- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.204
- Поени од реакции
- 43.283
Ако е харам да јадете прасечко, веројатно е харам и да личиш на прасе. Кажете му на гудево ваше нека симне троа некое килце да не испукаат плочките под него.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е харам да јадете прасечко, веројатно е харам и да личиш на прасе. Кажете му на гудево ваше нека симне троа некое килце да не испукаат плочките под него.
Znaci tie nasi clenovi tepaa zeni i deca, a posle izedoa nekolku udari od sverceri koi ustvari ne ni bea prisutni dodeka komitite tepaa zeni i deca, ama se teleportiraa na most i gi tepaa komitite otposle. Dobra logika.
Јас разбирам повеќе продадени реквизити повеќе пари и дека Скопје голем град, повеќе групи итн...мене мислата ми беше дека можеби треба да ги едуцирате/информирате тие што купуват реквизити дека треба истите да се пазат, шо значи одземен реквизит за групата па и за нив итн... или па да напрајте дистанца од реквизити за масовна продажба(да не го содржат името на групата) и оние кои би "вределе" нешто ако паднат со посебна етикета. Ваша работа, ваш проблем е само кажав мое размислување.
Мене конкретно друго ми беше поентата (остај шо се зезав за клубот на народот ) , жалосно е за толку голем град да 30 години се нема направено здраво ривалство т.е. градски дерби да биди полн цел стадион. А и чисто ме интересираше колкава ви е моментално фан базата.
И пред некое време нешто слично пишав на темата , ама пре мислам е крив работнички шо немат/немале капацитет и интерес да створат фан база.
Ако имаше некакво градско ривалство како во кошарката МЗТ Работнички на вакви дуели ќе има и над 15к
E glup eden "Не тепајте поединци кои немаат врска со навивачи"Изгледа на самиот себе мислел кога пишал погоре "Не тепајте поединци кои немаат врска со навивачи"
Дај баталете ги, нит постојат нит па некогаш ќе имаат респект од било кого. Се замараме тука со 15-тина маалци...толку им е групата.
Сега ги гледам фотографииве од вчера, лудило искрено. Пак ќе кажам, по мене најдобрата слика беше не на стадион, туку во парк. Преполн со народ дојден за натпревар...полека се враќа се. Само да се тера здраво како и досега.
Комити и Шверцери може да се сретнат само ако Вардар и Шкупи играат финале куп на Македонија , тоа ти е еден натпревар и мора да дозволат публика од двете страни .Zalno e so nema navivacki duel so Sverceri. To bi bilo spektakl. I derbi so vistinska omraza.
Ova Bt-Sk vistina e i ke bidi, ama se se svedva na rivalstvo. Po potreba i se pokazvalo posle utakmica zdrav mentalitet i se pomagalo.
Ova so sloga e vekje druga kategorija. Ili zalno ili pak poarno, da ne se napraj nova vojna![]()
Забраната важи само за Вардар и Пелистер како клубови (поради инцидентот во јане лани), останатите клубови имаат дозвола да примаат гостински навивачи.Добра најава (конечно) да извадите.
Него со слика од предходното коло до кај сте?
П.С и како сега вака јавно правите најава за гостување? Ви одобрија? Нели забрана имаше за цела сезона?