tomislayer
Елегантно дебел =)
- Член од
- 18 ноември 2008
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 82
3 инчес не се треш стопосто ви викам... ама ок сеМене искрено Deadly Sinners ми иде накај металкор...ама нема везе
3 инчес не се треш стопосто ви викам... ама ок сеМене искрено Deadly Sinners ми иде накај металкор...ама нема везе
Да да ке бидеме таму и ке зееме по 1 албум мораВечерва, (21.11.2008) промоција на албум од Serpentine Fire во кафе Браво. Албумот ќе се продава по 150 денари. Пиво и треш - најдобрата комбинација :music3:
Ќе одам и јас ама не зимам албум дека го имам веќе пред продажбаДа да ке бидеме таму и ке зееме по 1 албум мора
е брат немам 500 денари... :/ веќе треба да зеам за мене и другарка шо не е од тука... ај дои некако да се запознаеме ние форумџиите х) ке ме познаеш... нај секси сум од сите таму... особено гзот
oK тогаш пиајај едно пиво за мене ама гледај од бонг да биди или барем на екс тресни хехех ај можи за мораториум во прилеп ќе се видимее брат немам 500 денари... :/ веќе треба да зеам за мене и другарка шо не е од тука... ај дои некако да се запознаеме ние форумџиите х) ке ме познаеш... нај секси сум од сите таму... особено гзот
малце оф топик беше... ај за да се вратам у топикот
слушајте серпентин фајр х)
Испив поише пива за тебе И тоа на екс Ако има луѓе од СК може ке дојдам со другарчињата ај поззoK тогаш пиајај едно пиво за мене ама гледај од бонг да биди или барем на екс тресни хехех ај можи за мораториум во прилеп ќе се видиме
Прашање на вкус е сето тоа . Мене си ми ги погодил бар Мене ми се допаѓаатКако ти се бендисват овие групи постираниве погоре???????????
Се надевам дека има како тебе поишеПрашање на вкус е сето тоа . Мене си ми ги погодил бар Мене ми се допаѓаат