Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Ova bese najakata zurka!!!
Satellite,Bushava Azbuka i Navigator kako ne zagreaa pred Tiesto....
Koga dojde Tiesto toa bese ludilo!
Uste mi se zatnati usive i mi lupaat trakite na Tiesto vo glava!
SAKAME PAK! :)
Koj ne bil,da znae deka mnogu ispustil!!!

Не беше тоа тоа. Не ми ја погоди баш музиката мнооогу беше на техно и хаус удрен. не беше фер. Транс никако.
Али тоа е. Воглавном имаше атмосфера, па тоа те дига. Навигатор ко навигатор, срценце, али и тој не можеше да опука малце поише транс, ко шо си знае баш поради Тиесто и то.
На Таламаска верувам дека ке биде подобро! МнооООооооогу подобро. Ако не друго, барем музиката и траките шо ке ги пушта.

Прилично слабо од страна на Тиесто, нормално за 90% од рајата е било убаво бидејќи знаеме на Тиесто и на Дејвид Гета и сл. каква раја оди. Патем, Тиесто и Гета имаа 80% ист сет = срање од музика. Туку што не ми се допаѓаше... Не ми се допаѓаше музиката, 80% од неа, транс како транс едвај една трака пушти, апсолутно никаквиот контакт со публика, незаинтересираноста негова итн, итн... Признавам дека имаше атмосфера од време на време, ама музиката немаше никаква врска со тоа, туку неизживеаната (ако има смисла зборов) публика се трудеше доста како за прва журка. :)

А сакам да ги пофалам warm-up диџеите, Satellite (кога пушташе прог транс) и Navigator со трансот, е тоа беше музика, го сведоа Тиесто на нула со неговиот избор.

Браво за Navigator , Satellite И Bushava Azbuka !!!! дефинитивно нивна вечер ,барем за Трансерите :)
Сетот на Тиесто воопшто не ми се допадна , катастрофа :)

Абе како ја го пропуштив сетот на бушавиот? он беше прв или?
Иначе жалам за оние кои не присуствуваа ЛУДНИЦА БЕШЕ !:vozbud:

сврти ли нешто од Gouryella ?
Ех колку ке ми напраеше мерак да пуштеше нешто од Gouryella проектот али ништо од тоа, одамна тиесто не пушта таква музика, од старите добри песни колку што се секавам ги пушти traffic (dj montana remix), love comes again (Bart Claessen remix) и in the dark (tiesto 2010 remix)

Што се однесува до журката комплетно разочаран од тиесто не дека не очекував електро хаус уатевер срање, али до толку па мајку му ко на гета да сум отишол не на тиесто. Па затоа за мене подобро ми беше на сетот на сателајт после тиесто што го пушти :)

Абе како ја го пропуштив сетот на бушавиот? он беше прв или?
Иначе жалам за оние кои не присуствуваа ЛУДНИЦА БЕШЕ !:vozbud:

Последен беше

Токму така лудница братчееееее :vozbud::vozbud::vozbud: мување партали праење вечер продужуваме у Colosseum

Мислам дека Таламаска ќе го зашие на 25ти на истото место и во исто вереме ;)

Прилично слабо од страна на Тиесто, нормално за 90% од рајата е било убаво бидејќи знаеме на Тиесто и на Дејвид Гета и сл. каква раја оди. Патем, Тиесто и Гета имаа 80% ист сет = срање од музика. Туку што не ми се допаѓаше... Не ми се допаѓаше музиката, 80% од неа, транс како транс едвај една трака пушти, апсолутно никаквиот контакт со публика, незаинтересираноста негова итн, итн... Признавам дека имаше атмосфера од време на време, ама музиката немаше никаква врска со тоа, туку неизживеаната (ако има смисла зборов) публика се трудеше доста како за прва журка. :)

+1
не беше нешто посебна журкава - слично на гета само без толку народ

sakav da prasam kako bilo na zurkata na tiesto,no nema da prasam oti gi citam komentarite i normalno deka na nekoj ke mu bide super odlicno a na nekoj katastrofa :)
samo nekoj vika pustal techno house,a nekoj vika deka pustal mnogu trance
e sega koj da go veruvame :)

Не беше тоа тоа. Не ми ја погоди баш музиката мнооогу беше на техно и хаус удрен. не беше фер. Транс никако.
Али тоа е. Воглавном имаше атмосфера, па тоа те дига. Навигатор ко навигатор, срценце, али и тој не можеше да опука малце поише транс, ко шо си знае баш поради Тиесто и то.
На Таламаска верувам дека ке биде подобро! МнооООооооогу подобро. Ако не друго, барем музиката и траките шо ке ги пушта.

И тоа како знае да распали Таламасче,ќе има помалку народ но атмосферата и музиката ќе бидат на мнооооогуууу повисоко ниво:vozbud:

Ова ли беше Тиесто бе? Типот е болен, 1 саат како млада мома дремеше и пушташе си некој песни што немат врска од ништо. Како што знаеме сите светска турнеја, презентација на новиот албум од кој што не пушти повеќе од 4-5 песни. Ме разочара едноставно.

На моменти одлепуваше, имаше нешто добро.. ама како да не знаеше да се снајде Тиесто во Скопје.

Оцена 2/5 , срамно.

Цапе ... одличен избор на траки! Нареден пут ќе ти дадам ХП за да не се нервираш со Епл. :)
Мартин ... ептен солидно! Секоја чест! :)
Тиесто ... мастер! Серев премногу за момаков али у задње време мислам дека треба да се пофали. Тоа вчера шо го рокна беше онака доста добро. Е сеа дечкото беше малце ко мртов, само у миксета глеаше, али ај тоа мање битно. Битно озвучувањето и осветлувањето беа ебение! :)
Оценка 9,5/10 :)

П.С. После Тиесто се убаци Цапе на сцена. Дани пушташе после него??? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom