ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Srbite imaat pogovorka "Čega se pametan stidi, time se budala ponosi". Beda nevidena ste, shlajm da ne frli chovek na vas, pomalce vredni od toa ste. Kazhete mi sea, odgovorete mi, ubavo e sho koristevte na humoristicen nacin izvadoci od pesna posvetena na najgolemata tragedija vo mkd od strana na bugarite vo 2-ra svetska vojna so cel da se potsmevate na Lozari? Ebave bugarashite..

lol

Screenshot_20260506_044404_Chrome.jpg

Тогаш џабе сте правеле кореографии и пееле песни кога нема промени. Лозари со една кореографија ја променија цела структура на Тиквеш.
Лозари без амин на Мите Лимунада на мочање не може да одат, ќе мењале они управа со кореографија. У светот на бајките можда...
Во топ 10 најсмешни постови, а 20 години сум скоро на форумов :D

Лозари НЕ ПОБАРАА ПРОМЕНА ВО КЛУБОТ. Немаа НИШТО ПОВРЗАНО СО СИТЕ матни зделки во клубот.
Кореото нивно беше исклучиво контра форсирањето од ФФМ на Вардар.

Тоа предизвика ФФМ да ги избрка неколку луѓе од Тиквеш кои беа останати од претходната вмровска структура во ФФМ, блиска со Мети.

После тоа еден од нив лета од позиција спортски директор во Тиквеш. Инаку типот е вардарец од Драчево, не знам ни како завршил на позиција во Тиквеш. Денес отказ добива и тренерот Христов.
Двајцата небитни во Тиквеш ко семафор во Неготино.
Се знае кој е бог и батина во клубот и преку кого оди се'. Тоа е Мито.
Ќе местат факинг Борче Христов и Бубе од Драчево, без амин на газдата. Тоа може во светот на учениците од Златан Стремац.

Соопштението објавено во име на турскиот спонзор со име на мексички мафиозо. А турците одамна си заминаа колку што знам и Мито го презема пак клубот целосно.

Пак ќе кажам, ТАКВО КОРЕО БЕЗ АМИН НА МИТО не се вади. Си игра некоја игра човекот и како што кажав веќе, ми личи дека сака да се отараси од клубот.
Тие Турците од почеток на сезоната се повлекоа за пар месеци. Овој од „мексичкиот“ картел е сасвим друг, секако опет дел од некои турски шеми...

и едните и другите се вечно обесправени, калимеро до калимеро. Никако да им престанат маките испаѓа на крај
Автоматски споено мислење:

на таа тема имаме веќе зборено и беше осудена од пола тука и прогласена за пропуст кој несмее да се повтори. А кога сме кај најголеми трагедии, поготово во поновата историја тоа се 1963 земјотресот, Кочани i 2001. За едно од овие три како што викаш на хумористичен начин се пее и ден денес од сите тие кои што имаат комплекс од Скопје и Комити и тука гледаме само правдања као само песна било, ова она а ниту еден не се најде да го осуди, додека пола од Комити одма изреагираа за паролата за која ти зборуваш. Двојни стандарди друже, двојни стандардиии. У право си за Čega se pametan stidi, time se budala ponosi" само што треба да се погледнеш у огледало прво...
Nitu eden ne ja osudi druze, nego samo relativiziranje imashe od vasha strana deka "pa ne e kako shto ste sfatile, ne znam zoshto ste se fatile" itn. Od strana na Lozari, 63 se nema peeno od 2008-09 max, ODGOVORNO TI TVRDAM. Debilno skandiranje, debilna pesna i site se so toj stav. Vie ste peele za TAT, Ckembari vi peele za 1963.
P.s. vas ve ebe kozarot i se raduvate na vakvi tituli, taka da mislam deka sepak ogledaloto za vas ostanuva. Bidi mi pozdraven i sekoe dobro

Back
На врв Bottom