ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко да ви се измочаме ќе ве потопиме, се читаш ли што пишуваш,не треси зелени убаво ви пишаа погоре еден инцидент немате направено ,една тепачка немате ,едно знаме немате паднато, освен шалот на стариот што го земавме во Струга лани друго ништо немате последните 25 години.
Ете јас ќе ти кажам пред 2-3 сезони му го лапнавме бидермаеро на невестата па со сватојте имавме закачка па се повлековме ко го видовме деверо, претходно имавме голем инцидент во Букурешт јебига изгубивме ударен транс ама се држевме јако за рачиња, исто имавме напад со штрафцигер каде што 2 таблички беа тешко настрадани а последно мислевме да прајме инцидент со Лозана дома ама ај рековме да не прајме кавга во партијата поарно бус ќе ни платат и така.

Ете јас ќе ти кажам пред 2-3 сезони му го лапнавме бидермаеро на невестата па со сватојте имавме закачка па се повлековме ко го видовме деверо, претходно имавме голем инцидент во Букурешт јебига изгубивме ударен транс ама се држевме јако за рачиња, исто имавме напад со штрафцигер каде што 2 таблички беа тешко настрадани а последно мислевме да прајме инцидент со Лозана дома ама ај рековме да не прајме кавга во партијата поарно бус ќе ни платат и така.
Поголеми партијаши од вас нема,во ек на кампања на сдс позади кандидат за градоначалник сликани окезени како зелки поредени.И тоа првите луѓе на групата што ви ја водат трибината,на митинзи во први редови со бакли.Кој ви ја плати цела пиротехника и колку пари ви даде градоначалникот од партија за ноќната со Вардар??
Да ве помочаме ќе ве поплавиме,и убава прослава вечер со браЧата од Тетово.

Ви влеговме на стадион,ви шетавме низ широк сокак,за влезот кај браќа ви лозари и после тоа ич да не збориме..Тоа дека имаме дешавки со шиптaрите не го ни спомнувам.Цело време јадете гомна дека ние сме тастатура фајтери а немате ни една акција ни фајт не памтам од кога.Добри сте само за сликање,стајте уште по некоја тетоважа и ланец да ви пораснат мудата уште малце и останете така.

Се гледаме на 10ти или ќе бркате крпи низ Градиште ? Имаме и фрешери и приврзоци,да не заборавите.

1000010629.jpg
Еве доказ за знамето да не биди само рекла казала

Рековте фајт се немало од 91ва?
Нема да одам многу уназат од период ова знаменцето ко падна од тогаш ќе набројам "контакти", кај шо ваши членој губеле стално.
Парлачето ко падна екипа од драчево седеше и гледаше ни до врата не дојдоја ко ги баравме да излезат да се удриме, дури да се напрај гужвата со полицијата имаше минута време сигурно, доволно да се размени некој бокс, ама изгледа само знат кај вас на трибина драчевчани да се тепат.
Пред јане ваш член изгуби телефон ко проба да фрли со камен, после се бараше телефон, ама и тепан и без телефони остана.
ФРОНТ по муцки јадоја и ж*** без шал остана. На трибина лекарска помош добивал, информацијата ова е од ваши членој.
Новаци комбето оти полн гас бегаше ко виде дека само 2-3 коли го бркат, арно џандарите шо ни го секоја патот тогаш па избегавте.
Ч**ле со екипата арно ги уапсија за да не јадат помуцки ко го каменуваја автобусот, исто на та утакмица пред почетокот, на метар од нас седите не не напаѓате чекавте поќе полиција да се собери за среден прст да покажите, и наместо вие да нападите, ние ве напаѓаме. Па после то на сред утакмица, ивие да вратите со иста мера.

Деца ве читат и филмој му прајте, ама ќе налетаат на грешна екипа, па после стално истиот муабет, македонци сме не мавајте/не ми ја земајте блузата. Бричени нозе со малце навежбан квадрицепс не ве прај мажи.

Начекувате родители со деца, обични навивачи, нонстоп, им земате дресови, знамиња и не знам уште што не и после ги прикажувате како победи. Кога ќе се начекаме ќе збориме, до тогаш не се докажувајте, срамота е!

Mockovci sekoja godina imaa otvorena ponuda za Struga, ednas ne sobraa madinja sega tuka pak prikazni za mali deca
Gi isilivte I izlazavte decata da vi ja branat cesta vo Novaci I to e od vas unazad. trieset godini, za toa skiete se nekade. Najjaki se ovie so pisat vampirite stari a nikade ne se pojavile na gostuvanje samo go silat komarot klosari iskoleksirani

Mockovci sekoja godina imaa otvorena ponuda za Struga, ednas ne sobraa madinja sega tuka pak prikazni za mali deca
Gi isilivte I izlazavte decata da vi ja branat cesta vo Novaci I to e od vas unazad. trieset godini, za toa skiete se nekade. Najjaki se ovie so pisat vampirite stari a nikade ne se pojavile na gostuvanje samo go silat komarot klosari iskoleksirani
Најака акција фрлање со камења, абе земете скрите се ,една недела после тоа воџите на вашите браќа беа тепани во Кавадарци тоа беше поголема акција на Лозари барем се пуштија изедоа ќотек па вадеа лекарско,имало нешто.Ова во Новаци се виде ви дојдоа 15 души со голи раце како орки се пуштивте 50 души со камења.

Најака акција фрлање со камења, абе земете скрите се ,една недела после тоа воџите на вашите браќа беа тепани во Кавадарци тоа беше поголема акција на Лозари барем се пуштија изедоа ќотек па вадеа лекарско,имало нешто.Ова во Новаци се виде ви дојдоа 15 души со голи раце како орки се пуштивте 50 души со камења.
Оди лечи се тебе ти нема спас сам не си веруваш во лагите а не друг да ти верува партал
Ве бара Орце на главна каса сите да се јавите

Оди лечи се тебе ти нема спас сам не си веруваш во лагите а не друг да ти верува партал
Ве бара Орце на главна каса сите да се јавите
Тебе од партија шефот да кликнеш под биро да му ги изладиш јајцата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom