Thomson ST780WL i

• Креатор на темата Креатор на темата su
  • Време на започнување Време на започнување
го има некој врзано овој рутер со Linksys WRT54GL или било кој друг рутер и дали има некакви фрки?пошто нејќам да се заебам да сменам пакет и да неможам да си го користам линксисот,туку да морам ова,ај да не речам гомце

Да јас го имам врзано со Linksys, и коска си работи интернетот.

Лаптопот <- wifi -> Linksys <- lan -> Thompson <- lan - > Десктоп

И супер работи.

А Десктоп1 <- wlan -> wrt54gl <- wlan -> thompson <- lan -> Десктоп2?
Муабетот ми е.. нема да има проблем да се поврзат со wrt54gl преку WDS?

wireless-ot na koja dalecina faka
Znaci na ruterot nema da mu preci zosto treba da prodolzam da delam net so bratucetmi pa mi e strav da ne zeznam nesto pa sam da plakam posle mn pari se 2500denari mesecno hahah

Да јас го имам врзано со Linksys, и коска си работи интернетот.

Лаптопот <- wifi -> Linksys <- lan -> Thompson <- lan - > Десктоп

И супер работи.
Нe си сметаат едниот вајрлес со другиот ако ти се еден до друг поставени ? Или му имаш направено дисејбл на вајрлесот на томсонот?

Нe си сметаат едниот вајрлес со другиот ако ти се еден до друг поставени ? Или му имаш направено дисејбл на вајрлесот на томсонот?

Да Disable e WiFi то на Thompsonot.

Немам време да експериментирам со WiFi то од Thompsonot, така да само го уштекав Linksys от во Thompsonot и малце преконфигурирав и супер си проработи се, и не се замарав повеќе.

го најдов овој Л И Н К

Што би се рекло еден вид "how to" а јас би додал мноогу внимателно
како да се пристапи (од страна!?) на Томсон-ов!

linkov e isproban so verzija 6.2.29.2 i e 100% uspesen
ima li nekoj so druga verzija na softver

Незнам што толку сте запнале да го отклучите рутерот, еве јас ќе ви кажам
нема некои ЕКСТРА функции, а постои опција и да го расипете рутерот , па сеа видете дали ви се исплаќа или не

Ц ц ц, а зато мене мамето ми се еба, и се нервирав оти не можам да добијам администраторска привилегија, туку само Power User... Го работев преку Remote Administrator, рутерот се наоѓаше во Хрватска...

Ц ц ц, а зато мене мамето ми се еба, и се нервирав оти не можам да добијам администраторска привилегија, туку само Power User... Го работев преку Remote Administrator, рутерот се наоѓаше во Хрватска...

Па неможе секој да добие админстраторска привилегија :helou:

Добро бе , до сега 5 пати се пофали дека си добил пристап и до заклучените опции на рутерот. Или кажи како си го направил тоа или незнам што ти е целта со фалењето

Незнам што толку сте запнале да го отклучите рутерот, еве јас ќе ви кажам
нема некои ЕКСТРА функции, а постои опција и да го расипете рутерот , па сеа видете дали ви се исплаќа или не

ima li port forwarding i dali funkcionira?

Малце сум неук, зошто служи тоа?

Како што разбрав за торенти е нешто, ама торентите супер си одат и без такви подесувања, ко имав 8mbps тераа со 850кб/с.

Ок другпат тебе ќе те барам, пошо јас сум умствено ограничен... :)

Барај ме :pipi:

Добро бе , до сега 5 пати се пофали дека си добил пристап и до заклучените опции на рутерот. Или кажи како си го направил тоа или незнам што ти е целта со фалењето

Си имаш упатство, ако мислеш дека ќе ти се исплати, пробај го шо да друго да ти кажам :toe:... а и одкаде ти таа идеја дека јас имам пристап, само кажав дека НЕМОЖЕ секој да има таков пристап

И јас како тенеке сум неук... дај објасни за што е тоа, за што служи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom