ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Се вика библиотека и факултет зачинето со малце машта. познавање на општа култура. На крај краева квалитетна заебанција никому не му шкоди. Епа замисли дека вакви како мене 10 главици деноноќно работат за она што го гледате и мислите дека е дојдено од свемир. Јас не ти пишав дека нешто ќе ти е**м или навредив кажав дека сте миниум ТЕА ТАИРОВИќ!!! Ама не ние ќе се вреѓаме и додека нечива мајка не закука и после ќе си ги чукаме главите каде згрешивме тогаш сум коман нема проблем. Чиста спортска заебанција МИНИУМ СТЕ ТЕА, АЛИ МИНИУМ!!!
Atleticar jak doping zemas braat ova so go smislivte od svemirot i cel mlecen pat da se cudat i vonzemjancite ,za crtanje sami go prajte ili nema boja se isturi samo belata polikolor ostana drugata kaj cocorovska zamina a pa edna raka tie od rvr brend edna raka vie boite vo ladna sala blizu selata skopski a orce kandidatot ke plati I togas i Sasa matic ke vidi so ne videl balkanot I svetot se do svemirot za 3D koreografii kaj so nema dovolno srednoskolci so poteklo od vnatresnosta da ja krenat, no vazno ne Tea I Sasa i bratmu Dejan ke vidi deka do izbori odime jako a posle pak kjotek na tribina I vrajanje vo prvo odelenie ili nema da postoite kako so vi rece coekot na sostanok a do togas crtaj bate crtaj od Rane

Последно уредено:
Повик до Чкембарите утре со башкими да ја грмнат добропознатата и стара песна ФФМ МАФИЈА , да му се СТРЕСИ на масерот поради овие лакрдии во лигата,доста само одбрани и дозволени песни пеевте !!!

Повик до Чкембарите утре со башкими да ја грмнат добропознатата и стара песна ФФМ МАФИЈА , да му се СТРЕСИ на масерот поради овие лакрдии во лигата,доста само одбрани и дозволени песни пеевте !!!
А кој ги одбра и кој ги дозволи? А тапан смеј да се има?

Види, бушење на дно кај нив е една своевидна традиција. На времето земаа знаме на Цементарница 55 и го прикажуваа како навивачки трофеј.

Знамето на Лавови е закачено од управата. Нема никаква организирана навивачка група под име Лавови од баражот за влез во Втора лига во 2011 година со Маџари Солидарност игран на Автокоманда. Подгрупата Division Hanrievo го превзема навивањето после тој период.

Не се разбирам многу во навивачки кодекс ама знам дека знаме што не е паднато во битка, не е никаков трофеј.

Како и да е, нека шибаат забрзано у Втора лига и нека не застануваат.
На добар пат, во неповрат.✌️
DH е најголемата подгрупа ако не се лажам од ЃП и таа едно време беше присутна во мал број да речам 5-10 луѓе на ракомет, само не можам да се досетам како им се викаше клубот...
Слога со тој мафијашки долина на волците стил и убијци на трибините не е за никаков спорт ама еве најдобро од 2ра кон 3та лига да се преселат.
Автоматски споено мислење:

Абе не е можно колку се мизерни еј, играат против Ѓорче и додека им го палат знамето пеат пуши Вардаре ти заедно со Комити >> последни се на табела без бод ахахаххахахахахах ВАКА ДА ВЕ ГЛЕДАМ ЦЕЛ ЖИВОТ, АМИН !
Па тие индијанци и оние црвените од Тетово велат : на секој натпревар Комити не нарекуваат овака онака, а кога и да играат тие има по некоја песна против каурите и Комити.
Пред некоја година посакуваа распад на Вардар па сега не 4та лига им посакувам крај непостоење на вештачкиот шкупи и многу среќа на Слога која е чаирски бренд.
Автоматски споено мислење:

Стоеше на оградата кај кафаната со месеци мислам дека после некоја утакмица пред 2 год е земено
Знам така зафрлено знаме не е во никаков навивачки судир земено.

Taka vi odgovara taka pisite, abe pred 2 godini bevte klub od rang na 3 ta liga. Arno dojde vemero da ve spasi, ustvari ne da ve spasi da si peri pari na celo so svinjenko i preku selskata raja da sobira poeni. (Lazen patriotizam).
pred 15 godini vmro ve spasi od 2 ra liga, sega isto taka od 2 ra, so kup namesten do evropa. Gledajki vaka i ligata se mesti za vas. Vrti topkata da ne placite pak za nekoja godina, karmata e losa rabota.

Taka vi odgovara taka pisite, abe pred 2 godini bevte klub od rang na 3 ta liga. Arno dojde vemero da ve spasi, ustvari ne da ve spasi da si peri pari na celo so svinjenko i preku selskata raja da sobira poeni. (Lazen patriotizam).
pred 15 godini vmro ve spasi od 2 ra liga, sega isto taka od 2 ra, so kup namesten do evropa. Gledajki vaka i ligata se mesti za vas. Vrti topkata da ne placite pak za nekoja godina, karmata e losa rabota.
Врска си нема ликов со Комити, секогаш се фаќате да реплицирате на спам профили.

Важи средено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom