Thrash Metal

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва, (21.11.2008) промоција на албум од Serpentine Fire во кафе Браво. Албумот ќе се продава по 150 денари. Пиво и треш - најдобрата комбинација :music3:

Вечерва, (21.11.2008) промоција на албум од Serpentine Fire во кафе Браво. Албумот ќе се продава по 150 денари. Пиво и треш - најдобрата комбинација :music3:
Да да ке бидеме таму и ке зееме по 1 албум :) мора :)

Aj пратете ми ги песните или земете две цдина ќе дадам пари затоа што сум болен не можам да дојдам

Aj пратете ми ги песните или земете две цдина ќе дадам пари затоа што сум болен не можам да дојдам

е брат немам 500 денари... :/ веќе треба да зеам за мене и другарка шо не е од тука... ај дои некако :) да се запознаеме ние форумџиите х) ке ме познаеш... нај секси сум од сите таму... особено гзот

малце оф топик беше... ај за да се вратам у топикот

слушајте серпентин фајр х)

е брат немам 500 денари... :/ веќе треба да зеам за мене и другарка шо не е од тука... ај дои некако :) да се запознаеме ние форумџиите х) ке ме познаеш... нај секси сум од сите таму... особено гзот

малце оф топик беше... ај за да се вратам у топикот

слушајте серпентин фајр х)
oK тогаш пиајај едно пиво за мене ама гледај од бонг да биди или барем на екс тресни хехех ај можи за мораториум во прилеп ќе се видиме

Супер беше на промоцијата. Имаше добра атмосфера, многу народ, пиво и треш ...
Закон беше. CD-то го купив, па деновиве ќе го простудирам :)
Ајт заминав сега на учење, утре колоквиум имам :)

oK тогаш пиајај едно пиво за мене ама гледај од бонг да биди или барем на екс тресни хехех ај можи за мораториум во прилеп ќе се видиме

Испив поише пива за тебе :) И тоа на екс :) Ако има луѓе од СК може ке дојдам со другарчињата :) ај позз

Како ти се бендисват овие групи постираниве погоре???????????

Само вторите не се трeш Wintersun а другиве се треш со дет и треш со блек

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom