The Slender Man

• Креатор на темата Креатор на темата KindredAutmn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 април 2010
Мислења
100
Поени од реакции
20
Сте чуле за ова суштество? Еве ова видео ќе ви објасни се околу него:

Заебано :vozbud:

Видеото е навистина морбидно... Но сепак има некои работи кои не ми штимаат:
1) На почетокот вели дека неможеле сите да го видат (он одбирал кој го гледа), па како тогаш камерата може да го сними?
2) Како баш секогаш се појавува во тој момент кога некој снима/слика?
3) Во што пукаа офицерите (во аудио снимката) кога човекот им рече дека "чудовиштето" е позади нив?

1) па можда одбрал да го сликат :toe::pos2:
2) па не се појавува баш во моментот кога снимаат-сликаат, жртвите ги следело се додека не ги убие или што и да им прави така да тие што снимале сигурно го имаат видено пред да ја вклучат камерата.
3) па во слендер мен Оо

Колку и да не е точно ова видеото е заебано.

1) па можда одбрал да го сликат :toe::pos2:
2) па не се појавува баш во моментот кога снимаат-сликаат, жртвите ги следело се додека не ги убие или што и да им прави така да тие што снимале сигурно го имаат видено пред да ја вклучат камерата.

3) па во слендер мен Оо
Колку и да не е точно ова видеото е заебано.

2) Да, ама како може камерата да го снима а луѓето не можат да го видат? некој нов феномен?
3) Па чекај бе... нели они не го гледаат? :D

Иначе приказната е супер...

Жртвите можат да го видат, имаше една сцена кога еден го гледа преку прозорот на слендерот.

Некои велат дека е точно некои велат дека е измислен на некој си форум па имале натпревар за најстрашна слика, а има и јутуб серија за слендер мен.

Жртвите можат да го видат, имаше една сцена кога еден го гледа преку прозорот на слендерот.

Некои велат дека е точно некои велат дека е измислен на некој си форум па имале натпревар за најстрашна слика, а има и јутуб серија за слендер мен.

Баш сега ги гледам деловите...

Заебано,стварно заебано.
Мада јас верувам во вакви ствари,ова нешто не ми е баш за верување :toe:
Ама.стварно едно од подобрите работи што сум ги видел на подфорумов до сега.

приказната е супер, ама некако не ми е за верување :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom