ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене на секоја нг треба да и биде приоритет бодрење на матичниот клуб
pa navivaj i bodri go tvojot maticen klub (borec) togas zosto pogolem komita:duel: od komitite cim veke sudis:toe:

mrsh be shipo skendija na vash stadion igraa, vardar vo selo dojdovte da go gledate :pos:... aj za palister sfakam niv sekako koj gi ebe... vo vakvi momenti se gledaat prioritetite i kompleksite. :toe:
Градовите веќе се издоминираја, сега тргнавме во поход на селата (вашата лига) ко Новаци, Скопје и т.н.

Прво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме? :icon_lol:

Прво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме? :icon_lol:
Ќе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата. :icon_mrgr:

Ќе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата. :icon_mrgr:
Подобро тема да се затвори, затоа што ќе треба банови да делам, па плачете ко пички по пораки да се тргаат банови :kuracc:

Covek na uprava hihihu
Ne e pokje Komita gotovo a?
So ako e uprava, se znajme site koj sme so sme, se znaj deka ne mozi Labavo da seta Kavadarci.
I trubata ednas vasio bitola bese opcekan na rakomet pred sala i vikase: “NE IDAM JA BE VISE” a toj vodza do pred 3 meseci.
To e, site vie ne ste Komiti ko ke bidite fateni vo tesno, ama zato na forumo prvi Hools

Covek na uprava hihihu
Ne e pokje Komita gotovo a?
So ako e uprava, se znajme site koj sme so sme, se znaj deka ne mozi Labavo da seta Kavadarci.
I trubata ednas vasio bitola bese opcekan na rakomet pred sala i vikase: “NE IDAM JA BE VISE” a toj vodza do pred 3 meseci.
To e, site vie ne ste Komiti ko ke bidite fateni vo tesno, ama zato na forumo prvi Hools
Па баш дека Комита од управа го зачука убаво првиот и после како арнаутите 30 души му се пуштивте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom