kano
Farang
Елате на широкото
eve u prvo kolo ke gostuvate u metropolata...
ne gj zaboravajfe fesovite doduse ke ve poznaeme i po ciganskiot surat
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Елате на широкото
Се докажа колкав ропак си...fala mu na gospo dlaboko vo dusa nekam da sum komita barem ne ko denesnite
od kaj znajs za tucute ? da ne zivej so vasio turcin ungarec ?
i ako prajme ilindensko, protiv nas imate isto sansa kolku komitite togas![]()
Ете јас ќе ти кажам пред 2-3 сезони му го лапнавме бидермаеро на невестата па со сватојте имавме закачка па се повлековме ко го видовме деверо, претходно имавме голем инцидент во Букурешт јебига изгубивме ударен транс ама се држевме јако за рачиња, исто имавме напад со штрафцигер каде што 2 таблички беа тешко настрадани а последно мислевме да прајме инцидент со Лозана дома ама ај рековме да не прајме кавга во партијата поарно бус ќе ни платат и така.Дечко да ви се измочаме ќе ве потопиме, се читаш ли што пишуваш,не треси зелени убаво ви пишаа погоре еден инцидент немате направено ,една тепачка немате ,едно знаме немате паднато, освен шалот на стариот што го земавме во Струга лани друго ништо немате последните 25 години.
Поголеми партијаши од вас нема,во ек на кампања на сдс позади кандидат за градоначалник сликани окезени како зелки поредени.И тоа првите луѓе на групата што ви ја водат трибината,на митинзи во први редови со бакли.Кој ви ја плати цела пиротехника и колку пари ви даде градоначалникот од партија за ноќната со Вардар??Ете јас ќе ти кажам пред 2-3 сезони му го лапнавме бидермаеро на невестата па со сватојте имавме закачка па се повлековме ко го видовме деверо, претходно имавме голем инцидент во Букурешт јебига изгубивме ударен транс ама се држевме јако за рачиња, исто имавме напад со штрафцигер каде што 2 таблички беа тешко настрадани а последно мислевме да прајме инцидент со Лозана дома ама ај рековме да не прајме кавга во партијата поарно бус ќе ни платат и така.
Мамата да им ја ебам четничка исто лајно се како шиповите
Ако не и полошоМамата да им ја ебам четничка исто лајно се како шиповите
Најака акција фрлање со камења, абе земете скрите се ,една недела после тоа воџите на вашите браќа беа тепани во Кавадарци тоа беше поголема акција на Лозари барем се пуштија изедоа ќотек па вадеа лекарско,имало нешто.Ова во Новаци се виде ви дојдоа 15 души со голи раце како орки се пуштивте 50 души со камења.Mockovci sekoja godina imaa otvorena ponuda za Struga, ednas ne sobraa madinja sega tuka pak prikazni za mali deca
Gi isilivte I izlazavte decata da vi ja branat cesta vo Novaci I to e od vas unazad. trieset godini, za toa skiete se nekade. Najjaki se ovie so pisat vampirite stari a nikade ne se pojavile na gostuvanje samo go silat komarot klosari iskoleksirani
Оди лечи се тебе ти нема спас сам не си веруваш во лагите а не друг да ти верува парталНајака акција фрлање со камења, абе земете скрите се ,една недела после тоа воџите на вашите браќа беа тепани во Кавадарци тоа беше поголема акција на Лозари барем се пуштија изедоа ќотек па вадеа лекарско,имало нешто.Ова во Новаци се виде ви дојдоа 15 души со голи раце како орки се пуштивте 50 души со камења.
Тебе од партија шефот да кликнеш под биро да му ги изладиш јајцатаОди лечи се тебе ти нема спас сам не си веруваш во лагите а не друг да ти верува партал
Ве бара Орце на главна каса сите да се јавите