The Traveler IQ Challenge

заразен сум готово, до сега играв(3:05) и неможам да го поминам 10то 49к (ќе се утепав), браво Синдикат.

score.jpg

Доста беше за денес :)

За 5000 не го поминав последното, IQ 134. Света Елена одтрово го згрешив ќе си каснам од куро. Ќе го свртам жими детство.

Иначе го начекав и Штип, имам слики ама ме мрзи сеа да ги качвам, вервајте ме. Исто и Охрид го има како регион во друга игра, кај шо се со заштитени од Унеско. Пред Охрид имаше Фиром, а пред Штип беше Македонија.

Игрицава не е за мене :( Географија супер ми одеше али рацеве ми се тресат па ниедно место поблиску од 300 километри не го погодив :(
Иначе до 5 ниво стигав :(

Poveke od 104 nemozam,toa 8 ili 9to nivo nekoi tolku zabutani gradovi prasuva koi nikad gi nemam slusnato,ama epten e zarazno...

Стигнав до 11-то ниво и имав интелегенција 123 повеќе не можам стварно станува тешко

. Исто и Охрид го има како регион во друга игра, кај шо се со заштитени од Унеско. Пред Охрид имаше Фиром, а пред Штип беше Македонија.
Skopje,Bitola,Stip do sega mi se padnale.

Brcko i Sarajevo od BiH,Zagreb,Ljubljana,Osijek,Belgrad i Podgorica isto mi se imaat padnato.Vo 9 ili 10 nivo najcesto iskacaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom