ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Се вика библиотека и факултет зачинето со малце машта. познавање на општа култура. На крај краева квалитетна заебанција никому не му шкоди. Епа замисли дека вакви како мене 10 главици деноноќно работат за она што го гледате и мислите дека е дојдено од свемир. Јас не ти пишав дека нешто ќе ти е**м или навредив кажав дека сте миниум ТЕА ТАИРОВИќ!!! Ама не ние ќе се вреѓаме и додека нечива мајка не закука и после ќе си ги чукаме главите каде згрешивме тогаш сум коман нема проблем. Чиста спортска заебанција МИНИУМ СТЕ ТЕА, АЛИ МИНИУМ!!!
Atleticar jak doping zemas braat ova so go smislivte od svemirot i cel mlecen pat da se cudat i vonzemjancite ,za crtanje sami go prajte ili nema boja se isturi samo belata polikolor ostana drugata kaj cocorovska zamina a pa edna raka tie od rvr brend edna raka vie boite vo ladna sala blizu selata skopski a orce kandidatot ke plati I togas i Sasa matic ke vidi so ne videl balkanot I svetot se do svemirot za 3D koreografii kaj so nema dovolno srednoskolci so poteklo od vnatresnosta da ja krenat, no vazno ne Tea I Sasa i bratmu Dejan ke vidi deka do izbori odime jako a posle pak kjotek na tribina I vrajanje vo prvo odelenie ili nema da postoite kako so vi rece coekot na sostanok a do togas crtaj bate crtaj od Rane

Последно уредено:
Повик до Чкембарите утре со башкими да ја грмнат добропознатата и стара песна ФФМ МАФИЈА , да му се СТРЕСИ на масерот поради овие лакрдии во лигата,доста само одбрани и дозволени песни пеевте !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom