ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
kano i ovaj se nakacija ke prat skopsko derbi, kur ke propushat za anti bitola ako treba, to pes ziv nema na utakmica vo metropolata vo nieden sport, romanticari steta so ne navivale na fudbal, sloga ke ja vrakjat klub bil jak, igracka na nekoj mafijas sho se ne kje procita coek da se cudi sho mu zgresila bitola tolku haha

kano i ovaj se nakacija ke prat skopsko derbi, kur ke propushat za anti bitola ako treba, to pes ziv nema na utakmica vo metropolata vo nieden sport, romanticari steta so ne navivale na fudbal, sloga ke ja vrakjat klub bil jak, igracka na nekoj mafijas sho se ne kje procita coek da se cudi sho mu zgresila bitola tolku haha
Без нервоза другар,знам дека и вас ве боли денешниот пораз на искра , бидете со браќата им треба рамо за плачење.

ne im e prv pat da propadnat i da se vratat i da bidat sosema ok klub so ambicii... vie ste jojo klub sto nikad nisto nema da znaci, totalno nebitni. toa e razlikata.

Малце да смениме тема, полјациве на гостување во Србија спремни екипи од 4/5 навивачки групи, кај нас нешто такво ако се случи одма бла бла муабети од експерти....
И тоа како е интересно ако кај нас се придружат на Комити и Чкембари уште по некоја навивачка група, секој викенд ке има "навивачки дуел/пресметка" најчесто на трибини а понекогаш зошто да не и надвор од трибини, за држава со толку население, празни градови и слаб успех во спорт ова би било мотив плус луѓето да се појават на натпревар, навивачки групи како Ајдуци, Кумани, Мајмуни, Рибари, Фаланга Штип, Фантоми, Паткари... останати и тоа како ке има смисла да се многу поактивни, Македонските навивачки групи по природа да се регрупираат во две коалициии, едната на Комити другата на Чкембари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom