Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зафатени се , треба да обработат утре гостување во Скопје заедно со ЧкембариЛозари повторно не пријавиа гостување во Охрид.
За разлика од то, ние ги обработивме сите гостувања во Кавадарци.
Толку е муабетот.
А пак комити знаеме како минале на странски гостувања без ударно з***еturisti... daj be napolnete barem eden autobusne za drugo na rodenden ima poveke narod od vasite "gostuvanja"
kako i da e dobro e sto kolku tolku se pojavuvate da znae svetot deka barem postoite
А пак комити знаеме како минале на странски гостувања без ударно з***е
Цела Романија е за Вардар само не признават.kako navijaci.... nekogas ke go jades, ni oni ne proagale dobro vo skopje, zatoa i se palat na nas
Цела Романија е за Вардар само не признават.![]()
Пушете сега кај дпне да ви ги вратат долговите, курот на народот.Кога ќе биде цел Келн за Пелистер јавете се.
Те били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа заПушете сега кај дпне да ви ги вратат долговите, курот на народот.
За шо да ме боли срце бе ? За клуб шо титулите ќе освој на вересија и попи казна од ЕХФ. Или да ме боли за 3-4 милиони долг врзан околу вратот , и мрши политички да го роварат да прат зделки на штета на клубот? Да ме боли за пура мен дека ми го кладоја за претседател и си донесе играчи за провизија ? Да ме боли за василе од аУстралија да ме трга за нос и да ми објаснува како уште малце се ќе се среди!? Ќе си голтате подраширете устатаТе били срце а,види го последниот прилог од ЕХФ ви се смее цела Европа зане ве бива.
Za navivanjeto ve pregazija postoite za Ckembari vie imate B-kompleks na maksimumРазочараа чкембари со бројката,за навивањето да не правиме муабет.