Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Јени Маале ѝ подари на Шкендија букет цвеќе, тетовци возвратија со девет гола! (ФОТО)
Денеска во рамките од 1/16 финалето во Купот на Македонија се одиграа уште три натпревари во кои победи забележаа екипите на Тиквеш, Шкендија и Шкупи.sport1.mk
Мислам на @kano ќе му се допадне оваа вест
Faleminderit shumë PiskaçO![]()
prvo amburgeri pa cvekinja slednive najverojatno i zenite ke im gi ponudat... eve forumskite likovi se bas onaa sledna generacija sto koga togas ke prezeme i ke ima prilika da se pokaze...
jadnici
Добро, Пискач за малку внимание и публицитет е спремен да даде она што никој не би, тоа е општо познато. Македонскиот Џејмс Блант, и неговите го провалија каква мамка е, па го тргнаа као да никогаш не ни бил...
taka e vie nikogo ne esapite ama eden post nemase ni za amburgerite ni za cveketo... za amburgerite ja branevte postapkata radi brat mu za ovoj eve ova e maks sto procitavme protiv...Ako mu replicirame pagjame na negovo nivo, coeko kako partal e izbrkan od tribina. Na 500 metra bega podaleku i od salata i stadiono.
Dostate so piskaco koj go esapi
Сега дури гледам оти никој не реагираше на знамето учк на трибина во Куманово(башкими-вардар) мислам на официјални лица ,мвр,свр и ффм шо покажуваат сила само кај нас за едно скандирање има казни и прекини на натпреварот
Требаше вардар да ја повлечи екипата додека не се тргни знамето заеби муабети за хамбургери и цвеќиња од небитни ликој државата ја продадоа од власта вие за пискачот се фативте !
![]()
3,5 tuh vaatamist · 154 reaktsiooni | Atmosferë madhështore nga Ilirët e KF Bashkimi 1947 / FC Bashkimi 1947 dje në derbin kundër Vardarit. Rexhep Murati ngjitet në tribunë, këndon bashkë me ata! Video: #Ismail Shefketi | Open-TV
Atmosferë madhështore nga Ilirët e KF Bashkimi 1947 / FC Bashkimi 1947 dje në derbin kundër Vardarit. Rexhep Murati ngjitet në tribunë, këndon bashkë me ata! Video: #Ismail Shefketi.www.facebook.com
Како бе не можиме за скандирање после завршувањето на натпреварот нас не казнија и пријавија во ффм а тука гледам знаме учк на трибина никој мува не го лази ,до кога двојни стандарди во наша држава каде пак дел се граѓани од втор и трет ред мора ова еднаш да се стави крај и за нашите важи ако си маж оди Тетово ,Куманово ичи на Чаир викај за шип*рите не на домашен терен но смета да има знаме учк на трибина а никој да не превзема ништо значи не наоѓам кривица во децата од или илирет или како се викаат си искористија шанса за промоција но никој ништо да не реагира не можам да разберам и тоа ако не е навивачка тема не знам што е без разлика дали ќе ги тргнат или остават во лигата збораме за НГ а ко веќе спомена и тука ффм има вина уште на почетокот од првенството требаше да фи казни вака од старт имаме нерегуларно првенство и за тоа сите клубови ќутат и чекаат милост од Масер и ВМРО да ги помогни никој не излезе со ниту едно соопштение за ВАР системот и чудните судиски одлуки но тоа е веќе друга тема како твојата за јени мале то е за фудбал а не за НГ но ко можиш ти дамја носиш водата на твоја воденица можам и јас офтопик да пишам иако главното е за знамето и тоа шо немаше никаква реакција од никој !nie toa ne moze da go resime, si ima organi za toa. temata e navivacka i bas toj del e nas za resavanje... fokusirajte se na toa sto mozete...
baskimi ima 10% sansi da ja doigra sezonata vo prva liga.
Само јас реагирав,ама на форумовСега дури гледам оти никој не реагираше на знамето учк на трибина во Куманово(башкими-вардар) мислам на официјални лица ,мвр,свр и ффм шо покажуваат сила само кај нас за едно скандирање има казни и прекини на натпреварот
Требаше вардар да ја повлечи екипата додека не се тргни знамето заеби муабети за хамбургери и цвеќиња од небитни ликој државата ја продадоа од власта вие за пискачот се фативте !
![]()
3,5 tuh vaatamist · 154 reaktsiooni | Atmosferë madhështore nga Ilirët e KF Bashkimi 1947 / FC Bashkimi 1947 dje në derbin kundër Vardarit. Rexhep Murati ngjitet në tribunë, këndon bashkë me ata! Video: #Ismail Shefketi | Open-TV
Atmosferë madhështore nga Ilirët e KF Bashkimi 1947 / FC Bashkimi 1947 dje në derbin kundër Vardarit. Rexhep Murati ngjitet në tribunë, këndon bashkë me ata! Video: #Ismail Shefketi.www.facebook.com
I free kbj izvadija, i nikoj medium nemase reakcija da kazat sto znac toa, posle ke im pagaat deca od tribina kao lokumi e ke pagaat.Сега дури гледам оти никој не реагираше на знамето учк на трибина во Куманово(башкими-вардар) мислам на официјални лица ,мвр,свр и ффм шо покажуваат сила само кај нас за едно скандирање има казни и прекини на натпреварот
![]()
Како бе не можиме за скандирање после завршувањето на натпреварот нас не казнија и пријавија во ффм а тука гледам знаме учк на трибина никој мува не го лази ,до кога двојни стандарди во наша држава каде пак дел се граѓани од втор и трет ред мора ова еднаш да се стави крај и за нашите важи ако си маж оди Тетово ,Куманово ичи на Чаир викај за шип*рите не на домашен терен но смета да има знаме учк на трибина а никој да не превзема ништо значи не наоѓам кривица во децата од или илирет или како се викаат си искористија шанса за промоција но никој ништо да не реагира не можам да разберам и тоа ако не е навивачка тема не знам што е без разлика дали ќе ги тргнат или остават во лигата збораме за НГ а ко веќе спомена и тука ффм има вина уште на почетокот од првенството требаше да фи казни вака од старт имаме нерегуларно првенство и за тоа сите клубови ќутат и чекаат милост од Масер и ВМРО да ги помогни никој не излезе со ниту едно соопштение за ВАР системот и чудните судиски одлуки но тоа е веќе друга тема како твојата за јени мале то е за фудбал а не за НГ но ко можиш ти дамја носиш водата на твоја воденица можам и јас офтопик да пишам иако главното е за знамето и тоа шо немаше никаква реакција од никој !
Миравци требаше да пријави кај делегат и да се одстрани а ако не се одстрани да ја повлечи екипата, се знај како се постапува ама моментално сте коалиција со шпонојте од иста манџа сркате па затоа изостана реакција од Миравци а вие како група сте неми послушници дури ни со соопштение не излеговте, а ти изиграваш кловн тука.NG ne moze da reagira za takvo nesto pogotovo koga ne sme ni prisutni tamu. za da imame glas treba da imame medium ili platforma a za taa da e mokna treba site NG da sme del od toa. za vas da ve sfatime seriozno gi imas pogore problemite, resete si go toa pa posle moze da ispravame krivi drini zaedno. Inace da se slagam treba da se napravi pritisok za i oni da bidat isprateni vo vtora liga.
Миравци требаше да пријави кај делегат и да се одстрани а ако не се одстрани да ја повлечи екипата, се знај како се постапува ама моментално сте коалиција со шпонојте од иста манџа сркате па затоа изостана реакција од Миравци а вие како група сте неми послушници дури ни со соопштение не излеговте, а ти изиграваш кловн тука.