- Член од
- 21 февруари 2025
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 7
Ме интересира дали ќе ја прифатите поканава од шпонов за вечер во 11?Ооо @ZelenoBel те чекам вечер кај водовод еве јавно да читат и @Goran Bt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира дали ќе ја прифатите поканава од шпонов за вечер во 11?Ооо @ZelenoBel те чекам вечер кај водовод еве јавно да читат и @Goran Bt
За да нешто кажеш, прво треба да си информиран барем нешто, овј турнир е меморијалан у част на 10 године од загинување на нашега брата од трибину, одржан за прв пут и сасвим солидно сработен, котизација од екипе немаше, претржно екипе направени од људи од трибину за да се испоштуе име и дело на Маку, нормално поканети бесва најблиски од његову фамилију кои имасва говор на почетак на турнир и бесва активно укључени у организацију на исти цело време...такој да немој много да сереш около тој куде идев паре и како и што, него ако те интересира покушај да дознаешИскрено ме изнервира ова, пишав коментар колку е котизација по екипа/играч и како би било супер да имаат донаторска кутија и да се испочитува семејството на починатиот член, во обзир колку време не беа активни искрено дпбро би било да се испочитува фамилијата,огромен гест би направиле да ги потсетат луѓето дека навистина не го заборавиле после толку години. Пишав добронамерен коментар а избришан е, па сега мислам што стои позади ова, разбирам и парите да одат во групата ,но зошто да се избрише коментар? Ми стануваат појадни и појадни. А исто така хуманитарен турнир е за да си го полнат џебот?
Ја искрено не сфатив што те изнервира ако можеш појасни би сакал да знам и ако може да ти објаснам.Искрено ме изнервира ова, пишав коментар колку е котизација по екипа/играч и како би било супер да имаат донаторска кутија и да се испочитува семејството на починатиот член, во обзир колку време не беа активни искрено дпбро би било да се испочитува фамилијата,огромен гест би направиле да ги потсетат луѓето дека навистина не го заборавиле после толку години. Пишав добронамерен коментар а избришан е, па сега мислам што стои позади ова, разбирам и парите да одат во групата ,но зошто да се избрише коментар? Ми стануваат појадни и појадни. А исто така хуманитарен турнир е за да си го полнат џебот?
На ваков мајтап поголема е шансата некој од кај нас да поверва и да се појави одколку од кај нив.Ооо @ZelenoBel те чекам вечер кај водовод еве јавно да читат и @Goran Bt
Ме изнервира зошто е избришан коментарот,нормално дека ке имам лошо мислење после тоа.Ја искрено не сфатив што те изнервира ако можеш појасни би сакал да знам и ако може да ти објаснам.
Гледам си спомнал да се испочитува фамилија си сакал и зошто мислиш дека тоа не е направено?
Скопје е голем град и Комита/фан на Вардар може да биде буквално секој и да се шета и до маркет во маица на Комити. Ваши членови следат поединци како примерот со Саздо и така напаѓаат. Како некој од Кисела Вода или не знам Маџари ќе успее во Маџари да речам да соблече маица на шверцери кога тие маици се носат Сарај - Чаир - Арачиново - Кондово или гето - комбинација.Vcera ve baravme ve nemase eve javno da citat site Vecer kaj vodovod u 23.00
Имав добронамерен коментар ако воопшто го прочита, ви дадов плус совет што можете да направите, ги исфорсиравте производите,можевте бар со 20% од секој производ да иде на фамилијата.За да нешто кажеш, прво треба да си информиран барем нешто, овј турнир е меморијалан у част на 10 године од загинување на нашега брата од трибину, одржан за прв пут и сасвим солидно сработен, котизација од екипе немаше, претржно екипе направени од људи од трибину за да се испоштуе име и дело на Маку, нормално поканети бесва најблиски од његову фамилију кои имасва говор на почетак на турнир и бесва активно укључени у организацију на исти цело време...такој да немој много да сереш около тој куде идев паре и како и што, него ако те интересира покушај да дознаеш
Вечна слава Мако⚪️♾️
za ova tema se znae kako bese muabetot, na toa vreme vasiot clen Sazdo bese tamu, i nasite clenovi so se u zatvor, toa bese tocna i dobra frka na ferski 20v20, sto kazuvas deka begaat tie sto bea tamu znaat deka begaat od policia da ne gi brojam vasi clenovi so iminja sto znaat sluckata mnogu dobro, ve molam ne praite decki muabeti koga se znae sto bese rabotata ! (zboram so faktovi da ne praime tuka decki muabeti dodeka sluckata ima mnogu godini nazad i se znae kako bese koj bese tamu neka zbori)Скопје е голем град и Комита/фан на Вардар може да биде буквално секој и да се шета и до маркет во маица на Комити. Ваши членови следат поединци како примерот со Саздо и така напаѓаат. Како некој од Кисела Вода или не знам Маџари ќе успее во Маџари да речам да соблече маица на шверцери кога тие маици се носат Сарај - Чаир - Арачиново - Кондово или гето - комбинација.
На YouTube имаш видео како шверцери кај Водовод точно бегаат од Комити и тоа сред бел ден и се гледа на видеото налетува полиција па потерата запра.
https://www.youtube.com/shorts/LzfZtgLWf_kza ova tema se znae kako bese muabetot, na toa vreme vasiot clen Sazdo bese tamu, i nasite clenovi so se u zatvor, toa bese tocna i dobra frka na ferski 20v20, sto kazuvas deka begaat tie sto bea tamu znaat deka begaat od policia da ne gi brojam vasi clenovi so iminja sto znaat sluckata mnogu dobro, ve molam ne praite decki muabeti koga se znae sto bese rabotata ! (zboram so faktovi da ne praime tuka decki muabeti dodeka sluckata ima mnogu godini nazad i se znae kako bese koj bese tamu neka zbori)
Коментар ајде океј, ама овдека срање твое затој дека паре идев у џеб или што и да мислиш е но сенс. Фамилија на Маку има свој приватан бизнис и е една од најситуирани у град и финансиска помош не ги е потребна. Оној што на сви ни фали е Мако и за жал не можемо да га вратимо. Маице бесва бесплатно поделени на први три најдобро пласирани екипе од турнир како и на његови најблиски. Немој да не учиш што треба да се прави и у какви ситуацие, ми најдобро знаемо што правимо.Имав добронамерен коментар ако воопшто го прочита, ви дадов плус совет што можете да направите, ги исфорсиравте производите,можевте бар со 20% од секој производ да иде на фамилијата.
Океј тоа што изнервирало што е избришан коментар си е твое мене ме интересираше што ти е прашање да ти одговорам.Ме изнервира зошто е избришан коментарот,нормално дека ке имам лошо мислење после тоа.
Плус не пишав турнирот одржан во гробарската маала/крај, ги вадите знамињата во нивно маало , зошто воопшто постојат србоманите таму? Колку сфатив тоа е и во салата кај што Куманово ги игра натпреварите? А графитите се обновени/ново направени колку што видов по иг страници ?
Не можете да ги изгаснете и како стоите со нив? Колку видов направиле парола некоја за утакмица значи се активираат, не сте ми јасни малку во вашиот крај каде што играте секоја друга недела ви стојат србоманските графити, како пред Бомбоњера да има графит ривер плате...
ova e sramota be so obicni fanovi i deca sakas da kazes nesto a hahahahahahhttps://www.youtube.com/shorts/LzfZtgLWf_k
Еве и од полицијата да се разбегале шверцери зошто тогаш не бегаат Комити ? Значи се гледа кој се повлекува ...
Братко, колку утакмици имаше Куманово играно во таа сала? Салата е буквално на 15метри од нивните графити, да треба да ги "отселите" , нека не ни прават графит зошто сте им воопшто дозволиле да имаат графит тука? Колку знам братот И.Д живее тука многу блиску, имате графит до нивен графит вие нормални сте? Не се заебавај замисли толку ги мрзите србоманите толку сте против нив , разбирам и да немаат некоја екипа,да не се активни тоа ви е плус мотив да ги отпишете засекогаш, а вие им дозволувате да си прават графит веднаш до вашиот???Океј тоа што изнервирало што е избришан коментар си е твое мене ме интересираше што ти е прашање да ти одговорам.
Тоа е школска сала нема Куманово таму да игра само лани беше тоа.
Графит имаат од цело Куманово на таа една трафостаница и тоа им е.
У Куманово има србомани најмногу од цела држава што е и логично за град на граница со Србија.
Што ти е предлог да идеме да ги отселиме , да им шкртаме графити, да ги тепаме?
Еве слободно пиши предлог или тука или ПП и дојди ќе го решаваме заедно.
Мене ме интересира во врска со настанот од денес освен што лично те погодило што то избришан коментар што друго не ти е јасно ако можам да ти одговоарам.
Далеку сте од тоа што знаете дека правите,не зборувам за турнирот. Ке се навратам 2-4 недели назад. Што беше соопштението? Најсрамното во мкд тифо сцената, Ке соработуваме со полицијата, СЕВЕРНА Македонија...??? Им се исравте во уста на сите што ве подржуваа. Од поединци до групи. Полицијата ви го пипува соопштението ебаве пичките вие сте знаеле што правитеКоментар ајде океј, ама овдека срање твое затој дека паре идев у џеб или што и да мислиш е но сенс. Фамилија на Маку има свој приватан бизнис и е една од најситуирани у град и финансиска помош не ги е потребна. Оној што на сви ни фали е Мако и за жал не можемо да га вратимо. Маице бесва бесплатно поделени на први три најдобро пласирани екипе од турнир како и на његови најблиски. Немој да не учиш што треба да се прави и у какви ситуацие, ми најдобро знаемо што правимо.
Водовод е црвено црн !!!Ме интересира дали ќе ја прифатите поканава од шпонов за вечер во 11?
Ако убијците КБЈ што ви се херои ги сметате за обични фанови ...... не знам што да кажам. Еднаш велиш ферски 20 на 20 еднаш обични фанови. Нема што да дебатирам со таквите како вас лешинари што напаѓаат 3-4 на еден човек.ova e sramota be so obicni fanovi i deca sakas da kazes nesto a hahahahahah
А сигурно ли во Скопје си седелSum sedel vo skopje 6 meseci covek so navivacko obelezje nemalo kisela voda nitu karpos nitu gjorce