Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Со “пиро“ спектакл покрај Драгор вечерва “Чкембари“ Битола ја најавија прославата на 40 роденден (видео+фотогалерија) - Bitola News
Вечерва со баклијата “тешја балкијата“ покрај реката Драгор во Битола од мостот кај Судот до Црн Мост најстарата навивачка во Македонија “Чкембари“ од Битола ја навија прославата на 40 роденден. [Show slideshow]bitolanews.mk
Dodeka se izvadi oficijalno video i sliki eve nesto od portalite iako na fb ima po ubaj videa I sliki kena ova
samo mozi da pretpostavam so ke bidi rakometo so GoG vo Sreda I tepacki na vrata za koj da vlezi
Goranbt го глеам видеово никако бе да ми се дигне да го измаам ко што викаш ти што е работава
Брат или од албанката прскана шо ја пушиш е или некое лошо печурче имаш начекано лсд тешко кај насСо нетрпение го очекувам вашето високоумие да го презенирате на ракометО пред јавноста, верувам во вас МИНИУМ ВЕНЦИ! МИНИУМ КРОКОДИЛИ!!! Извадете традицонално грне каде се прави чкембе-шорба и како се отвара капакот една бускна и од внатре бела дима има да биде Теа Таировиќ на овие простори ИДЕМЕ! Након тоа иде око кое има којнуктивитис само со зелени и како му капат солзи ко вчера да беше брат ..... НЕ МО ЖЕ ПОЈАКО МИНИУМ ТЕА!
Се вика библиотека и факултет зачинето со малце машта. познавање на општа култура. На крај краева квалитетна заебанција никому не му шкоди. Епа замисли дека вакви како мене 10 главици деноноќно работат за она што го гледате и мислите дека е дојдено од свемир. Јас не ти пишав дека нешто ќе ти е**м или навредив кажав дека сте миниум ТЕА ТАИРОВИќ!!! Ама не ние ќе се вреѓаме и додека нечива мајка не закука и после ќе си ги чукаме главите каде згрешивме тогаш сум коман нема проблем. Чиста спортска заебанција МИНИУМ СТЕ ТЕА, АЛИ МИНИУМ!!!Брат или од албанката прскана шо ја пушиш е или некое лошо печурче имаш начекано лсд тешко кај нас![]()
Znameto na komiti e padnato vo bitka vo romanija pa uste navivaatКочку што знам во мк сцена нема знаме паднато во битка освен $ кога им земаа цела ограда на војводи во нивниот стадион.Војводи уште навиваат па тоа е.
Знамето на комити земено од $ и знамето на $ земена од комити најверојатно не се паднати во битка инаку сигурно би имало снимка од двете страни.
Во ред е Пикасо секоја чест на трудот, не ми глуми београџанин. Теа Таировиќ бееСе вика библиотека и факултет зачинето со малце машта. познавање на општа култура. На крај краева квалитетна заебанција никому не му шкоди. Епа замисли дека вакви како мене 10 главици деноноќно работат за она што го гледате и мислите дека е дојдено од свемир. Јас не ти пишав дека нешто ќе ти е**м или навредив кажав дека сте миниум ТЕА ТАИРОВИќ!!! Ама не ние ќе се вреѓаме и додека нечива мајка не закука и после ќе си ги чукаме главите каде згрешивме тогаш сум коман нема проблем. Чиста спортска заебанција МИНИУМ СТЕ ТЕА, АЛИ МИНИУМ!!!
Ова ви е главна подгрупа?Прегледај го приврзокот 456512
Sokolanci dnska u Matejce..
Што значи главна подгрупа брат ?Ова ви е главна подгрупа?