5000e 2 busa ebani gazina od kozarot beeeeeeeeeeeeeeeeeeМене ме интересира само, тарифата за дупење за вас ќе остани иста или до прва ќе се зголемва?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5000e 2 busa ebani gazina od kozarot beeeeeeeeeeeeeeeeeeМене ме интересира само, тарифата за дупење за вас ќе остани иста или до прва ќе се зголемва?
За наместен куп ве собраа гага од Росоман до Сирково бе копитар еден. Уште вовчето гроздоберко што не ви го пуштија за да ве донесат во Скопје, со организирана агенда. Пат, маиче, сендвиче.5000e 2 busa ebani gazina od kozarot beeeeeeeeeeeeeeeeee
Вие цел живот го пушите на градоначалникот а не сте ни 1% како нас така да можеш да олабавиш малце и онака си не писмен5000e 2 busa ebani gazina od kozarot beeeeeeeeeeeeeeeeee
Следиме сеа од септември кога ќе дојде сестра ти на студирање да одреди тарифа па ќе се водиме според неа.Мене ме интересира само, тарифата за дупење за вас ќе остани иста или до прва ќе се зголемва?
Следиме сеа од септември кога ќе дојде сестра ти на студирање да одреди тарифа па ќе се водиме според неа.
Од 2009та сум на овој форум, редовно го читам, и сум сфатил дека со овие говеда нема разбирање, не можеш да водиш никаква дискусија. Затоа само плукање и пцуење. Све друго не вреди да го правиш.vikas ke pokaci na 2 tegli ajvar?
ami ako ima brat coeko ?Следиме сеа од септември кога ќе дојде сестра ти на студирање да одреди тарифа па ќе се водиме според неа.
...опинчиша...Од 2009та сум на овој форум, редовно го читам, и сум сфатил дека со овие говеда нема разбирање, не можеш да водиш никаква дискусија. Затоа само плукање и пцуење. Све друго не вреди да го правиш.
Ќе му направиме сестра, хахахахахаха Шупак еден глуп.ami ako ima brat coeko ?
e da ne vi menva vas i na mazi i na zeni isto se radvate vmrovsko kopileЌе му направиме сестра, хахахахахаха Шупак еден глуп.
Еве го чекаме @Достоен. да го оспособат форумот заедно со нивните газди од Битола, наше е само да дадеме лични карти за да се регистрираме.Треба да имаме квалитетен форум, вака нема да биде ништо, али тоа е.