Therion

• Креатор на темата Креатор на темата Duduk
  • Време на започнување Време на започнување

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
100
Луѓе, глеам има полно металци по форумов, кажете ми ваше мислење за момциве, ги слушам веќе подолго време и стварно знаат да ме опуштат, јас мислам дека ни Енигма не им е рамна за опуштање.. :kesa:

Каква комбинација нарочито оние виолини во позадина, УМЕТНОСТ !!!!!!

Многу квалитетен бенд, особено ептен ме радува новиов албум кај што свират преработки од Wagner, Verdi...
А да, денес дознав дека ќе доаѓале во Софија годинава (ноември мислам), па на кој му се оди нека почне да си штеди пари. :)

^^ да да, идат и белград, па треба да се иде. овај пат не смеам да ги пропуштам.

кога идат у Белград бе?
иначе одличен бенд со simphonic metal, порано знам правеа death metal нешто така?

• 2010-11-17 Serbia Belgrade Odeon Confirmed
  • 2010-11-18 Bulgaria Sofia Hr.Botev Sports Hall Confirmed

песнава не можам да си ја извадам од глава ... закон се и баш ме израдувавте што ќе имаат концерт последниот знам дека им бил 2008 конечно да ги начекаме и ние:):smir:

Опасни се луѓево, добри песни имаат. Еве нешто од нив што обожавам да го слушам:

Ги обожавам иако во последно време не слушам метал ги слушам исклучително THERION и HAGGARD и ништо друго(за среќа)барем квалитетни бендови!!Инаку реков ако имаат концерт-продавам СЕ што имам дома и идам!!:vozbud:

Добри се добри. Не слушам метал ама ми го направија меракот.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom