ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, па како само ви зимате реквизити на деца, исто га направисте и у Куманово дете фан дошло да гледа утакмицу и ви му га зимате шал исто и туј, непотребно малтретирање на деца.
А шо дошло да гледа дете на екскурзија со маица Кумани во Битола??
По два муабети се гледа дека не си навивач.

Си замислуваш дека сме се закренале ние сите да ги напаѓаме децата од Куманово. Еве јас појма немав за случката.
Го начекале деца му ја зеле маицата, толку е. Ако не го начекале ќе гледавме објави по Тик Ток со маицата низ Битола, тогаш немаше да е невино дете туку мангуп :D
Олабај се ајде, ништо посебно;)

Си замислуваш дека сме се закренале ние сите да ги напаѓаме децата од Куманово. Еве јас појма немав за случката.
Го начекале деца му ја зеле маицата, толку е. Ако не го начекале ќе гледавме објави по Тик Ток со маицата низ Битола, тогаш немаше да е невино дете туку мангуп :D
Далеко брат од тој дека е била Кумани маица или маица сс било какв натпис на групу, фан маица обична верују и дека сс тој ќе се фалите. Само уништување екскурзију на деца и ништо не е добиено сс одземање фан маицу на дете.

Drzi go istovo mislenje ko ke sretnat dete so majca ckembari ili dres od pelister :)

• Хаха
Reactions: bkl
Back
На врв Bottom