- Член од
- 7 август 2024
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море ништо не ви бега гнасни деца. Мува да прелета одма телефоните ѕвонат, со коли се прелетва, фути келнерски се фрлат од работа се излегваОдам јас по патот крив…
Прегледај го приврзокот 452503
Аууу, не е проблем само РСМ, потклекнаја на првото дишење во врат, а му дишат гарант. Ова е најсмешното истовремено најлошото соопштение од Македонска тифо група.РСМ???
Ги осудувате? А пеете смрт за Албанци ми смо хулигани???
Ке помогнете на полицијата да се најдат виновниците?
Ми бевте у топ 5 групи , испаднавте најголеми пички...
Времето ке покаже, да потсетам паролата на Ф.А , "и ова траење ви е со рок, 2-3 години па деценија молк." .. Не би сакал искрено али ова води на тоа. Немаат мадиња да одат до крај со изваденото. Ништо чудно и да им ги предадат луѓето кои скандирале, иако верувам дека се од групата. Не секој помеѓу нив ке го поведе навивањето, а останатите да се придружат од групата ... ЈАДНИЦИИИИАууу, не е проблем само РСМ, потклекнаја на првото дишење во врат, а му дишат гарант. Ова е најсмешното истовремено најлошото соопштение од Македонска тифо група.
Поради која мешаница? Јавно си кажаа дека е поради политикаКумани имаат долга и голема историја направено во изминатиот период, година дена.. Инфомакс скандали,влегување на терен и ова моментално што е актуелно.. Колку што сум информиран моментално групата е предводена од други водачи, старите воџи што ги водеа до пред некое време не се активни поради некоја мешаница. Ова што е објавено од нивна страна e жално за една таква НГ
Продадени души, 99% групата им е 14 годишњаци што очекувавте, голема слава за мали деца.Кумани имаат долга и голема историја направено во изминатиот период, година дена.. Инфомакс скандали,влегување на терен и ова моментално што е актуелно.. Колку што сум информиран моментално групата е предводена од други водачи, старите воџи што ги водеа до пред некое време не се активни поради некоја мешаница. Ова што е објавено од нивна страна e жално за една таква НГ
Топ 5 групи од кај ти тоа сега....РСМ???
Ги осудувате? А пеете смрт за Албанци ми смо хулигани???
Ке помогнете на полицијата да се најдат виновниците?
Ми бевте у топ 5 групи , испаднавте најголеми пички...
Стварно и мене не ми јасно зошто на таков тип на утакмица да се пее А бре македонче..Ако не ви држи гзот,не глумете мангупи.Уф каков ладен туш за сите што се понадевавме на вистинска кумановско македонска приказна.Како прво не требаше на утакмица на репка во која играме со ебена Романија и на која е присутен скоро цел политички врв да го пеете тоа,требаше да очекувате и да знаете дека ќе дојде до ова а онда и да извадите муда и да го издржите а не вакво мизерно соопштение,жално...