ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Nema zbor se znaj deka taka treba I nema lutenje iako sum jas celo vreme za kodeks se znaj inaku licna karta ,slekvanje dali nosi obelezja ili ima tetovaza no ne e uspeh nitu nasite so objavile slika ,nitu pak na vasite random nekoj so go udrile no se znaese deka do ova ke dojdi ,samo kako so rekov site se znajme I prva I vtora I treta ekipa nemase potreba na deca ama jbg se desava samo da nema mnogu zla krv oti posle se e dzabe steta so se igra derbi bez dve NG ova na nisto ne lici a rakometo posebna prikazna ubo e nesto da se desava no so isaf da ne bidi posle kasno, pozdrav I mislam deka treba da ja prekinime tuka ovaa diskusija oti ke se isili pak komarot na forumot a ne tamu kaj sto treba na tribina

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Се согласувам, и ова е тоа што го зборам ние може да не се сакаме и се ама мора да има некои граници и мора да го негуваме ова ривалство, затоа јас лично не се радувам кога Пелистер е во лоша ситуација, јас лично сакам силен Пелистер за да има и силен Вардар а и нормално со тоа и ривалство и одлично натпревари помеѓу нас самите. Па греота е бе да му ебам мајката 30 години да не се изигра еден натпревар во сабота навечер под рефлектори во Битола или во Скопје со две навивачки групи и со сите салтанати.

Се согласувам, и ова е тоа што го зборам ние може да не се сакаме и се ама мора да има некои граници и мора да го негуваме ова ривалство, затоа јас лично не се радувам кога Пелистер е во лоша ситуација, јас лично сакам силен Пелистер за да има и силен Вардар а и нормално со тоа и ривалство и одлично натпревари помеѓу нас самите. Па греота е бе да му ебам мајката 30 години да не се изигра еден натпревар во сабота навечер под рефлектори во Битола или во Скопје со две навивачки групи и со сите салтанати.

Здравје следна сезона ако останеме во прва лига сигурно ќе има ноќна утакмица во Битола.

boze zdravje naredna godina ke ima dve sredbi pod reflektori. Isto taka da se izdejstvuva da se trgnat zabranite na rakomet naredna godina. Falea denes ckembari za derbito da bese vo poln sjaj i 10 pati potenzicno. So nadez deka ke se sretnat sega za kupot (daj boze finale) togas ne smeat da zabranat, pa ke bide feshta u SK :)

Здравје следна сезона ако останеме во прва лига сигурно ќе има ноќна утакмица во Битола.
Da ke ima nokna no za zal ako se pocni so renoviranje na tribinata na Leto kako so e planot ke nema realno uslovi za gostuvanje na nitu edna NG oti ke bidi vo upotreba samo edna tribina a taa garant ke bidi polna protiv vas taka da mnogu tesko edino ako se ostaj nekoj sector od starata tribina posleden da se renovira za da mozi da dojdat navivaci so e do nas se ke naprajme da ima uslovi kako godinava so na site NG mu bese dozvoleno no isto ke bidi za vas slednata sezona no se razbira prvo dogovor deka ke igrate slednata polusezona na gradski za da mozi I nie da dojdime ako ne zaebite kako prethodniot pat da igrate Madzari nema so da se lutite I barate gostuvanje se znaj inaku nasiot stav site kade ke ne primnat mozi da dojdat so razlika so rekov deka e najaveno renoviranje I zatvoranje na starata tribina no oficiljano I sega cela sezona bese zatvorena no eve se godruvase pa da sme zdravi I zivi do na esen mislam deka ke se dogovorime ima vreme boze zdravje nie ednas da vlezime prva liga a vie da ostanite posle ke dumame prajme pozdrav

P.S.Za site vazi is istoto osven za Gostivar oti ne ostaja nadvor pred stadion tie duri sum ziv nema da dojdat Bitola ne dve more cetiri tribini da ima nema da dojdat poradi nivniot klub I komesar za bezbednost samo reprocitet kako za nas taka I za drugite !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Евабте мајка со тоа социјалните мрежи и едните и другите за лајкој .
Прво објавија стикери од железарница, после јужна трибина како и да се викат слика од автокоманда , денес сега читам дека за време на утакмица слика видео шо и да е на профил и го јадел некој рандом за џабе.
Се сте хулигани пред тастатура и едните и другите , најјаки сте на форум и фејзбук , денес го јаде некој за ништо , ама друг пат можи да го јади и друг за ништо од било која страна од социјални мрежи хулигани курлење , ама некогаш ќе се згреши чоекот шо ќе го јади за џабе , па после ќе го јадат сите .
Така да намалете доживјај и силите комарот дури не оди се јабана и едните и другите .

Евабте мајка со тоа социјалните мрежи и едните и другите за лајкој .
Прво објавија стикери од железарница, после јужна трибина како и да се викат слика од автокоманда , денес сега читам дека за време на утакмица слика видео шо и да е на профил и го јадел некој рандом за џабе.
Се сте хулигани пред тастатура и едните и другите , најјаки сте на форум и фејзбук , денес го јаде некој за ништо , ама друг пат можи да го јади и друг за ништо од било која страна од социјални мрежи хулигани курлење , ама некогаш ќе се згреши чоекот шо ќе го јади за џабе , па после ќе го јадат сите .
Така да намалете доживјај и силите комарот дури не оди се јабана и едните и другите .
И мене не ми е јасно што им беше филмот на чкембари, т.е. на тие што ви водат социјални мрежи. Намерно постираат стикери и слики од Автокоманда за да се покажат мудоњи. Провоцираат дека биле на ,,екскурзија,,, и како јаготка на шлагот постираат слика на официјален профил ЗА ВРЕМЕ НА УТАКМИЦА. Зошто? Која била целта не можам да разберам. Со таква слика ја загрозуваат безбедноста на сите што имаа лична карта од Битола. Нема логика. Јас не би се замарал искрено, ама нормално дека дечки кои живеат поултрас живот ќе направат претрес низ сала. Како што беше нормално кога ваши екипи правеа претреси на тумбе кафе пред некоја година.

И мене не ми е јасно што им беше филмот на чкембари, т.е. на тие што ви водат социјални мрежи. Намерно постираат стикери и слики од Автокоманда за да се покажат мудоњи. Провоцираат дека биле на ,,екскурзија,,, и како јаготка на шлагот постираат слика на официјален профил ЗА ВРЕМЕ НА УТАКМИЦА. Зошто? Која била целта не можам да разберам. Со таква слика ја загрозуваат безбедноста на сите што имаа лична карта од Битола. Нема логика. Јас не би се замарал искрено, ама нормално дека дечки кои живеат поултрас живот ќе направат претрес низ сала. Како што беше нормално кога ваши екипи правеа претреси на тумбе кафе пред некоја година.

Да не пишам пак, еве го моето мислење за ова во Рк.Пелистер шо го пишав:

Абе луѓе дерби е ова или не?

Нормално е да има тензија и вакви случки.
ТО Е ДЕРБИ!!! :cool:

Не можи да си Битолчанец а да очекуваш лабаво да одиш да гледаш во Јане, и обратно…
Колку пати сме начекале ние скопјани, па и членој на комити. Имало некоја воспитна и толку :)

Треба да знајш кој е ризикот кога веќе влегваш в сала кај ривал. Ако не, седи дома како другите.

И да нема слики по интернетот, пак очекуваш нешто и се прат патроли, сепак сме ривали.
Не оправдувам напад кон рандом фанови, ама ете не било ништо страшно… Така да нема потреба од кревање фама.

Еве и мене не ми е јасно ама очигледно рич на социјални медиуми не смее да трпи
Автоматски споено мислење:

Да не пишам пак, еве го моето мислење за ова во Рк.Пелистер шо го пишав:

Абе луѓе дерби е ова или не?

Нормално е да има тензија и вакви случки.
ТО Е ДЕРБИ!!! :cool:

Не можи да си Битолчанец а да очекуваш лабаво да одиш да гледаш во Јане, и обратно…
Колку пати сме начекале ние скопјани, па и членој на комити. Имало некоја воспитна и толку :)

Треба да знајш кој е ризикот кога веќе влегваш в сала кај ривал. Ако не, седи дома како другите.

И да нема слики по интернетот, пак очекуваш нешто и се прат патроли, сепак сме ривали.
Не оправдувам напад кон рандом фанови, ама ете не било ништо страшно… Така да нема потреба од кревање фама.
Па не е баш нормално оти го јаде некое дете за некој од дома од тастатура шо објавил слика со стикер од сала.

Можел да објави со слика од фацата па тој да го јади место детето.

Последно уредено:
Еве и мене не ми е јасно ама очигледно рич на социјални медиуми не смее да трпи
Автоматски споено мислење:

Па не е баш нормално оти го јаде некое дете за некој од дома од тастатура шо објавил слика со стикер од сала.

Можел да објави со слика од фацата па тој да го јади место детето.

Премногу слики излегоја јавно од луѓе шо ојдоја. Така да можело да го “јади” секој.Вервај дека и со фаци кладоја слики. :D
Така да стојам на то, мирно и сигурно само дома пред тв :)

Искомуницирано е со сите, се е океј(y)
Олабајте се.

Сигурно и за ова сме криви, плачевте плачевте, фанови, фанови, деца жени баби на крајо не да плукавте туку се посравте кај шо лижевте.
Ама ако измислете некоја приказна некое оправдување ќе ве верват како и до сега ние криви ќе бидиме
IMG-63bd0c96aec587350b2c8d2586719435-V.jpg

Сигурно и за ова сме криви, плачевте плачевте, фанови, фанови, деца жени баби на крајо не да плукавте туку се посравте кај шо лижевте.
Ама ако измислете некоја приказна некое оправдување ќе ве верват како и до сега ние криви ќе бидиме
Прегледај го приврзокот 412461
Ова не требало

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom