ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam koj e ovoj ama da e eden samo dobro ke bese. Najzalno e so luge od Bitola i Kavadarci koi samo od omraza vo dva dena navivaa za Skendija i protiv Vardar, barem komentarite go pokazaa toa. E od toa po bolno nema za eden narod.

Кур мој навивале... тоа се глупости по интернет, не навлагајте во глупи дискусии. Рандом болесници на ФБ, како глуп и поглуп се расправаат во коментари кој е поголем македонец. Нешто слично како форумов, само степен/два по забегано. Тука барем малку има дискусија за навивачка сцена.

Само партиски ботови и хиени кој во живот немаат ништо повеќе освен партијата и цела фамилија им зависи од тоа дали ќе му го издудлаат на шефот во месниот... само такви има шанси да се продадат на душманот и да се бламираат со навивање за шкендија, слога или слични тимови. А реално, врска немаат кој и зошто игра.

Zedov karta za vecer, kartata mi e blisku do tribinata kade ke se balisti, imam dobra kamera 90 min ke probam da gi snimam, bas me interesira dali ke ima postapka dokolku izvadat nacionalisticki transparent ili peat nesto provokativno...
Snimkite vo nikoj slucaj ne gi objavuvam ovde poso nema potreba, ama se si e prateno tamu kaj sto treba. Sega cekame da vidime kakov ke bide ishodot, se nadevam nema da bide kako sto rece eden poznat filozof pred nekoja godina "kako do sega" :)

1000013609.jpg

НАЈГОЛЕМО ЦРТАНО ПОКРИВНО ЗНАМЕ!

За дерби натпреварот во петок, најавуваме кореографија - најголемо цртано покривно знаме во историја на групата!

Во петок сме сите под знамето!
Повик до сите генерации - ДО СИТЕ!

⚠️Не дреми, мобилизирај и следи инфо!
Дерби во петок, полн коп уште на почеток!

Прегледај го приврзокот 452587

Еве ви еден обичен глуп каур.
На страна од објавава, нема дно кое овој го нема пробиено. А со ова само докажува каков телетабис е.

Се сеќавам кога Вардар играше против Малме или Фенер (не ми текнува точно), цело време мрсеше муда дека нема Вардар што да бара против нив, пошто се смешна екипа.

Жал ми е кога ќе се сетам дека своевремено сум губел време гледајќи му ги емисиите.

Па уште го прават тоа, пишуваат како одлично изиграле, само еден гол не е ништо, моќе да се добијат во реваншот и слични работи. Не заслужуваме ние ништо.
Кога ќе не исфрлат од нашите домови, како што направија на Косово ќе има големи плачки тогаш. Нашите не сфатија дека на нив не треба станови и куќи да се продаваат.

40 ГОДИНИ ЧКЕМБАРИ!

Дел од реквизитите кои се припремени по повод огромниот ЈУБИЛЕЈ кои ни претстојува во следниот период. Реквизитите ќе можите да ги набавите на чкембарскиот штанд пред Епинал, кој ќе биди поставен од 19ч.

- Белиот шал е инспириран од еден од најубавите Чкембарски транспаренти.

- Шалот ,,Птицо моја” е инспириран од истоимената Чкембарска химна.

- Шалот ,,Ко вчера да беше” е посветен на престојниот јубилеј кој ќе биде одбележан со тој слоган.

- Бар шалот е направен со македонски вез и пелистерски бои и го има редизајнираниот наш амблем по повод 40 год. Чкембари.

- Чкембарски Фанзин бр.9

- Фрешери за во кола, привезоци, маски за телефон и шолји со редизајнираниот наш амблем по повод 40 год. Чкембари.

- Чкембарски налепници.

#КоВчераДаБеше
FB_IMG_1754509023772.jpg

40 ГОДИНИ ЧКЕМБАРИ!

Дел од реквизитите кои се припремени по повод огромниот ЈУБИЛЕЈ кои ни претстојува во следниот период. Реквизитите ќе можите да ги набавите на чкембарскиот штанд пред Епинал, кој ќе биди поставен од 19ч.

- Шалот ,,Ко вчера да беше” е посветен на престојниот јубилеј кој ќе биде одбележан со тој слоган.

- Бар шалот е направен со македонски вез и пелистерски бои и го има редизајнираниот наш амблем по повод 40 год. Чкембари.

- Чкембарски Фанзин бр.9

- Фрешери за во кола, привезоци, маски за телефон и шолји со редизајнираниот наш амблем по повод 40 год. Чкембари.

- Чкембарски налепници.

#КоВчераДаБеше
Прегледај го приврзокот 452639
Имате ли дефинирано на која утакмица ќе биде официјалната прислава, и дали ќе биде на фудбал или ракомет ?
Во втор дел на ланска сезона знам фуд клуб имаше некои јубилеј на утакмицата со вошка мислам дека игравте или Работнички а може и грешам.
Можете некоја пријателска со тимот од Полска што сте во добри односи незнам која лига е ама зашто да ме ви бидат гости во Битола за прослава на јубилеј.

40 ГОДИНИ ЧКЕМБАРИ!

- Чкембарски Фанзин бр.9

- Чкембарски налепници.

#КоВчераДаБеше
Прегледај го приврзокот 452639
Shalojte odlicni :bravobe:(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom