ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување

Ова смајливо до твоето име невероватно ти прилега. Ваков кловн на темава одамна не е дојден, а не е дека немало конкуренција

Ова смајливо до твоето име невероватно ти прилега. Ваков кловн на темава одамна не е дојден, а не е дека немало конкуренција
Тоа се Комити кога ке им ги затвориш устата со факти почнуваат со вреѓање и пцуење. Што е најтрагично мислат дека ке допре тоа до некој...
Автоматски споено мислење:

Prati da vidime od normalni utakmici, ne protiv Dinamo. A i mozes istoto da go napravis i od Delije, Grobari sezonava koga igraat normalni utakmici bez mnogu adrenalin da vidime
Еве ти последна утакмица на Вардар и Хајдук

Плус на вас Струга ви е конкурент за титула... така да те молам замолчи

Attachments

• Screenshot_2025-10-16-01-30-16-524_com.google.android.youtube-edit.jpg
    Screenshot_2025-10-16-01-30-16-524_com.google.android.youtube-edit.jpg
    223,2 KB · Прегледи: 69
  • FB_IMG_1760567504392.jpg
    FB_IMG_1760567504392.jpg
    355,5 KB · Прегледи: 69
Последно уредено:
Тоа се Комити кога ке им ги затвориш устата со факти почнуваат со вреѓање и пцуење. Што е најтрагично мислат дека ке допре тоа до некој...

Еве ти последна утакмица на Вардар и Хајдук

Плус на вас Струга ви е конкурент за титула... така да те молам замолчи
Глупава ти е споредбава, не можеш да споредуваш наша сцена со хрватската или српската, прво и основно бројот на жители не е воопшто сличен. За Хајдук навива цела Хрватска инаку.
Пола Скопје се провинцијалци, ФА, ЦПБ, шиптаришта… пак ќе речам глупаво е да се расправа за бројка на трибина со Комити, а вие ако сте се собрале 5 утакмици во солиднло издание, подобро е да гледате да си ја зачувате групата и младината а не да ги мерите мадињата, со Комити.

Глупава ти е споредбава, не можеш да споредуваш наша сцена со хрватската или српската, прво и основно бројот на жители не е воопшто сличен. За Хајдук навива цела Хрватска инаку.
Пола Скопје се провинцијалци, ФА, ЦПБ, шиптаришта… пак ќе речам глупаво е да се расправа за бројка на трибина со Комити, а вие ако сте се собрале 5 утакмици во солиднло издание, подобро е да гледате да си ја зачувате групата и младината а не да ги мерите мадињата, со Комити.
Ај со Сплит ќе се согласам, со Жељо и Сараево мислам е најсоодветна споредба па имате смешна бројка ,во секој поглед се пред вас ,се исмевате на групи кој идат од средини со по 60/70к а не се гледате сами во огледало.

Ај со Сплит ќе се согласам, со Жељо и Сараево мислам е најсоодветна споредба па имате смешна бројка ,во секој поглед се пред вас ,се исмевате на групи кој идат од средини со по 60/70к а не се гледате сами во огледало.

koga bi bile vie na nivo na bosanski klub moze i imale fudbal i scena. vie ste jojo klub a za drugite ne vredi ni da se zbori. nemoze da imas publika vo vakva liga kade za 90% od klubovite 1M evra budzet e nezamislivo.

i normalno deka ke se ismejuvame takvi grupi ne treba da postojat ako ne se sposobni osnovni raboti i kontuitet da obezbedat... da vi ja ebam prosavata bedna toa koreografijata vi bese na nivo na priredba spremena od deca u gradinka... sram za makedonija ste

Но погледни ја лигата во околните земји, има жар, стари и историски клубови се уште им играат во првенствата, додека кај нас пола првенство ти се албански клубови. На дното на табелата ти се Пелистер, Тиквеш и Работнички, а мочани Башкими се во топ 5 во лигата на табела, кој би сакал да оди да гледа такво првенство?
Се гледа тоа и во Битола, стадионот и бројката ваша е тотално различна во споредба со ракометот, каде што играте ЛШ и имате изградено некоја хемија со тимот.
Жално е, но сепак има “будали” што имаат навивачка свест и ќе се појавуваат на стадионите, па макар и биле 200.

Ало ви сте тија што се замарате сс нас!? Те мило ви било кд смо се вратиле, те овој било, те смо ве разочарале...хаххаа како да смо ми туј ради вас, па кој сте бе ви фактор, и кд не смо биле активни на трибину, активни смо биле у град знаете и сами ф4 рукомет што се деси и како ве вадисва џандари. Ми си гурамо нашу работу, ваше е да си се бавите сс нас, наше да си се фалимо сс бројку; сс навивање, сс корео, сс акцие и такој.. ај бидите поздравени до следеќо читање

Ало ви сте тија што се замарате сс нас!? Те мило ви било кд смо се вратиле, те овој било, те смо ве разочарале...хаххаа како да смо ми туј ради вас, па кој сте бе ви фактор, и кд не смо биле активни на трибину, активни смо биле у град знаете и сами ф4 рукомет што се деси и како ве вадисва џандари. Ми си гурамо нашу работу, ваше е да си се бавите сс нас, наше да си се фалимо сс бројку; сс навивање, сс корео, сс акцие и такој.. ај бидите поздравени до следеќо читање
Прво треба нешто од наведеново да направите па да се фалите со тоа.

Имавте акција од европски ранг признавам.
На мал притисок станавте северна па после сте имале притисок од полиција. Па идете на партиски собири палите бакли.
Мора да признаам одлични сте.

Имавте акција од европски ранг признавам.
На мал притисок станавте северна па после сте имале притисок од полиција. Па идете на партиски собири палите бакли.
Мора да признаам одлични сте.
Абе све си у право..Океј?

Ваквото неосновано курчење на Кумани е показател зошто навиваат 5 сезони во 30 години.

На почетокот како македонска група во град со мешано население добија позитивни реакции од многу членови на Комити, генерално и од сите останати македонски групи, искрено ќе кажам и мене ми беше мило што почнаа да вадат солидни бројки за нивни услови, делуваа како добра приказна, секогаш македонски знамиња на трибина, цртање графити, положување цвеќе итн.

Не знам што им стана, се скренаа тотално после натпреварот на кошаркарската репрезентација во Куманово и критиките што ги добија за соопштението.
Им ги спомнуваш илирет, ти викаат НЕМАМЕ НИКАКОВ ПРОБЛЕМ СО НИВ. :sramezliv:

Како бе немате проблем со група што на трибина истакнува знамиња на учк и дава поддршка за терористи кои во ВАШИОТ ГРАД извршија напад.
Истите и музеј ви направија со карти на голема Албанија, со спомен плочи на борци од учк и уште триста чуда.
Го отвараа со цела делегација нивни политичари, со публика, песни, оро и сите салтанати.

По таа логика и со ова немате никаков проблем?

Битно имате проблем со Комити.
Подобро земете скријте се во некоја дупка и пак нека ве нема 10 години, срам да ви е.

FB_IMG_1760612726405.jpgFB_IMG_1760614554300.jpg
FB_IMG_1760613108559.jpg
FB_IMG_1760614124633.jpg
FB_IMG_1760612935920.jpg
FB_IMG_1760612926979.jpg
FB_IMG_1760614347774.jpgFB_IMG_1760614363414.jpg
FB_IMG_1760614619348.jpg
FB_IMG_1760613051916.jpg
FB_IMG_1760613080542.jpg
FB_IMG_1760612713690.jpg
FB_IMG_1760611912138.jpg
FB_IMG_1760614310347.jpg
FB_IMG_1760612668971.jpg
FB_IMG_1760612241297.jpg
FB_IMG_1760613862097.jpg
FB_IMG_1760614387765.jpg

Да не ги заборавиме некои дела, убави моменти...чисто онака да се потсетиме, убаво е кога некоја група има на што да се потсети.

ВардарЗасекогаш.

Attachments

• FB_IMG_1760612713690.jpg
    FB_IMG_1760612713690.jpg
    30,3 KB · Прегледи: 25
  • FB_IMG_1760613055151.jpg
    FB_IMG_1760613055151.jpg
    183,7 KB · Прегледи: 24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom