Ако убијците КБЈ што ви се херои ги сметате за обични фанови ...... не знам што да кажам. Еднаш велиш ферски 20 на 20 еднаш обични фанови. Нема што да дебатирам со таквите како вас лешинари што напаѓаат 3-4 на еден човек.
Автоматски споено мислење:
А сигурно ли во Скопје си седел Некои од вас мешаат баби и жаби. Фан обележја може да носи и некој дедо од 70год и тој може да биде сретнат од некоја група и да му биде маицата одземена па некој тука да се пофали дека е на ферски начин падната, а кога ќе видиш посебни маици за некоја подгрупа тогаш станува збор за навивачи на клубот(ултрас).
Кога беше РК Вардар шампион луѓе и од други градови купуваа маици на Вардар и можеби од невнимание ќе поминат преку Камен мост и некој ќе ги застане дали тоа значи дека и тие се навивачи(ултрас) на Вардар ? Секако дека не.
Nema potreba da se jademe zivi na forumot vistinata e ova pisavme vo kolku satot da se sretneme I vo koe mesto dojdovme cekavme ve nemase ni eden clen od vasata grupa crveno crni ni ne dojdevte da imate dokazi deka bevte vo istoto mesto povelete pratete sliki video i nema potreba za poveke detski muabeti se gledame cao prijatno !
Братко, колку утакмици имаше Куманово играно во таа сала? Салата е буквално на 15метри од нивните графити, да треба да ги "отселите" , нека не ни прават графит зошто сте им воопшто дозволиле да имаат графит тука? Колку знам братот И.Д живее тука многу блиску, имате графит до нивен графит вие нормални сте? Не се заебавај замисли толку ги мрзите србоманите толку сте против нив , разбирам и да немаат некоја екипа,да не се активни тоа ви е плус мотив да ги отпишете засекогаш, а вие им дозволувате да си прават графит веднаш до вашиот???
Не може да ми биде јасно,имате ли некаков договор со нив,родбински врски или што е фората?
На "нож" сте со црвено белите а со овие што ви шетаат во дворот делувате пријателски баш ... Нека пише уште некој ако го познава Куманово добро од постарите..
Автоматски споено мислење:
Далеку сте од тоа што знаете дека правите,не зборувам за турнирот. Ке се навратам 2-4 недели назад. Што беше соопштението? Најсрамното во мкд тифо сцената, Ке соработуваме со полицијата, СЕВЕРНА Македонија...??? Им се исравте во уста на сите што ве подржуваа. Од поединци до групи. Полицијата ви го пипува соопштението ебаве пичките вие сте знаеле што правите
Не знам да разговарам како тебе едно почнеш да збориш отидеш на скроз друго.
Сите тука што малку ме знаат на форум, знаат дека не знам да се расправам сакам само да разговараме и да разрешиме дилеми .
Почна за турнирот да збориш те прашав што точно не ти е јасно отиде на трета тема.
Во врска со тоа соопштение лично не се согласувам ама можеш и сам да претпоставиш каде и како е пишувано.
Со тоа отселување на некоја заедница од град еве пиши ми пп и дојди ја ќе те упатам кај се движат, излегуваат па ти отсели ги.
Графит имаат еден ако земеме да го ишкртаме повеќе штета може ние да имаме затоа што и нашите ќе бидат на удар што се многу повеќе.
Не знам да разговарам како тебе едно почнеш да збориш отидеш на скроз друго.
Сите тука што малку ме знаат на форум, знаат дека не знам да се расправам сакам само да разговараме и да разрешиме дилеми .
Почна за турнирот да збориш те прашав што точно не ти е јасно отиде на трета тема.
Во врска со тоа соопштение лично не се согласувам ама можеш и сам да претпоставиш каде и како е пишувано.
Со тоа отселување на некоја заедница од град еве пиши ми пп и дојди ја ќе те упатам кај се движат, излегуваат па ти отсели ги.
Графит имаат еден ако земеме да го ишкртаме повеќе штета може ние да имаме затоа што и нашите ќе бидат на удар што се многу повеќе.
Ја завршив темата за турнирот,затоа се надовржав на локацијата каде е одржан турнирот а не отидов на нешто трето. Кога кажав да ги отселите мислев да ги изгаснете тотално бидејќи не беа активни долго време и додека вие играте во таа сала тие прават графит позади вашата сала. Нема никаква логика тие графити да стојат таму а вие да имате графит на 10метри од нивниот, не владее братство и единство па да се дозволуваат такви глупости. Ве има најмалку 20пати повеќе во градот од нив и да удрат на вашите графити не можете да се справите со бројка од 5-30 луѓе? Ајде сега ке направам комити графит на вашата сала и што потоа? Ке остане таму? Бидејќи по твоето ако ми го тргнеш графитот и направиш Кумани,јас ке дојдам и ке ги ишарам сите ваши,а ја сум еден а вие 200...Која логика? , србоманите не треба да постојат таму. Не им е место таму и крај. Смешно е да имаат графит до вашиот,до вашата сала........
каков капетан со мегафон и удрен на метан тестерон си што не прифаќаш фер 4на4 туку пуна гас накај битола кажи ајде шо збореше не сум дојден со реквизит остајте меее хехе
Ај вака како прво види од каков акаунт е пратена понудата( направен во Понеделник со едно мислење), искрено секој може што сака да напише тука не треба да се зима здраво за готово, во петокот кога требаше да се појават нигде ги немаше и со тоа завршувам на оваа тема истиов одговор е и за другиот ваш член што напиша нас не бркате по автопат а на нив не им се појавивте, сите знаеме дека има многу други начини како да се направи фајт а тоа не е понуда на форум од ирелевантен акаунт. (После свадба тапани)
Второ ако е ова вистина стварно е срамота но 90% сум сигурен дека не е поради тоа што тврдам дека никој од потесниот круг на Комити и дечките што би направиле ваква акција (ако е воопшто акција, не знам не сум запознаен со случката дали било планирано или несакајки сте се погодиле) не би користеле нож посебно не на македонци... Додека пак исто од ваша страна се збореше дека и во Новаци сме носеле ножеви и дека сте имале слики и видеа, а сликите и видеата еве уште не сте ги пратиле( освен тоа што го пративте што мислевте дека е мачета беше каиш) така да тие што бевте кажете да бегавме или ништо не пишувајте ќе има поголема разбирачка одколку цело време да зборите комити со ножеви вака така.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.