ТИФОМАНИЈА!

Член од
2 септември 2016
Мислења
855
Поени од реакции
1.919
Според мене на секоја нг треба да и биде приоритет бодрење на матичниот клуб
pa navivaj i bodri go tvojot maticen klub (borec) togas zosto pogolem komita:duel: od komitite cim veke sudis:toe:

Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203
mrsh be shipo skendija na vash stadion igraa, vardar vo selo dojdovte da go gledate :pos:... aj za palister sfakam niv sekako koj gi ebe... vo vakvi momenti se gledaat prioritetite i kompleksite. :toe:
Градовите веќе се издоминираја, сега тргнавме во поход на селата (вашата лига) ко Новаци, Скопје и т.н.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
806
Поени од реакции
3.461
Шо беше на крајот гужвата имаше напад 2вс2 зад гол !?

Член од
25 октомври 2012
Мислења
835
Поени од реакции
1.363
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Прво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме? :icon_lol:

Член од
6 февруари 2011
Мислења
806
Поени од реакции
3.461
Прво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме? :icon_lol:
Ќе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата. :icon_mrgr:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Ќе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата. :icon_mrgr:
Подобро тема да се затвори, затоа што ќе треба банови да делам, па плачете ко пички по пораки да се тргаат банови :kuracc:

Член од
25 август 2011
Мислења
168
Поени од реакции
1.060
Covek na uprava hihihu
Ne e pokje Komita gotovo a?
So ako e uprava, se znajme site koj sme so sme, se znaj deka ne mozi Labavo da seta Kavadarci.
I trubata ednas vasio bitola bese opcekan na rakomet pred sala i vikase: “NE IDAM JA BE VISE” a toj vodza do pred 3 meseci.
To e, site vie ne ste Komiti ko ke bidite fateni vo tesno, ama zato na forumo prvi Hools

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Covek na uprava hihihu
Ne e pokje Komita gotovo a?
So ako e uprava, se znajme site koj sme so sme, se znaj deka ne mozi Labavo da seta Kavadarci.
I trubata ednas vasio bitola bese opcekan na rakomet pred sala i vikase: “NE IDAM JA BE VISE” a toj vodza do pred 3 meseci.
To e, site vie ne ste Komiti ko ke bidite fateni vo tesno, ama zato na forumo prvi Hools
Па баш дека Комита од управа го зачука убаво првиот и после како арнаутите 30 души му се пуштивте.

Kajgana Shop

На врв Bottom