ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Не се само тука заштитени, туку генерално во европски рамки. Сите имавте можност да гледате низ што поминаа играчите на Србија во Тирана, едно 500 пати влетаа предмети на терен и не се престана со скандирање овк, учк и слична национална реторика а казната смешна, никаква, непостоечка. Ќе видите во реваншот каква сузпензија и казна ќе изедат Србите...

Море ништо не ви бега гнасни деца. Мува да прелета одма телефоните ѕвонат, со коли се прелетва, фути келнерски се фрлат од работа се излегва
Автоматски споено мислење:

9то издание на Чкембарскиот ФАНЗИН. Литература иако подзаборавена во Македонија сепак има екипа која се труди и негува мемориите да не се фрлени во заборавот и да му се понуди на секој заинтересирсан со 1ч читање колку толку навлези во една измината сезона.
И покрај сите тегоби и препреки во изминатата сезона, фанзинот повторно испорачан и спремен за тифозите со најтенок вкус. Има разноразни теми, историски моменти, евоцирање спомени и рекапитулации на навивачки деној. Најинтересна тема која потекна од мастерот на фанзинот “Приказна за два народа, навивачи на бојното поле”, за која е исконтактиран Русин кој ја фаворизира украинската страна, своевремено гостин во Битола.

Attachments

• IMG_8324.jpeg
    IMG_8324.jpeg
    326,8 KB · Прегледи: 3
Последно уредено:
26 ГОДИНИ ЛОЈАЛ ФАНС - ПЕТОК НА ГРАДСКИ!

Дерби во петок, прослава на Лојал Фанс!

Урбаната скопска приказна продлжува да живее, нови генерации - иста емоција!

Прославата на јубилејот, која требаше да се случи минатата сезона, но која поради забраната за присуство беше одложена е закажана за овој петок, на Градски против екипата на Пелистер!

Мобилизацијата започнува веднаш!
Нема играње со Вардар, нема ни со нас!

Биди подготвен, инфо наскоро!⚫️1000013569.jpg

РСМ???
Ги осудувате? А пеете смрт за Албанци ми смо хулигани???
Ке помогнете на полицијата да се најдат виновниците?
Ми бевте у топ 5 групи , испаднавте најголеми пички...

Attachments

• Screenshot_20250805_180137_Instagram.jpg
    Screenshot_20250805_180137_Instagram.jpg
    183,3 KB · Прегледи: 85
РСМ???
Аууу, не е проблем само РСМ, потклекнаја на првото дишење во врат, а му дишат гарант. Ова е најсмешното истовремено најлошото соопштение од Македонска тифо група.

Аууу, не е проблем само РСМ, потклекнаја на првото дишење во врат, а му дишат гарант. Ова е најсмешното истовремено најлошото соопштение од Македонска тифо група.
Времето ке покаже, да потсетам паролата на Ф.А , "и ова траење ви е со рок, 2-3 години па деценија молк." .. Не би сакал искрено али ова води на тоа. Немаат мадиња да одат до крај со изваденото. Ништо чудно и да им ги предадат луѓето кои скандирале, иако верувам дека се од групата. Не секој помеѓу нив ке го поведе навивањето, а останатите да се придружат од групата ... ЈАДНИЦИИИИ

Кумани имаат долга и голема историја направено во изминатиот период, година дена.. Инфомакс скандали,влегување на терен и ова моментално што е актуелно.. Колку што сум информиран моментално групата е предводена од други водачи, старите воџи што ги водеа до пред некое време не се активни поради некоја мешаница. Ова што е објавено од нивна страна e жално за една таква НГ

Како една од нај сериозните групи во навивачки план , искочивте најголемите пичкици. Паролата со која ве пецнаа ФА искочи реалност… РЕЗИЛ

Attachments

• IMG_7089.jpeg
    IMG_7089.jpeg
    335,4 KB · Прегледи: 44
Кумани имаат долга и голема историја направено во изминатиот период, година дена.. Инфомакс скандали,влегување на терен и ова моментално што е актуелно.. Колку што сум информиран моментално групата е предводена од други водачи, старите воџи што ги водеа до пред некое време не се активни поради некоја мешаница. Ова што е објавено од нивна страна e жално за една таква НГ
Поради која мешаница? Јавно си кажаа дека е поради политика

Продадени души, 99% групата им е 14 годишњаци што очекувавте, голема слава за мали деца.

РСМ???
Топ 5 групи од кај ти тоа сега....

Ако не ви држи гзот,не глумете мангупи.Уф каков ладен туш за сите што се понадевавме на вистинска кумановско македонска приказна.Како прво не требаше на утакмица на репка во која играме со ебена Романија и на која е присутен скоро цел политички врв да го пеете тоа,требаше да очекувате и да знаете дека ќе дојде до ова а онда и да извадите муда и да го издржите а не вакво мизерно соопштение,жално...

Ако не ви држи гзот,не глумете мангупи.Уф каков ладен туш за сите што се понадевавме на вистинска кумановско македонска приказна.Како прво не требаше на утакмица на репка во која играме со ебена Романија и на која е присутен скоро цел политички врв да го пеете тоа,требаше да очекувате и да знаете дека ќе дојде до ова а онда и да извадите муда и да го издржите а не вакво мизерно соопштение,жално...
Стварно и мене не ми јасно зошто на таков тип на утакмица да се пее А бре македонче..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom