ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Момци поздрав од мене ,поставен сум за модератор на темава,се надевам на добра соработка и разбирање. Доколку не си ја вршам работата како што треба можете да се пожалите кај Ацид.
Да се надеваме на добра сезона на навивачи план,оваа година да биде подобра од предходната.
Поздрав од Тафта

Момци поздрав од мене ,поставен сум за модератор на темава,се надевам на добра соработка и разбирање. Доколку не си ја вршам работата како што треба можете да се пожалите кај Ацид.
Да се надеваме на добра сезона на навивачи план,оваа година да биде подобра од предходната.
Поздрав од Тафта
Со шо заслужи ти да бидиш модрратор во тема за Навивачки групи? Навивачко искуство нула, само глупости пишиш сите ти се смеат. Се претставуваш како Вардарец, тие се оградват од тебе. Нека те клат модератор во теамата секс со колега/колешка барем таму заслужи дека ја имаш е***о шефицата. Стварно овај форумот не треба да постој.

Со шо заслужи ти да бидиш модрратор во тема за Навивачки групи? Навивачко искуство нула, само глупости пишиш сите ти се смеат. Се претставуваш како Вардарец, тие се оградват од тебе. Нека те клат модератор во теамата секс со колега/колешка барем таму заслужи дека ја имаш е***о шефицата. Стварно овај форумот не треба да постој.
На пробен период сум две недели ако нешто не е во ред пожалете се слободно.
Дечкото што беше модератор на трибина нема отидено повеќе од 10 години на утакмица која е разликата дали ултрас или некое девојче од форумов ќе биде админ,јас барем идам на трибина кога сум во можност и сум дел од Комити.
Автоматски споено мислење:

Цела Битола на апарати, повторно нема модератор клаен од баирооо
Другар извини без провокација, ова ќе мора да го избришам дека ќе дојде до лоша конверзација во темата. Поздрав

Оти тагот не е КЗ87 туку од ченто, ваљда групата треба да е пред подгрупата, без разлика дали цела акција ја напрајле само од една подгрупа.

Оти тагот не е КЗ87 туку од ченто, ваљда групата треба да е пред подгрупата, без разлика дали цела акција ја напрајле само од една подгрупа.

Причекај тука,после ќе преправат.

КЧ е дел од Комити Запад и пред сѐ е Комити Запад, така што самото обележје на подгрупата е обележје и на групата

Поздрав од Тафта
Па си пушел кај шефот:pusigo:
Честитки тафте и за многу години баној кенгурски

Затишје пред бура во какво издание ги очекувате двете групи?

Одлична бројка и на двете групи штета што не беше сабота или недела,сигурно многу подобри бројки ќе имаше од двете страни.

Треба да се навикнеме дерби утакмиците со две навивачки групи ќе се играат петок или понеделник.За помалку работа и ангажман на acab.

Пелистер Вардар колото е закажано на 26.10 треба да се реагира порано утакмицата претпоставувам ќе биде ноќна да се игра сабота,иако ффм/мвр ќе настојува за термин во работен ден.

img_2_1755276154443.jpg

На пробен период сум две недели ако нешто не е во ред пожалете се слободно.
Дечкото што беше модератор на трибина нема отидено повеќе од 10 години на утакмица која е разликата дали ултрас или некое девојче од форумов ќе биде админ,јас барем идам на трибина кога сум во можност и сум дел од Комити.
Автоматски споено мислење:

Другар извини без провокација, ова ќе мора да го избришам дека ќе дојде до лоша конверзација во темата. Поздрав
Подобар потег од ова неможеше , нема да трескаш зелени по темите , мора сега да држиш нивоу јер си модератор :)))
Јас те гласам на неограничен мандат .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom