ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Петок на 8ми август се остава свежо цвеќе од наша и од скопска страна на Карпалак, и од таму се оди на дерби...Поздрав од Битола☘️
Нигде нема официјален став околу ова. Пишење и договарање само во свое име, се дури нема официјално групно претставување.

Нигде нема официјален став околу ова. Пишење и договарање само во свое име, се дури нема официјално групно претставување.
Ama bas dobra ideja e ova, na ovoj datum treba da se ispocituva so vakov cin nastanot a i sekako na tribina da se ispocituvaat heroite od 2001. Slava im.
Автоматски споено мислење:

Во ниту еден момент немаше скандирање смрт за Албанци ниту за Албанци гасна комора...
Abre makedonce se ispealo ednaska i odma site placanje hahahaha brakava se ludilo

Последно уредено:
Ајде што браќава се вечно угнетени, ама гледајте ги нашиве куртони од политичари кои уште малку ќе им го испуштат пред избори.

Прво сдсш се јавија дека дпшне предизвикувале етнички немири, а никогаш немаат реагирано кога они пејат против Македонија.
После тоа се извинува федерацијата, се извинува Максо, се извинуваат дпшне и на крај ОЈО ќе бара снимки за да апси. Гробот да им го ебам на сите политичари, пички продадени.

Ајде што браќава се вечно угнетени, ама гледајте ги нашиве куртони од политичари кои уште малку ќе им го испуштат пред избори.

Прво сдсш се јавија дека дпшне предизвикувале етнички немири, а никогаш немаат реагирано кога они пејат против Македонија.
После тоа се извинува федерацијата, се извинува Максо, се извинуваат дпшне и на крај ОЈО ќе бара снимки за да апси. Гробот да им го ебам на сите политичари, пички продадени.
Тоа ми беше зборот... а кога се исвиркуваше едноминутно молчење за загинатите во Кочани Шкендија си ги штити своите..
е затоа ке патиме.

За кратко пак ќе игра Шкендија на градски. Пошто им е доста битно коло, ќе донесат луѓе од пола Македонија да ја гледаат.

Сигурен сум дека ќе имаат тешки испади со некоја си карта од нивна албанија.

Ќе видиме како тогаш ќе „реагираат“.

За кратко пак ќе игра Шкендија на градски. Пошто им е доста битно коло, ќе донесат луѓе од пола Македонија да ја гледаат.

Сигурен сум дека ќе имаат тешки испади со некоја си карта од нивна албанија.

Ќе видиме како тогаш ќе „реагираат“.
Togas ke bide deka nie sme gi isprovocirale

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom