ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ја завршив темата за турнирот,затоа се надовржав на локацијата каде е одржан турнирот а не отидов на нешто трето. Кога кажав да ги отселите мислев да ги изгаснете тотално бидејќи не беа активни долго време и додека вие играте во таа сала тие прават графит позади вашата сала. Нема никаква логика тие графити да стојат таму а вие да имате графит на 10метри од нивниот, не владее братство и единство па да се дозволуваат такви глупости. Ве има најмалку 20пати повеќе во градот од нив и да удрат на вашите графити не можете да се справите со бројка од 5-30 луѓе? Ајде сега ке направам комити графит на вашата сала и што потоа? Ке остане таму? Бидејќи по твоето ако ми го тргнеш графитот и направиш Кумани,јас ке дојдам и ке ги ишарам сите ваши,а ја сум еден а вие 200...Која логика? , србоманите не треба да постојат таму. Не им е место таму и крај. Смешно е да имаат графит до вашиот,до вашата сала........
Не фрљај злу крв кудешто гу нема, апсолутно нема ништо србоманско, нити па крај е гробарски, сисо мала, боли не за твоју логику, од куде ти идеја дека не биле активни, појма немаш што и како и зошто било, не се просеравај по повод на хуманитаран турнир, пишују од налог на фрањевца, прашај човека куде да не најдеш 5/6 душе и удри фрајеру.

Како не беше планиран нападот?Па дечкото шо бегаше бос и пукнат во устата по телефони звонеше и снимаше на трибина.Ништо не ве вади од ова СПРИНТЕРИ

cigo koga planiras napad ne ides so vlecki... ama ok, ti od bairo si pa najverojatno samo toa mozes i da si dozvolis

Тоа дека новиот воЏа ви е пичка у 2 саати 2 пати цимоли. Пички едни кога треба да дојдете во судир со права екипа на Комити се пичите
ti brat vekje neznajsh shozborash.
koe cimolenje?mochanje jadovte i pred jane,
chetvorica vi sedevme vo crta nese osmelivte da napadnite,se derevte samo kako nekoj budali si mislevte ke vi se uplashime,probavte i so zakana deka ke ne "zbrcate" so nozh ama i toa ne vi uspea.Posle od ko sfativte deka ja utnavte prajte film deka ste se "javuvale" i ste ni "blicale" to i samiot znajs deka e prikazna za mali deca i deka samo mozis tuka da gi lazis lugjeto za pomirno da spiesh navecher.Priznaj poraz i kraj!

Не вие срам да јадите ќотек од "пиленцата"? Спринтери запад
Drugarce ne sum od Komiti , samo sum realen. Ne se sramite toa sto komiti vi dojdoa 5-6 a vie vo bus 30 luge? Videoto od komiti trae okolu 30 sekundi. Vie za tie 30 sekundi ne uspeavte da izlezete na otvoreni vrati od avtobus da gi izbrkate barem? Eden vas clen pisa demek imale komiti baklji? Alo decki imase tipot baklja na sredna vrata vi ja frli i vie vo rok od 2-3 sekundi ja vrativte nadvor(mozebi soferot ja frlilil, hhaa). Pa nemavte li muda da ja zemete bakljata i da izlezete odma i da gi napadnete ili madinjata bea zamrznati na +35 vo Skopje? I uste naogate izgovor baklji imalo zatoa ne sme napadnale. Pa bakljata vi ja frlija vo bus i vie mesto da ja zemete i vie da napadnete so taa baklja vie se krievte vo busot!!!

ti brat vekje neznajsh shozborash.
koe cimolenje?mochanje jadovte i pred jane,
chetvorica vi sedevme vo crta nese osmelivte da napadnite,se derevte samo kako nekoj budali si mislevte ke vi se uplashime,probavte i so zakana deka ke ne "zbrcate" so nozh ama i toa ne vi uspea.Posle od ko sfativte deka ja utnavte prajte film deka ste se "javuvale" i ste ni "blicale" to i samiot znajs deka e prikazna za mali deca i deka samo mozis tuka da gi lazis lugjeto za pomirno da spiesh navecher.Priznaj poraz i kraj!
Koj bil znaj.

Drugarce ne sum od Komiti , samo sum realen. Ne se sramite toa sto komiti vi dojdoa 5-6 a vie vo bus 30 luge? Videoto od komiti trae okolu 30 sekundi. Vie za tie 30 sekundi ne uspeavte da izlezete na otvoreni vrati od avtobus da gi izbrkate barem? Eden vas clen pisa demek imale komiti baklji? Alo decki imase tipot baklja na sredna vrata vi ja frli i vie vo rok od 2-3 sekundi ja vrativte nadvor(mozebi soferot ja frlilil, hhaa). Pa nemavte li muda da ja zemete bakljata i da izlezete odma i da gi napadnete ili madinjata bea zamrznati na +35 vo Skopje? I uste naogate izgovor baklji imalo zatoa ne sme napadnale. Pa bakljata vi ja frlija vo bus i vie mesto da ja zemete i vie da napadnete so taa baklja vie se krievte vo busot!!!
Не е само тоа работата,имаат и патосиран член што излезе со неколку чкембари од предна врата, само он јунакот се пушти ама изеде помрачина, другите околу него само актери.Кога стана сирот незнаеше каде тера.
Screenshot_20250901_071935_Instagram.jpg

Не е само тоа работата,имаат и патосиран член што излезе со неколку чкембари од предна врата, само он јунакот се пушти ама изеде помрачина, другите околу него само актери.Кога стана сирот незнаеше каде тера.
Прегледај го приврзокот 454465
abe ti kako imash pravo da zborash ko ne ni beshe tamu.ko prvo i prvo dete maloletno go spuka adrenalino nepromisleno izleze..i neizleze od prednata vrata od zadnata izleze uste eden fakt deka lazhish i deka neznajs sozboras..sramota e i glupo da pushtime slika od deteto,1 grebnatinka nema samo mu beshe skinata bluzata..i dosta nepraj filmo mi se povrakja dur te chitam kako nekoj poet da si..pomraachinaaa ... paatosirannn...REEZIL

Прегледај го приврзокот 454465

Прашај го срикото шо е патосирање сам шо го остајвте.._attachments_att-jezcxe9dnrbu-71tioh46ktjb7g-sao2uzfo1qs92so-jpeg.454444_.jpeg

Нема потреба профилите на Комити да се објаснувате со чкембоси, они никогаш не губат и се секогаш најјаки. Еве на крај искочи и дека во сала биле супериорни а не дека кружеа како глувци да застанат под камери и до обезбедувањето па после тоа да ги испраќаат со цел кордон ебр. За тоа вчера и не треба да де коментира се е јасно како ден. Се гледаме во среда.

Можам да замислам што ќе се случеше во обратна ситуација 5 Чкембари бус да нападнат една минута да ни се тука ние завеси да си местиме во бусот. Па уште клип извадиле 30 души на 5 им викаат елате бе... Веројатно и кореографија ќе нацртаа и песна ќе смислеа за настанот со додадени мотиви, збори ми за митомани и спинување, за една случка секој од трибина знае и кој бил и што направил и што рекол, страшно нешто.

Прашај го срикото шо е патосирање сам шо го остајвте..Прегледај го приврзокот 454467
Овај дур јадеше ќотек другарчињата негови од карши гледаја и фрлаја камења како и вообичаено само салба прецизност имаја овај пат. Еднио па зеде камен од неговата гла поголем и седеше вкочанет, ко се доближивме до него го пушти на земја.
На состанок зборнете како сакате групата да си ја преименувате - спринтери запад, козари запад или каменковци запад.

Овај дур јадеше ќотек другарчињата негови од карши гледаја и фрлаја камења како и вообичаено само салба прецизност имаја овај пат. Еднио па зеде камен од неговата гла поголем и седеше вкочанет, ко се доближивме до него го пушти на земја.
На состанок зборнете како сакате групата да си ја преименувате - спринтери запад, козари запад или каменковци запад.

Napadnete vie 5 dusi cel bus na Komiti, stojte, pa da vidime u sto ke se preimenuvate.

Komiti pokazaa muda, ali imas pravo, vreme e, pokraj muda i pamet da pokazat, pa da ve nacekaat takticki, nadbrojno, otcepena pomala grupa, pa da vidime togas sto ke se pee.

Jedino mi e zal, sto ovaa energija treba da se nasoci nakaj "brakjata", a ne megju nas...

Последно уредено:
Можам да замислам што ќе се случеше во обратна ситуација 5 Чкембари бус да нападнат една минута да ни се тука ние завеси да си местиме во бусот. Па уште клип извадиле 30 души на 5 им викаат елате бе... Веројатно и кореографија ќе нацртаа и песна ќе смислеа за настанот со додадени мотиви, збори ми за митомани и спинување, за една случка секој од трибина знае и кој бил и што направил и ш

Можам да замислам што ќе се случеше во обратна ситуација 5 Чкембари бус да нападнат една минута да ни се тука ние завеси да си местиме во бусот. Па уште клип извадиле 30 души на 5 им викаат елате бе... Веројатно и кореографија ќе нацртаа и песна ќе смислеа за настанот со додадени мотиви, збори ми за митомани и спинување, за една случка секој од трибина знае и кој бил и што направил и што рекол, страшно неш
Нека ви раскажи како беше и шо беше тој ќелавиот типичен скопски сељак најубо знај. Ајде сега јаќи припреми за наше наредно гостување во вашето село пак да нападните и пак живи да го јадите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom