Reds UnitedА што треба да кажат во овој случај? Сигурно им се заканувале, па мора да сменат изјава. А и да сведочеле вистински, прашање е дали ќе била досудена вистината и казнети сторителите.
Tuka ne stanuva zbor bas za obicen slucaj, deca se vo prasanje. Prvo pred se sekoj normalen roditel ako veke bil prisuten ne smeel da dozvoli sipac da se priblizi do ogradata a ne deteto da go dopre. Se dodeka gledame so popustanje na vakvi raboti ke se desavaat vakvi sranja. Ama jas garantiram deka sipcive od start videle meko, galamele a lokalcive mukla i zatoa zemale za pravo da tepaat deca, kur ke vlezele od start da im pokazele koj e domakin a koj usran gostin.Не знам што е смешно, @kano @Reds United
@Идеал 87
Вас да ви се закануваат, нема да прифатите? Ете јас за еден случај правдата на суд ја барам 4+ години, и најверојатно и нема да добијам ништо, бидејќи другата страна е со врски. Ем изгубив време, ем пари, ем нервози. И на крај ништо. Едино кано ако сака да даде едно 10-20 илјади евра па да го добијам јас случајот, затоа што инаку му е смешно за сѐ во оваа проклета Македонија, каде што оди еднаш годишно по 10 дена.
Ave sho zakani more tie deteto trgnaja da ti go otepat najmiloto ti uste na zakani se plasis, abe ke fatam ke gi izreshetam koj saka neka e, pa uste si gi prodaja decata za 1000 evra, abe pravi kaurski pickiНе знам што е смешно, @kano @Reds United
@Идеал 87
Вас да ви се закануваат, нема да прифатите? Ете јас за еден случај правдата на суд ја барам 4+ години, и најверојатно и нема да добијам ништо, бидејќи другата страна е со врски. Ем изгубив време, ем пари, ем нервози. И на крај ништо. Едино кано ако сака да даде едно 10-20 илјади евра па да го добијам јас случајот, затоа што инаку му е смешно за сѐ во оваа проклета Македонија, каде што оди еднаш годишно по 10 дена.
Колку пати си се соочил со шипац без мозок (веројатно со нож/пиштол во себе) и да му се спротиставиш ти со голи раце или пак да го нападнеш? Тие се сите отракани, ќе те избодат на лице место, око нема да им трепне.Tuka ne stanuva zbor bas za obicen slucaj, deca se vo prasanje. Prvo pred se sekoj normalen roditel ako veke bil prisuten ne smeel da dozvoli sipac da se priblizi do ogradata a ne deteto da go dopre. Se dodeka gledame so popustanje na vakvi raboti ke se desavaat vakvi sranja. Ama jas garantiram deka sipcive od start videle meko, galamele a lokalcive mukla i zatoa zemale za pravo da tepaat deca, kur ke vlezele od start da im pokazele koj e domakin a koj usran gostin.
Тоа што ти најверојатно ќе ја изгубиш правдата треба да ти биде додатен мотив да се бориш против системот, а не да ги оправдуваш постапките на тие што го уништуваат.Не знам што е смешно, @kano @Reds United
@Идеал 87