- Член од
- 2 септември 2016
- Мислења
- 855
- Поени од реакции
- 1.919
pa navivaj i bodri go tvojot maticen klub (borec) togas zosto pogolem komita od komitite cim veke sudisСпоред мене на секоја нг треба да и биде приоритет бодрење на матичниот клуб
pa navivaj i bodri go tvojot maticen klub (borec) togas zosto pogolem komita od komitite cim veke sudisСпоред мене на секоја нг треба да и биде приоритет бодрење на матичниот клуб
Непотребни и глупи заклучоци.pa navivaj i bodri go tvojot maticen klub (borec) togas zosto pogolem komita od komitite cim veke sudis
Градовите веќе се издоминираја, сега тргнавме во поход на селата (вашата лига) ко Новаци, Скопје и т.н.mrsh be shipo skendija na vash stadion igraa, vardar vo selo dojdovte da go gledate ... aj za palister sfakam niv sekako koj gi ebe... vo vakvi momenti se gledaat prioritetite i kompleksite.
Милорад го јадел стапот од лозариШо беше на крајот гужвата имаше напад 2вс2 зад гол !?
https://www.youtube.com/watch?v=ADqTdI8OoXM&ab_channel=FFMMacedonia -5:50 Има видео не знам ова кој што јадел,па и 30 души му се пуштија на крај за ништо да не направатМилорад го јадел стапот од лозари
Хахахахаха какво јадење бе он ги запука на почеток после 30 души се пуштија.Милорад го јадел стапот од лозари
Ќе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата.Прво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме?
Подобро тема да се затвори, затоа што ќе треба банови да делам, па плачете ко пички по пораки да се тргаат бановиЌе ти одговорев ама имаш мало куре ќе ја затвориш темата.
Covek na uprava hihihuПрво Чкембари со муабетите дека Комити користат ножеви и маваат со камења, сега и Лозари 30 на 1 и тоа на човек од управа. Има некое ново братство со Шверцери за кое не знаеме?
Па баш дека Комита од управа го зачука убаво првиот и после како арнаутите 30 души му се пуштивте.Covek na uprava hihihu
Ne e pokje Komita gotovo a?
So ako e uprava, se znajme site koj sme so sme, se znaj deka ne mozi Labavo da seta Kavadarci.
I trubata ednas vasio bitola bese opcekan na rakomet pred sala i vikase: “NE IDAM JA BE VISE” a toj vodza do pred 3 meseci.
To e, site vie ne ste Komiti ko ke bidite fateni vo tesno, ama zato na forumo prvi Hools